Казийски: Не съм бил близо до завръщане

Матей Казийски призна, че не е бил близо до завръщане в българския национален отбор по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - Казийски: Не съм бил близо до завръщане | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшен е тоя Матей!!! Принципи !!! Нямало да играе за България?! И к'во? Няма проблем!Двама са "един бичим"- той и Берба! Само дето трябва да се поогледа какво се случва с Бербатов! Като в оня виц - двама се карат за него, единият го дава, а другият не го иска!! И Матей може да се окаже в странна ситуация(искрено се надявам да не се случи).

Разбирам ако на Матей не му се играе за родината. Ама на него му се играе и иска да печели медали с България, а не играе?! В този случай за него важи следната българска поговорка: "На сърдит Петко празна му торбата!" Та и при него така. И аз не искам сегашния модел на управление на волейбола, за това съм на едно мнение с Матей, ама това нещо не се постига по тоя начин. С ощетяване на нац отбор като неиграе. Смяната на модела на управление трябва да се постигне по съвсем друг начин....

Казийски с тая стачка какво постигна? НИЩО. Промяна във федерацията има ли? Модела на управление смени ли се? Кой още е президент? Явно така Матей няма да направи промяна, а само нанася вреда - на националния ни отбор като не играе вече в колко много турнира. Олимпиада,световно,европейско. Без него отбора е по слаб. С него можеше да постигнем по добри класирания. Така че неговия отказ/бойкот НЕ доведе до положителни неща, такива каквито искаше той, а само до отрицателни за националния ни отбор и представянето му по света. Моя съвет е да се върне. А това което иска да стане, промяна на модели на управление и т.н. да търси по други начини да го постигне, защото се видя ясно вече колко години, че с този начин на бойкот да не играе за националния няма да го постигне.

....А това което иска да стане, промяна на модели на управление и т.н. да търси по други начини да го постигне, защото се видя ясно вече колко години, че с този начин на бойкот да не играе за националния няма да го постигне.

интелигентното излъчване на момчето, разбирам защо го плюят .

да сравняваш спорта с война. Те и русофирите и руснаците, като закъсат казват - да ама си трайте, че като пуснем бомбата. Каква война бе тъпунгер. Нали говореха, че спортът е за един мирен свят.

сигурно има пречки и сигурно са непреодолими, щом така казва. А какви са - той си знае. Кой си ти направил ли си нещо за българския спорт.Ето така си гоним добрите,със злоба, завист и ината на закотвили се във федерацията старчоци. Плюйте бе, това ви остава

Не съм чул, че Матей във волейбола е като Меси във футбола?!? При това Меси играе за страната си, освен за Барса. Тогава на какво отгоре наш Матей се прави на интересен и важен?!?

дали "принципния" Матей е поставил принципните си условия и към президента на новия му клуб. И дали го е проучил за морална устойчивост и некорумпираност, каквато иска от инженера. Сигурен сум, че не.Човекът плаща. Данчо - не.

КАКВИ СА НЕПРЕОДОЛИМИТЕ РАЗЛИЧИЯ С ФЕДЕРАЦИЯТА? НЯКОЙ ЗНЯКОГА ЧУЛ ЛИ Е ЯСНО И ТОЧНО ОТ ТОВА МОМЧЕ МОТИВИТЕ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР? ДАЛИ ТОВА СА ПАРИ ИЛИ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНАТА МУ ПРИВЪРЗАНОСТ КЪМ РАДОСТИН СТОЙЧЕВ? ЩО ЗА ЧОВЕК Е ТОЯ МАТЕЙ?

Отговарям с три думи - ИнДжИнера и Ганьо - Тубата!!!

И без Матей ще съмне! И България ще е същата с/без Матей! Проблема си е на Матей!!!

Голям МАТЕЙ...!!! Браво за принципността и непримиримостта в борбата срещу крадливата и алчна върхушка, използваща българската федерация по волейбол само за облаги и далавери...!!! Да гориш в Ада Даньо...!!!

И как се бори с лошите МАТЕЙ? Не е ли просто една марионетка в ръцете на другия тъпак Радостин Стойчев? Смятам, че и двамата са от един дол дренки - тъпи и алчни безродници. Рано или късно ще съжаляват за предателството си.

Голям праз

Представете си, не дай си боже, че стане война и мобилизат мъжете. Какво ще кажете, ако някой откаже да иде войник, защото генералът на армията не му е присърце? Предател - нали!

А, ти кво ше кажеш, ако генералът на армията е предател и продава битки и войни, както други продават мачове, клубове и нац. отбори.

Robbie Rotten

Дотука единствено Радо продаде олимпийската квалификация на италианците.

Едно време младите са тръгвали с песни на война, за да защитят Родината си. А тук само трябва да играе любимата си игра заради нея. Няма на света достатъчно голяма причина, за да се откажеш да служиш на Родината си.

Само болен мозък може да сравни спорта с война!!!

Този вече преигра.И без него България щеима волейбол и своите верни фенове,а той да си взима посестримата/Треньор/ и да вървят на м.....а си.

Срещу Матей може да драскат хорица, които са с манталитет да взимат, но не и да дават. Такива като Данчо Л. и Тулупа Лупи. На тези индивиди все другите са им длъжни, докато се наслаждават на собствената си посредственост. Матей, много хора те уважават за позицията, която си заел, защото си прав!

Данчо докара ли финали на световната лига, докара ли квалификация олимпиадата (дето Радо я подари на италианците), върна ли отбора в елита на световната лига, уреди ли европейско заедно с Италия???? Айде сега ти предлагам да замълчиш.

Много хора не уважават Матей!

"Не уважават Матей" е меко казано неточно.Тук във Варна го презираме и го смятаме за предател.

Ще минем и без теб. Зсеки сам си определя колко да е българин, но ти си сиизбрал просто да не си. Не ти желая успехи. Сигурен съм, че ще съжаляваш за предателството си.

Защо занимавате публиката с тоя безродник? Ясно е, че не му дават парите, които иска и няма да се върне в национала докато не му ги обещаят.