Канада разби Русия и стана Световен шампион

Канада разгроми Русия с 6:1 в Прага и стана Световен шампион по хокей на лед.

Обратно в новината

Коментари - Канада разби Русия и стана Световен шампион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па нормално, хокея в Канада не е спорт, а култ! Имат над 600 000 регистрирани играчи на хокей в различни съревнования, като т'ва е някъде около 50% от всички спортисти в страната.

Канада не само разби Русия, но стана световен шампион за 25-и път, ако не ме лъже паметта.

Канадците имаха голям късмет, че Путин не можа да играе. Щеше да им наниже поне 8.

Как всеки повод се използва за храчки по Русия. А ние, на кое място сме? Само си тролвам...

Никой не плюе по Русия, поне тука няма такова нещо. А иначе руснаците на терена бяха плачевни.

Руската преса : В съзтезанието от два отбора съветската дружина зае престижното второ място, а канадските либерасти бяха предпоследни :D :D :D

По-добре сподели, какво е пишело в американска преса след полуфиналът, който играха с Русия. Щото там резултата беше 4:0. :)

Средната възраст на американския отбор е 22-23г. и е съставен основно от студенти и колежани.С подобен отбор,без нито един професионалист, те отвяха Сборная,съставен от "социалистически аматьори", на ОИ Лейк Плесид-1980-т.н "Чудото от Лейк Плесид"....

Мръсни капиталисти! Шайбата беше нестандартна!! Освен това всички, знаем, че моралния победител е Русия. За разлика от при тия лигльовци канадците, в Русия няма гейове!!! Ха!

Ти за обратен хокеист чувал ли си, т'ва е мъжки спорт все пак, така че приеми, че и в Канада вашата порода не е много на мода.:)

Go,Canada,Go!!!!!

руснаците не са северокорейци, все пак!Ако северокорейците например, бяха загубили този финал, още кацайки на летището в Пхенян щеше да ги чака разстрел с зенитна картечница!?