Димитров: Загуби като тази се приемат тежко

Григор Димитров не скри разочарованието си след загубата с 0:3 сета от Джак Сок на старта на "Ролан Гарос".

Обратно в новината

Коментари - Димитров: Загуби като тази се приемат тежко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите журналя, с телешкия се вйзторг са провалили не един талант. По-малко хвалби, повече критика даже и когато печели. Ако е мъж, това ще го мотивира. А, ако не е ...!

Ако не направи поне полуфинал на поне 1 от двата оставащи турнири от Големия шлем до края на годината да си смени треньора незабавно.

григоре!.........ти знаеш! не знам....какво става? можеш,кога ще покажеш? успех!!!

Григоре, На такива като теб, в страна като нашата, когато побеждават им ближат за победите, като губят ги правят на задник....Избирай и не приказвай, а побеждай. Публиката ще оцени кога си загубил Мъжки!

"Джак Сок: Зная как да победя Григор"! Григор: Зная как да загубя от Джак Сок ...

Шарапов, не се офлянквай, прави детето и бягай от тениса, не е за такива като теб.....

Много слаб мач.Григоре, вземи се в ръце. Повечко работа и супехите ще последват. Винаги излизай пределно концентриран. Винаги играй за всяка точка. Ако не си се изпотил, значи нищо не си направил. Независимо от крайния резултат! Успех

Няма да се плашиш. След време ще свикнеш. Само не ми е ясно кой те кара да играеш насила /или поне така изглежда/.

Ами, Гришо, на твоето ниво би трябвало да знаеш - слаби противници няма! За всяка среща трябва да се подготвяш като за финал. Ти си малък, но аз помня световното първенство по футбол през 1966 г. Бразилия беше с Гаринча, Пеле, Жаирзиньо, Загало, Зе Мария, Карлос Алберто, Жилмар и други, всеки от които можеше спокойно да бъде обявен за най-добрия футболист на всички времена. Дойдоха в Англия протоколно, просто да си вземат купата и медалите, но който не ги хвана, само той не ги би. Само България загуби от тях, но то беше загуба от страх. Ако бяха изиграли един мач преди това, да ги видим, какви са ливади и нашите момчета щяха да ги тряснат.

Бях на 8 годинки, когато бях на екскурзия в Пирин с баща ми. Него го заболя ненадейно зъб и трябваше спешно да слезем в Банско. Там глудахме вечерта с него мача ни с Бразилия, на единствения може би телевизор в читалището или нещо подобно. Та репликата ми е не за друго, а за втория мач. Като бяхме вече се отърсили от страха защо пуснахме три гола второто полувреме.

Гришо, тръгнал си по пътя на палячото Божинов. Спри се овреме и се хващй в ръце, защото годинките се търкалят твърде бързо. И палячото се перчеше преди години, а после съвсем се осра и потъна в блатото.

TIREX

боли го гза..нали дръпна някой друг милион от залози.. вие рупайте "таланта" гнусен мошеник!

Продължаваме напред!

то ясно че ще продължи напред, ама едва ли ще стигне кой знае колко напред, по-известен е покрай гаджето си, отколкото с успехите си, поне за останалия свят, тук си го знаем, защото си е наше момче

Като българин ми е много болно за тази загуба! Искрено се надявам, Маша да не е виновна за това! Горе главата! Желая ти успех в следващите турнири и дано донесеш радост на всички българи!

TIREX

никаква маша не виновна той и оня анаболния са гаджета..ясно е казал :боли го сега г0за...

Ти и в леглото едва ли взимаш правилните решения, моето момче, иначе Маша нямаше толкова усърдно да гледа встрани и да се чуди как да изкръшка от тебе! А иначе аз искрено вярвам в твоите способности да се провалиш и на следващия турнир, нали за това си българче!

Боже, Боже, колко злоба има в посредствените и нереализирани хора, Боже! Успех, Гриша! Искрено ще се радвам ако успееш в спортната си кариера и в личния живот. Не обръщай внимание на злобните коментари на комплексирани индивиди, които нищо не са постигнали и няма да постигнат в жалкото си съществуване.

...се опияняват плувайки в собствените си лайна. А за Григор ( а и за Кубрат) ще се говори и след като приключи спортната си кариера като най-успешния български тенисист, така като се говори още за Петър Попангелов. Жалкото е също че успехите си Григор постига сам, не се забелязва някой българин да му помага - така че поне не пречете. Гледайте си чалгата и зомби-форматите...и си плувайте в лайната, които творите.

Никола

Григоре, Григоре, дойде време да те сравняват с Петър Пакпадналов. Ти не, ама аз го помня - смях в залата! Бегай далеч от корта

А ти с Маша ли си говорил, та знаеш накъде гледа?! Когато постигнеш 10% от успехите на Григор и положиш 1/10 от труда му, тогава опитай пак да коментираш!

С рускините има много хляб да яде, докато достигне моите успехи.

И там ще се насере както обикновено!

Дано се насере както обикновено, че миналата година там се "насра" със шампионска титла ...

...ми що не игра бре - тежко било сега. Сякаш насила го бяха довели на корта.

григоре, има изпитана българска рецепта след такива тежки загуби- аулин с уиски, питай батьо си Ивелинчо, все едно една майка Ви е раждала!