От ЦСКА благодариха на верните ”армейци”

ЦСКА благодари на своите фенове за горещата подкрепа в Ловеч при загубата с 0:2 от "Литекс".

Обратно в новината

Коментари - От ЦСКА благодариха на верните ”армейци” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдеее и тия почнаха с четките. Абе оставете си агитката и феновете, щото те си знаят, номер едно, две или три са. Що не си гледате клуба, бе вашта мама идиотска, това ли ви е работата в момента, да се дупите пред феновете. Абе един свестен и нормален ще застане ли най накрая отпред или вички ще сте като Сашко, който се покри в миша дупка, откакто оправи клуба. Покланяли се на феновете, даже и без лиценз. Да ви го начу.ам в смръдливите зад..ци.

от днес нататък по всиски сайтовеви сменям името със "яловия цска" да така ще ви наричат всички яловия цска

ЦСКА да се преименува. Нито е спортен клуб, нито имаме армия.

След "гащи долу" следва и "шапки долу".

ОТ ДНЕС ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО СЕ ВЪВЕЖДА СПОРТ ТОТО 3.ИГРАТА Е: КОЙ,ЩЕ ПОЗНАЕ ЦСКА В КОЙ КРЪГ ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО,ЩЕ ВКАРА ГОЛ И КОЛКО??????????????

Един е достатъчно. Хайде сега т.н. фенове да дадат още по 50 лв. за любимия отбор и ще вкарат гол.

на баламите :-)

Към шефовете на цска: Можете да ми се поклоните само гърбом. Няма да използвам вазелин.

не е срамно щеше да е ... смешно :)))

на ЦСКА е време да помислят да се обесят от срам...:((( Такъв крах скоро не е бивал. И Левски са зле, но пене играят футбол :(((

Не се заяждам,но все пак какво общо има сегашният футболен отбор ЦСКА,слаб или силен, с българската армия,по-точно е-бивши армейци.В Румъния примерно,точно заради такива подвеждащи квалификации Стяуа беше осъдена

Защо наричате тези наркомани "армейци"?!

"Уважаеми" цска! Вашето "благодаря" е много! Достатъчно е да вкарате гол поне веднъж до края на сезона!!! А ако и това не можете, то моля да върнете заплатите си за тази година, за да не утежнявате още повече положението на червения клуб!!!

Ха-ха-ха, мазнят се на феновете, че в края на сезона, като останат без спечелен мач и вкаран гол от нова година и не им дадат лиценз понеже не плащат данъци иосигуровки, феновете им да вземат да се сетят, че освен да грухтят с любов, може и да се саморазправят с управата настанила се на кочинпарк и управляваща куба на сърцата им.

Нали може тези евроидиоти, които се борят за седмото място да не говорят, защото дори и точка и гол да не вкарат до края на шампионата, червените, няма как да бъдат изместени от подуенските говеда! Ама то говедото е като хипопотама - до шия в тинята, но отворило уста да глътне света. А за срам да не говорим, че от година и половина и гол не вкараха на ЦСКА, за победа и дума не става!