Анев спечели сребърен медал в преследването

Българинът Красимир Анев спечели сребърен медал в преследването на 12.5 километра на Европейското първенство по биатлон в Отепя (Естония).

Обратно в новината

Коментари - Анев спечели сребърен медал в преследването | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Много здраве и още, още успехи. Всяко усилие се възнаграждава.

На най-маловажното състезание, много ясно, че ще спечели всякакъв медал, направо всичките на куп! Ама айде да го видим какво ще направи на сериозните състезания там където са всичките имена! Там даже и последен няма да може да е, ами е ще е предпоследен!

Много си прост!!! Що не се гръмнеш да се избавиш от мъките!!!

Какво да се прави, човек може да победи само тези, които участват в състезанието ...

Браво на момчетата! С пожелание за още много успехи! :)

Браво на Краси. До останалите поздравители : пичове, научете най-сетне че европейското е треторазредно състезание в биатлона. Краси е участника с най-високо временно класиране в световната купа на това европейско. Така че се очаква да спечели дори злато, не сребро. Факта, че е 22ри във световната купа и че стана 4ти в Оберсдорф (най-доброто ни мъжко постижение в историята) са МНОГО по-големи от тоя медал. Който, прочее, му е 6-ти от европейски.

Да, европейското е по-долна категория на световните купи, но конкуренцията в челото не е толкова по-слаба. Ти също се научи, че тези представители на Русия и Норвегия не са по-слаби от нашите, но не участват в св. купи, защото в техните национални отбори има още 10-на такива и по-добри даже. Прав ци донякъде за забележката, но и твоето сравнение не е особено реалистично. Всъщност всяко сравнение на българския отбор с тези на големите нации е просто безпредметно. Важното е, че радват българите, имаме нужда от повече такива поводи.

Така е! Русия и Норвегия имат куп състезатели на световно ниво, там парите за този спорт са много. За това, с което имат и как се подгитвят, Краси и Владо правят чудеса! П.п една поправка към Плюф, не, това не е най-доброто постижение. Имаме сребро от СК, Владимир Величко, през 80-те!

Браво на тези български мъже! Успехи занапред!

gorodjan

Браво на Краси!

Ето това е новина! Браво и да са живи и здрави те и техните треньори.

Браво! Правят силен сезон!

И от мен,само жалко че има един коментар до сега.Все пак това е сребро.

деер

Браво! има поне един работещ българин в България! Като се върне познайте колко паразита на държавна службица ще се снимат с него!!!