България отстъпи на Аржентина с 3:1 гейма

Аржентина победи България с 3:1 гейма в последния мач на група "С" на втора дивизия на Световната лига по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - България отстъпи на Аржентина с 3:1 гейма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, пуснахме им... разбиха си ни точно така, както ни се полага да паднем на 0! По-скоро, аржентинците ни дадохда един гейм, колкото да не сме се съвсем разбити и да не ревем после в съблекалните!

Пуснаха им на гаучосите и претаковаха Канада. Само накрая дано не ни треснат аржентинците, че ще бъде голям смях!

Няма, спокойно, тези неща са се изяснили още след 3:0 в събота. И много правилно, защото Канада са коварни и доста лошо ни 'треснаха', което сега им изигра лоша шега. Навсякъде има сметки, няма какво да се залъгваме. Последните мачове на 90% са добре обсъдени, както и във футбола.

Наще играха като глупаци

новината как Чили разби Аржентина и спечели Копа Америка?

Българите избраха Аржентина пред Канада!

Добре де, какво толкова сте се разревали, че критикувам националния отбор по волейбол? Лошо ли играха? Да! Паднаха ли позорно? Да! Еми тогава, какво лошо има в това някой да ги критикува. У нас трябва да свикнем да си казваме истината в очите, а не да я крием зад завоалирани фрази. Точно така правят в развитите демокрации и поради това са толкова разивити! Ние обаче тук си мислим, че като се лъжем един друг затова колко сме гениални и колко добре са нещата и някой ще ни повярва... Да бе... Така положението става само по-зле! Та, казано накратко, еми зле сме и всички го знаят... Това, че ни пуснаха да бием един-два-три мача едва ли значи кой знае колко.

Не сме паднали позорно ,а дадохме стратегически мача на аржентинците . Не видя ли , че накрая играхме с третите резерви.

Не е проблем, че критикуваш. Проблем е, че го правиш не като критик, а като критикар. Преди няколко години, на световно първенство, победихме Бразилия с 3:0, само за да се нашием на потока, от който бразилзите бягаха. Равносметката: Бразилия шампиони, ние четвърти. Така че, ако имаш нещо по същество, казвай - стига да не е свързано с вчерашния мач.

Това беше задължителна загуба. Ако евентуално Аржентина отстрани Франция, а ние бием Белгия - ще ни дадат финала.

Хаха, какво ви казах? Ето, че нещата започват да се нареждат и нашите започват серията от много, ама много болезнени загуби! Да, ще губим и ще боли и то много! Защото на нас ни пуснаха първите няколко мача да бием, колкото ей така да се радваме, че сме първи, но ... временно! Сега вече ще ни покажат къде ни е мястото и срещу кого реално сме застанали! Толкова, това ни беше, не знам какво повече да кажа... Свършено е с нас, апокалипсис...

Типичен "оптимист"... Радвай се на своя погром, не бъди егоист!

си тотален лузър, драги "аз". Успех, момчета, на финалите и очакваме завръщане в елита, където всъщност е нашето място!

И къде ни е мястото, май сме първи в групата!!! Просто стратегия паднахме умишлено, за да не позволим по-добрия отбор, които е Канада да отиде напред

Еее, чак пък толкова...