Неприятен жребий за Григор на ”Ролан Гарос”

Григор Димитров ще играе с Джак Сок в първи кръг на "Ролан Гарос".

Обратно в новината

Коментари - Неприятен жребий за Григор на ”Ролан Гарос” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

та какви обиди? вън мошеника от тениса!0:6 /за 4 път в официални мачове. коефициент на 0:6 решителен сет 268.!!

Ха сега де ... "неприятен жребий". Че какво му е Неприятното, когато си между Тенисистите от Топ 20. Че те там са всички на "един акъл". Като Можеш - Биеш, като не Можеш - Падаш. Какво тук значи Някаква си Личност? То това да не са турнири в околностите на Илиенци.

Тоя да побеждава ли отива или да си пробва късмета?

Вече не е малък. След година-две ше е стар. Ако ги бие, време е, да ги бие ! Повече физика му трябва. Не може само с лицеви опори. И на Маша пречи. Сега или никога !

Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Успех шампионе! Ние сме с теб и стискаме палци. С малко късмет и много здав тенис си номер едно!

Хем си прав, хем не си... За да не съм голословен: От играещите в момента печелили Гранд Шлем - Надал (14) , Федереп(17),Джокович(10), Вавринка(1), Чилич(1).

Титлите на Джокера засега са 8,но по всичко личи че ще станат и 10,че и повече.

Хем си прав, хем не си... За да не съм голословен: От играещите в момента печелили Гранд Шлем - Надал (14) , Федереp(17),cДжокович(10), Вавринка!), Chилиch(1), Lleyton Glynn Hewitt (2).

Когато говориш за купи явно имасш в предвид купите от Гранд Шлема ( а те са 4) и да речем и от АТП-1000. Аз доколкото следя знам че Григор има 4 купи ( от АТП 500 - 2 /Quins+ Акапулко) + 2 от АТП 250 / Букурещ + Стокхолм/). От играещите в момента тенисисти има 3-ма които са печелили купи от Гранд Шлема - Надал, Федереp и Джокович + 2 (случайно за мен - Вавринка + Чилич 1 път )... Така че не е толкова лесно...Но трябва наистина по скромно!

такова. Доуточнение. До миналата година Queens'club беше АТП250. Носител на трофея все още е Григор. От тази година вече е АТП500. Дай Боже пак да е Григор.

Къде забрави Мъри - той има две титли. И няма такова нещо като случайно спечелен турнир от големия шлем.Затова се играят мачовете в 3 от 5 сета, да се види кой е най-добре подготвен физически, а и психически тогава

Одъртява нашето момче, а "купи" - никакви! Трябва да смени треньорите!!!! Има много т.н. "слаба ПСИХИКА"!!! Лисва му концентрация и спортна злоба - трябва да "СМАЧКВАШ ВСЕКИ ПРОТИВНИК", а не да се правиш на "ИНТЕРЕСЕН " по корта!!!!!!!!!! Накой трябва да научи на поговорката - "БИЙЙ за да те УВАЖАВАТ" и да се стрхуват от теб!!!!!!!!!!!!

На крив к.р жребия му пречи!

Много ще се радвам да го видя и срещу двамата !

Ще стане почти год .всички с които играе все са силни . Тренирай за да бъдеш и ти силен . Откакто се хвана с Маша никак не му се тренира , като че излиза направо за двубойте. Колко тренира вижда се по време на срещите, ако противниците са му силни , следващият път ракетата му е виновна , друг път не всичко се получавало имало и такива дни . Оправдания които сме чували напоследък. И сега след първият кръг ще си събира багажът , ако пък случайно мине във вторият със сигурност

Тя рибата още в морето, те я сложили в тигана, нека стигне до осминафинал, пък тогава ще му мисли. Т'ва все едно всеки ден играе на финал на Ролан Гарос, та сега му бил труден жребия за 1/8-ина финала.

Реално погледнато към момента Григор е в топ 16 и всяко стигане до осмина финали е затвърждаване на неговото класиране, четвърт финал за него е постижение, защото влиза в топ 8, а отпадане преди осмина финалите е стъпка назад и не би трябвало поне това да допуска. На нас ни се иска да играе полуфинали и финали на големите турнири, но формата, психиката и класата му към момента не позволяват подобни постижения.

Журналистът "писач" отново доказва, че от всяка пръчка не става "молив". Миналата годинa Григор падна още първият кръг от Иво Карлович. Това означава че има шансове да си увеличи актива. За 5 сетовите мачове е добре подготвен. Не би трябвало да има проблеми до Надал. Но дали Надал ще може да стигне до там... не е в онази си форма от миналата година. Успех!

още един "разбирач" ?!

Ами ако може да има жребий без да играе да иде на финал е най готиното!

Руиз

Какво му е неприятното? Който се страхува от мечки, да не ходи в гората!

то за нашия всеки жребия е неприятен предвид лошата форма в която се намира. Може би най-добре да мине да се състезава при жените, там вероятността от победа е по-голяма , стига да не се изправи срещу кака си Серина Уилямс

Сестрите Уилямс навремето бяха казали, че ще победят всеки мъж след топ 200. 203тия тогава се съгласи да играе. Победи първата с 6-1, втората сестра с 6-2 и после каза, че нямат никакъв шанс срещу мъж от топ 500, а той бил играл като срещу някой след топ 600 за да има поне някаква интрига.

женски тенис, супер тъпня е, все едно женски футбол или баскетбол. Са някой незадоволен чики.жия ще ми каже, ааа колко е убаво да ги слушам как пъшкат, ъмъъъ за това има .орно от около век вече. Жената е по-слаба от мъжа физически, а спорта е 90% силов. Кво да им гледаш? Би трябвало като са толкова еманципирани в момента да пуснат всичко каквото може смесено и това е, защо още се делят като уж все са равни? Например искам да ги гледам във Ф1, Рали, Дарц, Тенис на маса, Стрелби разни, Шах, Дама, Билярд, Не се сърди човече и т.н. т.н. все равностойни спортове, а то и там ги няма. А да гледам женски тенис е все едно да гледам картинг и да ме лъже някой че е Ф1.

име, година , къде са играли?

Точно така. Който си мисли нещо различно да иде да гледа състезателен тенис на живо.

В трети кръг пада от Робредо.

А в първия?

даваи григоре! можеш! не мисли срещу кого,просто играи на макс! с теб сме !

Кое му е неприятното, че не разбрах? До 1/8 финалите да стигне, пак добре, защото ще има натрупани точки, които да прибави за сметка на миналата година.

Нормален жребий-какво друго може да се очаква от такъв турнир

към съблекалнята ли?

Кое му е неприятното? Падна му се някакъв анонимник и вече реве. Така не се печели турнир от големия шлем. Той Надал ли очакваше или Джокович?

Кой реве, бе? Това го е написал някакъв малоумен "журналист".

Продължаваме напред !

Е то не може вечно срещу 120тия в класацията

Страхотен жребий - като за истински шампион, който е време да изненада на турнир от големите 4. Ще гледаме страхотни мачове с Гришо

КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА???