Бербатов: Полуфиналът е в обсега на ”Монако”

Димитър Бербатов се закани, че "Монако" има шанс да продължи на полуфиналите в Шампионската лига, въпреки че падна от "Ювентус" в първия мач с 0:1 в Торино.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Полуфиналът е в обсега на ”Монако” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, поздрави от мен, Бербо, привет от слънчево Монако! Пия си тънкото бяло винце на терасата ми над яхт-клуба на Монте Карло и се забавлявам от глупостите, които отново сте сътворили тук. Явно, няма какво друго да правите в порутената панелка в мръсната столица, или в някое от циганските гета, било Столипиново, било Факултето, било Максуда, та си лигавите с мен. Абе, момчета, разберете, че аз живея в лукс и се наслаждавам на футбола в едно от най-прекрасните места на Планетата, а вие къде сте??? Айде, налейте си менте-ракия и като се напиете, лягайте в мухлясалата гарсониерка и ако имате телевизор, пуснете го, за да ме гледате на екрана. Чао!!!

Ти верно ли си вярваш, че си Бербо?

Ами, ако ти стиска, запали старата жигула, ела до Монте Карло, ако таралясникът ти не изпуши до там, и се обади - ще те черпя една бира, а може и да ти направя снимка с мен на стадиона.

Давай Барбук,ха да видим!

мекицата се заканил а...божеее...какъв абсурд! Теб няма да т епуснат и 20 мин този път !

а ти ще псуваш като хамалян ...

него ли..даже да го псувам не си струва.

Ти него не го мисли - него са го пускАли, пускАли...и има още да го пускат. Ама ти гледай жена ти дали ще ти пусне на тебе, че с твойта "мекица" май вече за нищо не ставаш.

Споко, твоята ми пуска редовно, така, че се разберете в семейството си дали е мекица моя.

Като гледам теб са те пуснали вече! Гледай другия път да не те пуснат от 10-ия етаж!!!

Бар буци.мекици,..големи сте скици...на някой да НЕ му е станало ясно защо Бербатов не иска да играе в нац.отбор...?големите Ви усти прогониха и Матей и Гришо и Топалов и Стойчев и т.н.... Ако гледате мачове на Монако щеше да Ви стане ясно и защо МонКо не запази победата срещу Рен....