България попадна в тежка група за Мондиал 2018

България ще трябва да се бори с Люксембург, Беларус, Швеция, Франция и Холандия в квалификациите за Мондиал 2018, който ще се проведе в Русия.

Обратно в новината

Коментари - България попадна в тежка група за Мондиал 2018 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фуууут бол у нас няма. Има някакви ,мутренскоменте,което смуче грешни пзри

"Нашите момчета вече десет минути стоят като равни на терена срещу именития съперник,показват новото лице на отбора,сега неприятно,няма засада,и това е 1:0 за...жалко,жалко наистина,защото не отстъпвахме в началните минути" "Е,още нищо не е изгубено в групата,шансовете на лъвовете остават,ако победим в следващите три мача,така че тази загуба не трябва да пречупва момчетата,сега изстрел и за съжаление Николай Михайлов не видя рикоширалата топка и резултатът е 0:4.(камерите следят Михайлов проснат по лице пред голлинията,защитата гледаща се със ръце на кръста).Ще има доста работа пред треньорското ръководство,но отборът ни днес в някои епизоди като между 30-ата и 40-ата минута показа едно приятно лице и че сме на правилния път."

"Това 0:4 не отговаря напълно на показаното на терена от двата отбора,но така е в съвременния футбол-всяка грешка се наказва,нашите момчета също имаха своите възможности,но малшансът днес бе на страната на..." "Люксембург ни показа нагледно,че в съвременния футбол вече слаби отбори няма,но след тази загуба нашите момчета трябва да се вдигнат и да играят мач за мач до края,а както знаем апетитът идва с яденето."

Излезем ли от тая група сме световни шампиони...

Има ли значение в каква група е попаднала? В която и да е ще е пак последна. И никой не му пука.

ПРЕДВИД 4 УРНА В КОЯТО СМЕ ,КАКВО МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ

В тая група реалното за нас ще е предпоследното място, с точка у дома срещу Беларус и равен навън и победа у дома срещу Люксембург. Всичко отгоре ще е една наистина голяма изненада!

С тая група все едно сме се класирали директно, без квалификации на четвъртфинала... Малкия Перукан спокойно може да почне с пет парцала от Швеция....

на пръв поглед ще си оспорваме последното място с Люксембург....реално и Беларус ще ни спука от бой като се има предвид нивото ни на футбол

Ми в тази група все едно че България е на поне четвъртфинал на някое първенство - Франция, Холандия, Швеция - все отбори, които имат претенции за титла! Няма лабаво! Ще си лъсне всяка грешка и некадърност! Ако заложи на подмладяване на отбора - ще може да гледа следващия цикъл по-уверено... ама не става с татковото, джизъса и партизанина от Белград!

Реално, три отбора ще се борят за последните три места: Люксембург, Беларус и България. Поне да измислят едно алтернативно , паралелно световно за слабаците, може да се окаже доста интересно.

Групата не е тежка. Отборът ни е лек.

Ще има голяма борба за последното място между нас и Люксембург!!!

Както обикновено, нашата група ще се окаже много "завързана". За да се класираме на бараж, изпреварвайки Люксембург, Австрия ще трябва да "легне" на Молдова в домакинския си мач, Естония трябва да направи равен при гостуването си на Кипър с поне три гола, а Словакия и Литва не трябва да си отбелязват голове и при двете разменени гостувания...Само това да стане, и сме на бараж, където бием Португалия с дузпи, след равенство в редовното време (гол и автогол на Роналдо, при спасена дузпа от Стоянов и спорно отменен гол на натурализирания Моци)...

да вземат да се отказват докато е рано. поне да не харчат парите на данъкоплатеца :-)

В която и група да сме, винаги ще е тежка, впредвид футболистите ни - манекени и състоянието на спорта у нас.

Идеална група , смачкваме ги и после другите ще имат респект

"Лъвовете"....хахахахахахахаах

Тия па всеки път..."Попаднахме в много тежка група..." Вас некадърници чалгосани трябва по милост да ви пуснат, без да играете квалификации, защото иначе няма шанс да се класирате! По-добре се откажете, че само срамите името българско!

