ЦСКА губи лиценза заради ”куха жалба”

ЦСКА внесе жалба до Апелативната комисия на БФС вчера, с която оспорва отнемането на лиценза на клуба за "А" група.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА губи лиценза заради ”куха жалба” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не става от вас!Какъв отбор ви направих и завещах.25 години ми се кичите с марката а когато трябва да извадите лев-сричате и пелтечите!.ЦСКА сега ще е фаворит във "В" група а апаш Лупи и Грънците в "Бобов Дол" от там да се радват на любимия тим.

Няма Армия,Кремиковци,КТБ няма ЦСКА

TIREX

вън цецка от булгаристан! в анадола и е мястото!

Не ви ли е ясно, че всичкото това е постановка, в която Домуса е главен герой? Защо преди години, когато и Левски и ЦСКА имаха в пъти по-големи задължения нямаше никакви проблеми да са си в елита и да печелят мач след мач? Явно подценихме този човек и сега ще му сърбаме попарата с години напред... Явно властта му излиза много от Разград и достига до президенството!

Никога Левси и ЦСКА не са имали по-голями дългове. Левски има дългове около 1 милион в момента към държавни институции, играчи и др. Има някакъви милиони към Батков, което докато Батков е собственик не е никакъв дълг. ЦСКа има над 25 милиона дълг, към държавата, футболисти, агенти, за консумативи и т.н. Дори при предишния загубен лиценз дълговете бяха около 10-15 милиона. На Левси проблема му е, че Батков няма пари, а не дълговете. При ЦСКА е обратното Имат огромни дългове, които новите собствениците с пари не искат да платят.

И в крайна сметка държавата ще е ощетена с 20 милиона, и вместо да има за деца и за лекарства , някой ще къпе в шампанско !

е толкова явно могат ..аз не знам с какъв бизнес за занимават в момента акционерите на цецка!?!?

Разчитат не на документи ,а на уличен натиск от страна на феновете

Мултаци,Черепи,Титани и Томовци са превърнали ЦСКА във КТБ-2...Раздавали си заплати от кредити...Абе,бандити гнусни,къде дават така,бе?Те дават де,ама сега трЕбе да се връща...Феновете да не се помайват,ами да започват да ги издирват по списък...Всички са от котилото на БКП-БСП

Пичове, цесекари.Аз съм потомствен левскар и като такъв ви казвам честно: Българският футбол ще удари дъното ако пратят ЦСКА някъде в долните дивизии.Без дербитата и без ЦСКА в елита ще бъдем в ситуация в която всички отбори около нас на балканите са във възход с нови стадиони и отбори в евротурнирите, а ние с гранд във "В" група.Дано не стане.И дано моите колеги левскари тук ме разбират правилно какво казвам.Дано разбират , че Левски без силна конкуренция ще бъде посредствен Левски добър само в рамките на първенството.От отпадането на ЦСКА ще спечели само нашата агитка, която ще измисли нови песни и повод за подигравки.Но всъщност всички ще загубим много повече.Успех!

Прав си приятел, но в крайна сметка - идва времето да си платим сметката.

Да това е последната ''сламка''...Но уви,има по-нормални държави,където се вижда как се действа..ЗАКОНЪТ е над всичко и всички.Няма значение дали е Тайсън,Хьонес,Паоло Роси,Глазгоу Рйнджърс,Ювентус,Милан...Има си правила за ВСИЧКИ и това е..Няма да спре А група,щото ЦСКА щели да си понесат последствията..И без това почти никой не я гледа тази група

Че кой пък е ФК Левски,боксовата круша на "Иртиш"?Не е ли един посредствено играещ отбор, на седмо място в най калпавото първенство?Дербито ЦСКА - Левски интересува няколко хиляди човека и това което приказвате за милиони е химера.Представляват ви по 5-6000 на дерби.Защо като сте милиони и искате дербита не дадохте по 10-20 лева да спасите клубовете си, а се излагате?В професионалния футбол за тарикати като Стойчо и Лупи,които някои сочат и сега сато герои, няма място.

Май чорбарите се канят да съсипян Литекс. Гнчев може и да се хване на въдицата, защото не много умен. Къде ли ще играе домакинските си срещи новия ЦЕСеКА в Ловеч или .....

Ами това беше. И без друго още преди 20 години този клуб трябваше да се трансформира в нещо друго. ЦСКА си е ЦСКА, тоест Централен Спортен Клуб на Армията и както и да го въртяха той не можеше да бъде нещо друго. Велик клуб каквото и да говорим. Но всяко нещо си има начало и край. Време е за нещо ново което да почне да пише история. А другото с почести да го оставим на миналото. ЦСКА ти бе в сърцето ми почти половин век, време е за нова по-младичка любов. :))

Чудя Ви се на акъла! Ама защо ли? По-младичка любов - мечтата на всеки комплексар ......

Защо левскарите трябва да са виновни при условие че е управляван лошо клубът от преподавател във висше учебно заведение

Трябваше да е написана не на БЯЛА хартия, а на СИНЯ! В БФС друг цвят не признават!

Пак ще се срещнем..... след 10 години...

Разбирам защо се радваш, че ЦСКА може да го няма - това е единствения начин Левски да се качи с едно място нагоре!

Честно да си призная - никак не се радвам. Футбола няма да е същия без този отбор.Тръпката няма да е същата. Не ми се мисли за национален отбор като гледам че най-добрите отбори към момента залагат на измислени чужденци (От баща на юноша на ЦСКА чух че Стойчо е вземал тлъсти комисионни от агенти за закупуване на никому ненужни чужденци в смисъл треньори ги иска, купуват се и си взима комисионни за това - има за Стойчо има и за агента.Но като гледам примерите си мисля че човека не ме е излъгал! (за съжаление). Та сега не могат да се разплатят (наред с другите батаци).

Споко.До края на седмицата ще оправим всичко.

Айде, бе, др. Балевски! Нареди им да ни дадът лиценза и титлата и купата....

Спокойно, вече ги оправихте. RIP

закривай всичко заедно с БФС-то !!!

Да бе,заради една бълха,ще си горим юргана.И без ЦСКА ще има футбол.

А Томов кога ще влезе в затвора?Изглежда и Цацаров е получавал проценти от откраднатите милиони от клуба!Мафия,мафия,мафия...

Отрепките от отдел "Агитация и пропаганда" на ДС отбирът ПФК "Цола Драгойчева" - Герена се радват, но трябва да плачат. БФС-то ще си събира вземанията от ЦСКА заедно с НАП и хилядите знайни и незнайни отрепки, смукали като паразити досегаштния ЦСКА, а Гпришата и остоналите ще си регистрират ЦСКА 23 и дори тази есн ще играят в Лига Европа Нещастници, жалки отрепки. хахахаха

Да,няма да звучи лошо : ЦСКА-23- Ловеч

============ Съгласни. = ЦСКА23-Ловеч= = ФЕН КЛУБ = = С О Ф И Я = ============

Абе явно,че някой има интерес да премахне ЦСКА за да няма кой да тормози Левски.Така е щом толкова пъти подред ги бихме,нямаме място в А група.

ох, те и Левски една сила ....

Това ЦСКА-рите и Левскарите са ми много готини. Може да са се о.кали отвсякъде, но щом са били другите, значи всичко им е на шест.

Да ги закриват и тях и Левски и другите няколко 5-6 тумора, перачница на пари, едва тогава ще имаме футбол...