Милко Георгиев: ЦСКА ще получи лиценз

Съсобственикът на ЦСКА Милко Георгиев потвърди, че клубът ще обжалва решението на Лицензионната комисия и очаква "червените" да получат лиценз.

Обратно в новината

Коментари - Милко Георгиев: ЦСКА ще получи лиценз | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи тия , ако вземат лиценз и останат в А група , това ще е УНИКАЛЕН СРАМ !!!!!!! И доказателство , че живеем в джунгла без всякакви принципи и законност. ТРАГЕДИЯ !!! Не ги ли следят от Европата тия безумия ???

Писна ми! Единственото правилно решение е фалит и В група или окръжна.Нито ще стана от славия, нито от селогорец нито пък от геренбахче. И не само аз. Ще си подкрепям отбора както до сега и още от дете, пък след 4 години пак в А група. Милиони микроби ще умрът, Ако трябва и нов стадион на чисто ново место да се построи, а държавата като не дава армията- да стане там като стадион раковски или паметника на НДК-да им е честито! А на останалите проекти из а група им желая приятна игра и с изключение на лефскито, дербита с по иляда човека публика, а първенството ще се предава по канал 2001, тв права по едно..200-300 лева на месец. А това намери ли се смел човек да го направи в ЦСКА, може и уефскито да го направи, и тогава АПФГ по радиото, а бефесето ще е като общинско кметство, венци мутрата, гела, лечко- крадечко и перукан...това е решението! Няма да сме първите нито последните.

Цесекарче , ти си поредния малоумник , изповядващ пробитата "червена" идея. И аре , пести си остроумията и по-скоро скодоумията и ходи се занимавай с нещо съществено , PLEASE...................

този или е ненормален или така му изнася След една седмица "може" да получат лиценз за А група За европейските клубни турнири е приключило И как ще разсрочи плащанията към НАП. Аз ако не си пратя данъка ще ме съдят тези да не са с протекция за сметка на българите

Днес във БФС се събират да спасяват себе си.

Лупи им завеща лъжите и вариантите ,"А" "Б" и т.н. до "Ъ"-/много/ГОЛЯМ.Така сега има с какво да баламосват феновете си.

Чудна порода са това футболните президенти - дуят се, че са големи разбирачи, а единици смеят да заявят от къде са им парите и какви са им фирмите. Не може и да са оставени да вършат измами, да не плащат данъци и осигуровки, да им се дават преференции и да се дуят, като пуяци, че са голяма работа, фактор в обществото и с право на медийна и правиделствена индулгенция. И от професионални заплати и отношение към ритнитопковци, които се раздават само с чалгарници нямаме нужда.

Аз не мога да разбера, до кога феновете на Цецка ще гледат другите как ходят по голяма нужда, а не гледат, как са си насрали гащите и не се научат, че там не се ходи по голяма нужда!?!?!?

И тоя е нагъл ЛЪЖЕЦ.Лицевза за А група и Европа бил един и същ.На това могат да повярват само най тъпите червени ултраси и утре да се вдигнат и трошат БФС.Впрочем за А група ще им дадат,защото у нас може всичко,но как ще гледат в очите другите отбори които знаят за какви мижави суми към НАП изгониха Пирин.После, защо българина не вярвал ,че има закони. Е как да вярва?

Много си приличат по физиономия с Александър Томов, а май и по лъжи.

bobsyn@

Докато не се спре с прането на пари и търсенето само на далавера във футбола вместо да се развива спорта ще имаме подобни скандали. Голям или малък всеки футболен клуб трябва първо да може да си плаща редовно задълженията към държава, футболисти, доставчици и чак тогава да претендира, че е професионален.

Държава без икономика, целта да е да управляваме на всяка цена, за да можем да крадем. Дадоха 5 милиона на "Лудогорец", те пък подариха участие на "Левски" в евротурнирите, лиценз получи "Черно море",

подарили са ти половин грам мозък.

То за повече няма място под скалпа му, не че е бил скръндза донора!

дрънкало.

ЦСКА-р съм от както се помня. Всеки си има футболни пристрастия. Не съм "в кухнята" нито на т.н фЕнове, нито на тези, дето искаха да направят и го направиха даже ЦСКА едно "мини Кремиковци" или един Крематориум, в който горяха Футболните надежди на такива, като мен и от това Комай направиха "на тъмно и пари". И така и не се срещнаха с Бай Ставри. Болно ми е. Защото дълго време ЦСКА беше "не отборът на Народа, а Отборът на България за пред другите Народи". Всеки знае защо беше така - има си футболна история по въпроса. И сега искам да напиша - Не ме интерисува колко и как са забогатели Новите Собственици на ЦСКА. Интересуваме ЦСКА да превъзмогне своето "време на Чума". И се надявам, и Вярвам, че с тези Собственици на Отбора това най-сетне ще се случи.

Нема , баце , нема да се случи.

... със "милки"... да се провери откъде ги има! милко балев нямаше милиони, ама отбoрът успяваше...

на това му се вика генезис... от ръцете на милко... в ръцете на... милко!

Значи аз ако не платя дължимото на НАП ми разгонват фамилията, ама за другои може да дължът милиони. юали да не съдя Държавата за двойни стандандарти?

ги Изхвърлиха от А група за 320000 лв задължение към НАП. Сега комунистическият отбор дължи 11000000 лв и няма да ги пипнат . Докато законите не важат за комунистите (разбирай ЦСКА) няма тази държава да се управи . А хората си мислят че има преход ...Няма има само нови комунисти на власт !

Tani4ka69

Простотия...

Кое е простотия , Таничке ?????? Кое , овцо проста ?????????

Какво се косите бе? Така или иначе ще стане онова, което каже Домус-ага! Всички вече знаем, че той диктува положението едва ли не и в Министерския съвет!

Милиционерите сме най-добре - на хранилка в ДС.

Милко е пед.л!!!

Дори да съберат пари за лиценз кво от това следващия сезон ще изпаднат в б група, така че по добре фалит и от нулата

Ми елементарно е! Нула приходна част и нула разходна, демек ЗАКРИВАИИИИИИИ