ХА-ХА-ХАААААА-ААААА-ААААА КАКВИ ЛЪВОВЕ БЪЛНУВАТЕ? ОВЦЕ...ЗАЙЦИ С ОТРЯЗАНИ СУХОЖИЛИЯ...

Ехааа! Жестока група! Сега често-често ще чуваме коментаторски възгласи (с възходящо напрежение на тона) от рода на: "Ето сега много неприятно, няма засада, удар на...", "Нямаше, наистина нямаше кой знае какво да направи българската защита при такъв демараж", "Малко, много малко не достигна на вратаря ни да улови вярната посока на удара", и т.н.

БЛАГО,ЩЕ ИМА ШАНСА ДА СИ НАПИШИ ИМЕТО В ОЩЕ ПЕТ ЕВРО- ДЪРЖАВИ!!!

Поне нашите момчета ще имат сериозни доводи за по-интензивно "разпускане" в "Син Сити" и други такива благословени места. Защото няма да им се налага да се напрягат много, те нещата отсега са предрешени. Пък и с тази мафия УЕФА, дето си е поставила за цел да унищожи футбола в България - още повече...

А, забравих да спомена и предопределящият фактор "съдия-педераст". Особено ако е "бритиш хомосекшуъл"...

Нашите момчета вече ги е налегнало т.нар. "балканско отчаяние" - очаквайте първа победа на Люксембург на чужда терен...

Кое й е чак пък тежкото на групата? Малко зор да бием Люксенбург - другите са лесни ...

:-):-):-):-)

Дори коалиция БосТан неможе да помогне в случая

Че ние откога имаме футбол, че да има значение с кой ще играем - силен или слаб? При нас равенството е късмет, победата е мечта - с такъв отбор все тая кой ще е противника.

Голямо гледане "напред и нагоре" ще падне!

От както се помня все ни се пада "тежка" група. Абе спрете с тези предварителни извинения, че ще се провалим за пореден път. То все на нашите групата е тежка. Каква група искате да ни се падне? За слабаците всяка комбинация е неизгодна.

От футболна гледна точка групата никак не е лека. Но това е така само за отбори, които имат нагласа да са между първите два. Ние, за съжаление, нямаме никакви шансове за това. И това не е пораженческо мислене, а горчива реалност. При сегашния хал на футбола ни България може да се класира на финали на голямо първенство само в два случая: 1/ Ако въобще няма квалификации и 2/Ако ни дадат домакинството. Нито една от двете хипотези, обаче, няма как да се случи.

Много се радвам че първокласни отбори ще ни унижават, а не такива които уж трябва да можем да бием.

Абе и едните и другите отбори напоследък направо си ни "уважават ".

групата си е супер!сте гледаме хубави матхове!дано нашите наутхат нещо!

Дано Перуките ги изгонят до първите мачове , че отново ще провалят България .

Kalin

то групата си е супер ама не за нас;-)ще си оправят головата разлика с нас сам ние ще се мъчим да не сме последни

За слабаци всяка група е най-тежка. А, защо сме най-слаби ? Такъв срам повече не се търпи. Закрийте смешната професионална група. Спрете международните изяви ! България няма нужда от такъв "професионализъм". Вместо БФС да се образува Аматьорска футболна федерация и всичко от начало. Без некадърника Михайлов и глутницата му.

Аз съм оптимист за домакинската среща с Люксембург. Момчетата трябва да си повярват и да се вдигнат за да вземат тези точки.

мисля че ще завършим групата с 4 или 5 точки. 4 точки от Люксембург - 3 у нас и 1 у тях. И евентуално 1 точка ако хванем Беларус в лошо моментно състояние, у дома. Затова 4 или 5 точки, накрая като теглим чертата.

Писах ти плюс, но съм по скромен и се надявам на една точка от Люксембург.

с които и да сме все ще е тежка

Предлагам всички Българи милеещи за футбола да подкрепим този състав в Епичните битки с Люксембург за последното място!!!

Пак кеф