Вегнер: Кубрат няма шанс за световната титла

Новият треньор на Кубрат Пулев Ули Вегнер обяви, че българският боксьор трябва напълно да промени стила си, ако иска да спечели световната титла.

Обратно в новината

Коментари - Вегнер: Кубрат няма шанс за световната титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази мас по него, с този открит гард изобразяващ "Кобра", с този "бърз" танц на краката, колкото и пъти да излезе срещу Кличко, толкова пъти ще яде бой, като на 35 Врачански пехотен полк тупана .... Не му желая неуспех, напротив. Не съм злобар, но моля Ви кажете - Аз изброих три неща, които той трябва да промени /а навярно има и още/....Колко време ще му е необходимо да променя нещата ....И изобщо като пък ги промени няма ли да му е късничко за големия ринг?

добре казано от треньора, освен юмруци, трябва и глава

На такава възраст и след толкова години упражняван стил,трудно се променя,дори ми се струва невъзможно да се изчисти навика ,но може да опита.

Кубрат е боксьор на световно ниво. За отрицателно време стигна до мач с анаболния световен шампион Кличко. Сещам се и за едно друго американско чудо - Амстронг колоездача дето го хванаха с анаболи. Но Кличко няма кой да го хване защото залога е Украйна. Злобари, само още нещо ще ви кажа: щом пак сключиха договор със Кубрат значи са го оценили по достойнство. Да сте живи и здрави!

Кличко се зоби дооооста преди изобщо някой да знаеше, че има такава държава. Стига плещи глупости.

rtretert

чудесни физически данни,спортна злоба,хъс за бокс......тактиката не е добра......ако някой го обучи и в тактическо водене на боя Кобрата ще бъде шампион....вярвам в него

Продължаваме напред, към спалнята на онази фея Андрея.

С тази злоба сме за никъде, затова и държавата ни бавно, но сигурно умира, защото е пълно с комплексирани злобари, Пулев постигна нещо, което никой друг българин не е постигал, изправи се срещу световния шампион. Вярно по един или друг начин загуби, но въпреки всичко опита. Тези дето плюете ще се изправите ли в боксов мач срещу загубилия или смелостта ви стига до плюенето в интернет?

Когато Кобран дойде и ме победи в моята професия, ще отида и аз да изям боя на ринга... който за каквото е учил/тренирал, друже.

ти в топ 5 на световно ниво ли си ? или само зяпаш по форумите, а ? паляк.....

А ти , Хъмфри , можеш ли да се срещнеш със световния шампион в твоята професия и да го победиш ? Продължавай напред , може пък да се получи !! Ха , ха !!

Загуби по всички начини!Добре, че Кличко не го уби!Кубрат трябва да хвърли ръкавиците и да работи за деца.

няколко години бокс, пак ела да даваш акъл. Аман от разбирачи!

Стига с тази завист.Момчето направи много за всички нас.Политиците не направиха толкова за 25г

И какво толкова направи?! Изложи се по български пред целия свят. Така е, когато амбициите нямат покритие, но това е типично за повечето ни сънародници. Същото важи и за политиците с пълна сила.

той е в световния топ 5 в профибокса в тежката, а ти кой беше ?

Злобар до злобаря - аман от скапани българопредатели! - долу пишещите...

Нека Кубрат Пулев си вземе парите от боя с Кличко, а после да каже всичко което може да каже за този бой. А шансове винаги има.

Нищо де ако не става са световния бокс за чалгарниците ще е номер едно, няма кой да го бие. Продължава напред.....

Пулев ,откажи се от бокса. И това ще е най-разумното ти решение. При всичкото ми уважение. Пулев

За чий чеп взимате заплати като такива, след като не можете да си свършите работата, за която ви се плаща, а правите такива дълбоки изказвания! Не защитавам Кубрат, но явно момъкът е прав с репликата си за св. мафия в бокса. А и не е достатъчно талантлив, за да се поучи от грешките си. Този стил (наподобяващ) Касиус Клей не може да бъде копиран. Всеки трябва да намери своята игра и печаливша стратегия. Във всеки случай нищо не е загубено. Има време за промяна и научаване на урока...

И продължаваме напред!!!

има шанс за световна титла , но по скоро в шаха а не в бокса 1

Че той кобрата не приключи ли със бокса? Ако не е тайна кога ще се боксира пак и с кой? Май няма да е тая година.

Разгеле, трябваше някой тренер ли да го каже това, за да се разбере, че Пулев има много леб да яде. Гледал съм го само 2 пъти и на мен ми направи впечатление за открития му стил - погрешен е, но не е само това. Трябва му и бързина и да намали сланината, а и малко далновидност и хитрост. Брей, че съм експерт бре и то без да съм гледал и интересувал от други боксери и мачове.... давайййййй Пулев, ти си на ход. Искам след 3-5 год. титла от теб.

То това че няма шанс се видя от всички. Голям анализ няма що.

Втори бокс Пулев-Кличко няма да има. Шансът е някой да отупа Кличко, а нашият да отупа новия. Което ще е добре за бокса като цяло.

...Кубрат вече няма да види среща,различна от селски турнир.

На ринга не го размаза Кличко,а цялата световна и вселенска мафия. Нещастна голяма уста.

С ЧИФУТИ НЯМА НАДЛЪГВАНЕ, ДАВИД СРЕЩУ КУБРАТ. ХАХА...