Станка се контузи, аут е за Световното във Вегас

Станка Златева ще пропусне Световното първенство по борба в Лас Вегас заради травма на прешлените.

Обратно в новината

Коментари - Станка се контузи, аут е за Световното във Вегас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво заглавие-възмущавам се от неблагодарни журналисти та тя е донесла толкова титли,какво не може да не се контузи: не е робот все пак е човешко същество

Колко проста жена трябва да си за да се занимаваш с борба или бокс? Хайде стига номера! Отдавна й предлагам на станка да си отиде на село, че започнаха да вадят картофите и да варят лютеница!

Кой си ти че да и казваш, ти нямаш пари сигурно да отидеш да гледаш олимпиада, а тя пише история! Кажи ми само през живота си имаш ли поне една грамота!

Еи хора като не разбирате, какво пишете. Не заема място, защото на никой! На световно се ходи ако си шампион в категорията! 2ро. Ако помислите малко , какъвто и медал да вземе той ще за и България не само за нея! И 3 то утре ако се откаже ще си останем с тапите хеитвания по форумите, ще се чудим от къде да купуваме борци като Базан - патладжан и др. И да им се радваме, като в същото време точно те ще заемат място на Българчетата!

Ах нашта Станка можеш да я объркаш с танка!

на турнира и няма проблеми.....

така ще има оправдание, за да не я овъргалят още в първия кръг, та после да страдаме всички покрай нейната депресия. и крайно време и е да слезе от тепиха. даде, много даде на българия; до тук, сега и е нужнo оттегляне.

тя въобще е аут от спорта!!!!!