”Челси” стана шампион на Англия за пети път

"Челси" стана шампион в Англия за пети път в своята история.

Обратно в новината

Коментари - ”Челси” стана шампион на Англия за пети път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

великият юнайтед с две поредни загуби от нетолкова силни отбори,пък лошият Челси на Mориньо,си застраховаха титлата няколко мача преди краят на сезона! e ми... когато фактите говорят,и боговете мълчат!

дедо сър и нема отбор... а викаха, че бил такъв и онакъв "разбирачите" в БГ!

от лондон до филипините само сините *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Велик отбор с велик треньор. Напук на английските, а и на повечето от нашите спортни журналя, на видимия заговор на съдийската мафия, Челси показа колко и какво струва. Днешното коментаторче Пешо-левскарчето докара от девет извора вода да доказва колко грешно бе отсъждането на рефера за дузпата. Изобщо почти всичките ни тв коментатори са преди всичко запалянковци (Зообленият Митьо за Арсинал, Жоро Кантарчето за Манюнайтед, днешният за Ливърпул) и вкупом ненавиждат Челси.

Не симпатизирам на Челси, даже никак! Но все пак, заслужават да им се честити победата. Както и на феновете на отбора. Личи си, обаче колко гледаш мачовете от английска висша лига и колко се заслушваш в коментарите. Разпределението, което правиш на коментаторите и любимите им отбори е крайно неправилно и невярно. Пробвал си да налучкаш....но не ти се е получило. Нямаш и един верен отговор. Опитай пак...

Апоел чукотка

прав си... малко прилича на стоичо... ама мн. малко

Покажи на тия хора как са мяташ !

ИДИОТ!!!

Челси the best.