В Гърция: Бербатов подписва с шампиона

Изненадващо развитие може да претърпи кариерата на българската звезда Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - В Гърция: Бербатов подписва с шампиона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаш ли идея колко пари е изкарал Митко през цялата си кариера ,може да провериш ,договорите са публични ,не е коректно да сравняваш с един болен и нещастен човек,

иска. За всеки влак си има пътници. За него все някой клуб ще даде толкова пари за една година колкото ти не можеш да изкараш за целия си живот.

Както е тръгал надолу ще го вземат да играе за Бистршките тигри!

В момента най-доброто за Барби би била MLS... никой няма да го натиска да играе и печели на всяка цена на тия години, рекламата му е осигурена като нападател на Юнайтед и голмайстор на ВЛ, два гола от неговите специалитети с волетата и цяла Америка ще лудне, а и за два сезона, живот и здраве, ще вземе колкото в отбор от Шампионска лига от типа Олимпиакос (като изключим най-богатите)... факт е, че Митко вече не може да очаква покани от големите отбори в Европа, освен за трета резерва... в крайна сметка всяко нещо си има край и кариерата му е нормално да не върви във възходяща посока... така или иначе, за това, което постигна - другите могат само да мечтаят...

бербооо, недей бре, тези само обещават, после ще има да взимаш едни пари ...

Голям майтап, Бербо да заиграе в закъсала Гърция, за която ни пишат всеки ден как ще фалира всеки момент. Не взем да заиграе за славните бългаски грандове като Лудогорец, ЦСКА или Левски. Тук цъфтим, стрим метро, имагистрали и стадиони.

Стига са го коментирали. Нищо не струва.

Кажи кой струва повече, него да коментираме. Или кажи за твойте успехи, тях да коментираме. Обществото има нужда от модели на успели българи на световно ниво.

Като закрият Цска едвали ще завърши кариерата си в Левски

Където и да иде, ще седи на резервната скамейка. Няма кой да го търпи цял мач.

Пак ли струваш нула бе Бербарон!!!! никой не дава и стотинка за теб ---- Биберон

Преди трансфера в Монако президента на Фенербахче и турските вестници дълго се упражняваха по темата Б. Явно и гърците искат да си направят реклама. П.П.Трансферния прозорец е отворен до 30.08. За доста клубове ще има да четем дотогава...

Явно надеждата крепи човека щом още иска да играе в ШЛ!

На тия им требува ВЕТРО-ПОКАЗАТЕЛ!! Е, те за това е годно веке нашето Митре!!!!

Ще му платят след като Гърция си изплати дълговете ...

Те гърците скоро като фалират, ще плащат заплатата на наш Барби в маслини, узо и зехтин.....

Куц кон в Англия не искат. Лудогорец никога няма да го вземе. Пенсия и табла да играе.

Къде сравняваш английските отбори с тъп селски отбор? Бербата ще се върне на острова, но ти от село няма да мръднеш!

Бербо и без да играе може да си изживее два живота в Англия като баровец , а ти ще има да мушкаш банички на село докато си жив !

Банички? Ама докараа ли?? Еее!

А били ли сте между англичани когато коментират вашия Берба? Не сте ,това е видно. Никой не го иска ,попълват си хумористичните издания с него.

А г-жа Бербатова,дали ще иска да отиде в Гърция.Ха дано ама надали.

Перфектен е за Лудогорец,не е много скъп,има опит,в края на кариерата си,чужденец е

Е хайде сега не са чак толкова силни, че да не играе там, па и хората са написали, че не им е пръв избор.....

на средна класа футболисти- турция, гърция и близкия изток

Пичове, вече се оливате. Явно, нямате друга работа, сигурно сте от армията лентяи у нас, които нищо не допринасят за Родината. Драскате простотии срещу мен, като че ли аз съм ви решението на проблемите ви. По-добре се хващайте да бачкате, не се кахърете за бате ви Бербо, аз съм добре и ще бъде добре, а вие на какъв хал сте??? Вижте се, как и къде живеете, какъв стандарт на живот имате, и като се поогледате, оставете ме мен на мира - аз съм ОК! Айде, чао, че ме чакат на телефона поне десетина мениджъри на чужди клубове.

те чакат, не десетина! Малоумник! Бербо е свършил за футбола отдавна и дори слепите хора го виждат. Само празните картуни не го разбраха!

те си падат малко мърди гърчулята пият узо по цял следобед..ама пак ке го карат малко да припка Бербо..

Бе, туй на Данчев кьорфишеците. Плаши "Борнемут", че може да изпусне Бербатов, ако не му даде 0.5 -1млн.

Е к'во изненадващо има?! Съвсем нормално, в средняци или изпадащи във водещите европейски първенства или водещи отбори в Турция, Гърция, Китай, САЩ, Катар и т.н.....