”Лудогорец” подписа със звезда на ”Сао Пауло”

"Лудогорец" привлече един от най-обещаващите футболисти на "Сао Пауло" - халфа Джонатан Барбоса-Кафу.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” подписа със звезда на ”Сао Пауло” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

левски е ялов от край време и прехвалените му звезди още от времето на Сираков,Искренов, Боби Михайлов,Ники ИЛИЕВ едва додрапваха до некое френско отборче. Отбори от елита на Испания,Германия,Англия ,които бяха и лидери в ШЛ бяха патент само на бивши цесекари - кой от Левски е играл в Барса,Атлетико Мадрид,Байрен,Ман Юнайтед,ХамбургерШФ? Никой!Забранени са тези отбори за сини лузери! Най големия и успял отбор ,в който е играл подуенския любимец от 90 -тте Гибона е ......ЦСКА!!!!!! Унижение на 100%Сравнете отборите на Гонзо с тези на Мартин Петров напр. пак унижение! то това е синята съдба!

Нито един от тези клепарници, не е от розовата школа...., поритали са месец-два там и оп, веднага си ги припознавате, както правите и със всеки гашник решил да дава кинти за жалкарското ви отборче тичащо по селските стадиони! Аре стига вече с тази панелна соц БГ реалност! 21-ви век сме!

Няма как да отречете,че Стоичков,Любо Пенев,Емо Костадинов,Лечков,Мартин Петров,Стилиан Петров,Бербо бяха първо признати като футболисти на ЦСКА и благодарение на този факт и своя талант отидоха в отбори,които са забранени за подуенски любимци.Първите 3 от изброените бяха в основата на най големите успехи на българския клубен футбол - 2 полуфинали в клубни евротурнири /СЪЩО ЗАБРАНЕНИ ЗА подуене ПОСТИЖЕНИЯ/,а заедно с Лечков,Тр. Иванов прославиха БГ и себе си 94 г. Сините лузерчета искат да удавят черната си мъка ,породена от тоталната липса на такива фигури и успехи в жалката им клубна историйка,като квичат,че това било отдавна! Какво от това -нима Ман.Юнайтед са забравили бебетата на Мат Бъзби,БОБИ ЧАЛТЪН ИЛИ ДЖОРДЖ БЕСТ!??

Лудогорец полудя окончателно и хвана гората. Отборът пое бавно и полека към дъното. Приказката свърши. Догодина по това време ще приключи проекта с финансово фиаско, разпродажба и оттегляне на благодетеля. Ще остане спомена за местните и трибуната моци да пасат говедата около нея. Същото ги чака и другите заговорници.

Няма значение има ли успехи и концепция за развитие, важното е далаверата с трансферите да тече.

Лудогорец доказа провинциалния си произход...отмина хубавото време!

Със селските отборчета е така!

TIREX

да бе звезда....само дето никой не го знае гелОвер!

Целия им противен отбор е пълен с тъмно кафяви ама иначе се наричат български да им плюя на купените титли в България навън се видя че за нищо не стават дано винаги падат в европата за да се радват истинските българи

Лузъре, лузъре.

Ти от кое забутано разградско село си явно не можеш да пишеш и не мога да прочета какво искаш да ми кажеш

Браво на Лудите на екипа им на всички че ни се отказват да градят нещо ново и различно да правят терени , бази да привличат класни играчи и треньори да строят стадиона си и да Разград е футболен град 30 000 6-7 000 на стадиона /цска 1 000 000 фенове 5 000 на стадиона/и не ви искам традициите с потрошени стадиони от наркомани и алкохолици /фенове/чекаи как се наричаха май "елит".

Утре Домуса ще му писне и Лудогорец отива там, дето беше допреди 4 години.

Мамун!!

идвам в "световен" клуб.....................................напълнили са му с щуротии главата на тва цигане от предградията...

Какъв е тоя "най-обещаващ футболист на Сау Пауло" като е на 25 години и е играл 11 мача за тях??? Да не говорим, че за 7 сезона е вкарал има-няма 40 гола за 6 различни отбора!!! Поредният куц кон!!!

Важното е , че "журналята" са написали "звезда".....Ейййй , кво ли не измислят тия кратуни , за да привлекат внимание към драсканиците.............

Сега като купи пак шампионата, Гелосаният се подготвя кадрово за успешно представяна в предварителните кръгове на ШЛ срещу отбори от Гибралтар и Андора. Тоя не разбра, че отбор с хора, които въобще не са наясно къде са дошли, не се прави! Лудогорец бил "световен отбор"! Смях в залата! България и световен отбор!!! Поне да си беше мълчал, че излагацията да е по-малка!

Какво представяне в ШЛ??? Та те се "представиха" вече и изгоряха, не знаеш ли???

Говоря за следващата година! Тая година е написана в графата "бегали"! Затова казвам "пак"! Защото тая година Гелосаният се притесни от ЦСКА и направи всичко , за да ликвидира червения клуб с помощта на себеподобните му Манджуковци и сие ликвидатори! Е, върна му се! Та стягането е за догодина! Нали никой не си мисли, че точно сега, след като направи инвестиции за подобни "звезди", ще се предаде! Да не е луд Гелчо!

Ей сега вече ще им таковеме таковата на малсами. Само да ни паднат догодина.

Обещаващите подписват с Барса, Реал, Ман. юн. Челси.....

ЦСКА и тн.

Със сесека подписват обещаващи аматьори , така е.

мамунки бол футбол йок у булгаристана

Кой,кой, ще ги инвестира тези пари в ДЮШ? Няма ли намеса на държавата нищо няма да остане от спорта, за да ходят децата по състезания, родителите трябва да плащат разноските. В спорта и футбола няма професионализъм. Всичко е кръчмарски бизнес

Този играч няма да промени облика на дървото без корен от Разград! От евротурнирите са изритани в опозоряващ мач! Дори да помогне за нова титла в едно първенство от десетилетие ялово и със явно затихнали функции/догодина ще останат сигурно 5-6 отбора/,покупката е неоправдана.Нашия футбол може да се възроди само чрез инвестиции в ДЮШ и то там ,където има центрове и традиции.Домусчиев направи разградския отбор шампион,но не направи и никога няма да направи Разград футболен град! А това значи само едно - провал и пари на вятъра! Така стоят нещата и в Ловеч! Само пари и амбиции не стигат ,трябва и мая,а там е НЯМА!

Тъпо е защото многоо завиждате бре, ама мнгооо и традициите са за тва да се нарушават или ти спазваш още традициите от 18 век?

са най на почит в родината на футбола, но какво да говорим!?

Кажи кой е твоят футболен град, та да се посмеем малко.

или поне няколко! от там през ЦСКА/задължителния трамплин към големите отбори!/ за Европа тръгнаха футболисти,чийто имена знаят всички.Няма нито един от Разградско -да се надяваме ,че е ясно защо . От Ловешко също.Хайде ,много компромисно Хубчев!

или например...Велико Търново...освен,че е 2 пъти шампион на световното 94 ядрото на националния отбор ( 5 ) беше от Етър.