САЩ се бори срещу корупцията, не срещу футбола

САЩ се бори срещу корупцията и не иска да влияе върху решенията на Международната футболна асоциация (ФИФА).

Обратно в новината

Коментари - САЩ се бори срещу корупцията, не срещу футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и зомбитата им ЕС се издъниха гръмко с този опит за цветна революция=Преврат във ФИФА ! Сега се правят на идиоти .

Гледам русофилските тролчета пак са наскачали да защитават Матушка Россия, но в случая по-скоро се получава "гузен негонен бяга" - в статията никъде не се споменава за Русия, а за ФИФА и борбта с корупцията в нея!

Много малоумници станаха на страната на корумпираните само защото мразят САЩ, в това число и Путин. Виж им и морала и акъла. Тук прозира старият комунистически, болшевишки принцип - по-добре наш и крадлив, отколкото чужд но честен!

Както са го написали предишните писали, целта е да са спре по всякъкви начини футболното първенство в Русия през 2018 г. и като цяло да се измести футбола, като масов спорт, защо по света игнорират грубите американски спортове или като онова дето го наричат "кеч" направо ме се смеят - с други думи - трябва да се харесва от останалата част на планетата всичко, което е американско, разбирате ли? Ако не ни играеш по свирката, значи си против нас - и нищо друго!

За Русия е виновен Путин със своята политика на тропане с токчета и правене на инат.А за другото ковто си писъл е пълна боза.Футболът е обичан спорт от милиарди и във САЩ придобива все по голяма популярност.

"За Русия е виновен Путин ..."?! Глупост! Путин е перфектният ръководител на Русия, който има целта да я предпази от превръщането в нещо като протекторат на САЩ - което беше на път да се случи, и да създаде условия за наваксване на безспорното ѝ икономическо - и не само, изоставане. Затова, впрочем, САЩ прилагат срещу него и Русия целия си огромен арсенал от средства за вкарване на другите в щатския път.

Русия, а не срещу корупцията. Това е известно на всеки нормален и непредубеден човек.

"САЩ се бори срещу корупцията, не срещу футбола" Да се разбира: "САЩ се бори срещу участието на Руски спортиси и спортисти които не симпатизират на САЩ в световни спортни мерориятия. Тези действия на САЩ са част от така наречената " ХИБРИДНА ВОЙНА" която водят срещу Русия.