Бербо: Няма да завърша кариерата си в България

Рекордьорът по голове с национална фланелка Димитър Бербатов коментира бъдещето си, като не разкри къде ще продължи кариерата си.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Няма да завърша кариерата си в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе кож го интересува бе...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако си нормален, сравни броя на коментарите и гласуванията под статиите за Бербатов, с тези под статиите за други новини за български футболисти и ще разбереш "коЖ го интересува бе...". Пък ако не си - посети специалист, да те понамести малко в главата.

Споко Бербо няма какво да се забатачваш в булгаристан където 80% са диви селяндури както виждаш от коментарите....те са свикнали да ги навеждат яко :)

Изключително много демократичният, даже свръх демократичният дир.бг ме изтри, защото написах за манекенката - някакъв си Бербатов, че е неприятно дърто момче. Не ви е за първи път, бойковисти от дир.бг. Като падне Мутрата от власт, вие първи ще се отречете от него. По здрави!

И на тебе ПО ЗДРАВИ от всички,които са писали тука.Дали се сещаш защо? Как така,всеки който се дореди до клавиатура почва да пише? И аз ти пращам един искрен поздрав :))

ЕВТИНИТЕ МАГИСТРАЛАДЖИЙКИ ВЪВ МУТРОСТАНА СИ МЕЧТАЯТ ДА МОГАТ ДА СЕ ПРОДАДАТ КАТО МИТАКА :))))

интелигентния, още не е зацепил , че неговата карирера е завършила вече.

А твоята не е започнала и никога няма да започне,по начина на мислене предполагам,че си аутсайдер.

Изкарай още някой лев, че вече наближава краят чичо Митко. Няма значение къде. Който даде повечко парички. Майната му на нац. отбор.То ибез това вече няма нужда от теб. Човек без достойнство си ти. А в началото колко те обичахме...

Ама, то има ли още нац. отбор!? Да не би да имаш предвид, частният "национален" отбор на АД "Лечков Перуканов"!?

Не си ти , който да определя къде да играе (работи) Бербатов , както не съм аз човека , който да ти казва дали да работиш в чугунолеярна или в банка. Не му храниш семейството , нали ?

Как ще се върне в България? Тук пейките за резервите не са така удобни, като фотйолите на стадионите в Англия и Франция, я.

САЩ било далече...ела да видиш колко кратуни твои съграждани има тук в Америка,че и са нелегални мамицата им!

и вече не сте вие..

Голем праззз!

Митко, колко шамара трябва да получиш за да разбереш ,че е време да се разделиш с футбола...

Споко Бербо. Твоята кариера можеш да завършиш във всеки парк.

TIREX

барби с вид на дългогодишен наркоман /метросексуален/ анадолска "звезда",търговец като братчето си..- няма по голям калтак от него..

В Македония бе Митко не в България ,там даже няма да ти трябва и да го учиш езика ти си го знаеш:))))))

Нещастна некадърна балерина.

Айде пак това манекенче го изтипосахте...

Едно време баба ми казваше:"когато кьораво прогледне, през баир види"......пасва много на този текст!

ДО...-ИЗВИНЯВАЙ,ЗАБРАВИХ,ЧЕ ГУНДИ,НАСКО,ГОНЗО ИГРАЕХА В БАРСА,М.Ю. ЧЕЛСИ!?!?!?!ХА-ХА-ХА!!!

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ БЕ ГОВЕДА!МНОГО ВИЕ ЯД,ЧЕ НЯМА ЕДИН ФУТБОЛИСТ ОТ ЛОФСКИ,КОЙТО Е СЪС СВЕТОВНА СЛАВА,КАТО:СТОИЧКОВ,БЕРБАТОВ, СТЕНЛИ,МАРТИН И ОЩЕ БЪЛГАРИ ПРОСЛАВЕЛИ ИМЕТО БЪЛГАРИЯ!!!

как да няма... гунди... новия гунди (наско)... новия наско (гонзо)...

Абе дрисльо и без теб си може и българския фитбол и националния отбор, какво толкова се дървиш на никой не му дреме за теб!

Бербатов е най интелигентния български футболист, не мога да разбера хората които го плюят. Където и да отиде той е постигнал много повече от драскачите които ще го оплюят под статията. Успех Бербатов, има и хора които ти се радват на успехите.

Просто те не са интелигентни и не могат да го разберат!

Вятър те вее Тебе! Едно жалко измекярче е твоят Бербо (впрочем - бербат=боклук - на турски!). Доводите му за напускане на националния отбор са свръхинтелигентни! На кое място е Стилиян Петров в твоята класация по интелигентност?

Измекяр е тоя дето се изпуснал и те е направил. Какво прави с кариерата си и къде играе си негова работа. Все едно аз ти кажа на теб от утре те искам да работиш продавачка в мола. И си измекяр за мен ако не го направиш. Аре у лево с тия размисли

да Хамерика или по-верочтно Китай