ЦСКА победи с безмилостното 11:0 ФК ”Сарая”

ЦСКА победи ФК "Сарая" с 11:0 в пресявките от турнира за Купата на България.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА победи с безмилостното 11:0 ФК ”Сарая” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се залъгвайте при игра с такива формата на футболистите ще спада и когато се появи истински отбор ще се види истинския резултат-срив.

Напълно съм съгласен с Аркан.Да се възхвалява толкова много ЦСКА е подигравка.Капитана на Сарая го каза,човека:- до 12 часа бяхме на работа.Събрахме се за мача, за нас е чест да играем с ЦСКА. Да ама за ЦСКА изобщо не е чест да играе другаде освен в А група.Как да ме кефи мач в който футболистите на Сарая нямаха сили да се върнат и защитят вратат си?Че те са в най долното ниво на футбола и ...нямам думи за тази простотия.Така,че моля нека отразяваме победите на ЦСКА като нещо неподлежащо на съмнение,а не на някаква кой знае каква тактика и игра.ЦСКА е отбор от професионалисти и както не можеше да се мери с богатите Лудогорец и Литекс,така във аматьорската лига никой не е равностоен на ЦСКА,че и на Локомотив София.СТИГА !СРАМ СА ЗА клуба думи като "голеада","хет трик","безмилостно 11:0",след мач с ъс отбор от окръжните групи.

Чорбарите извадиха нож на умряло куче, ебати простащината тия момчта се гордеха че ще играят с тях а те вижте ни можев.м да бием един селски отбор с пълни аматьориСрам нямате ли ами се перите, пак ще доиде врем мразя Левски но пак ще има 7 на 2 ако не и 10 на два. Били мъже ебати мъжете, вкарайте им 2-3 и стига бе нехуевци смотаняци там ви е място и дано остонете да си играете там та да се ккефите

Селския туризъм процъфтявя покрай ЦСКА, трябва да получат бонус. Примерно 50 кебапчета за 30лв. Не гледам бг футбол от доста време вече, но все още не мога да разбера каде се объркаха нещата и толко ли са ни некадърни футболистите?

Муу, я дайте пример, в кое футболно първенство на европейска държава някой отбор от трета лига събира публика на един порядък повече от мачове на първата лига? P.S. Пояснявам за "Муу"-тата: "на един порядък повече" означава поне десет пъти повече.

Много ти вървят нечленоразделните звуци! И естествено, че ще се събира публика - нали входа е безплатен ...

Ми хайде - обявете свободен вход на следващия си домакински мач на говеждото пасбище! Да видим колко баламурници ще дойдат...

да трупат кураж момците не знам с кво им плаща цеца може със зарзават...щото 23 милиона трябва даси ги плаща ... пък след време ако се върнат у А-кото група ще са уякнали от картофените градини из селата и паланките и ще мачкат :-)

ЦСКА само ще спечели от отпадането ви във В група. Това ще осигури на отбора куп истински мачове, пък било то и срещу непретенциозни тимове. Така ще се обиграе отбор от собствени играчи, някои от които след 2-3 години могат да донесат куп пари на отбора и да подсилят националния тим. Също така се свиват разходите и вместо да се харчат огромни суми за оцеляване в пишман професионалната ни А група, с много по-малко срдства ще се направят перспективни инвестиции. А и не знам дали победата на враговете на ЦСКА, извоювана с административно-правни хватки няма да се окаже пирова. Може малко да им загорчи, ако се изправят срещу армейците за купата на България и бъдат отнесени с 3-4 гола разлика. Победата в турнира, дори би дала право на участия е ЕКТ. Така че, място за оптимизъм има. Стига да се работи здраво за отбора, а не за личното облагодетелстване на тоя или ония чрез комисионни и прочее.

??? ФК Сарая ???...

ЦеСеКА-р съм и ми е Болно от всичко това случващо се около Отбора. И зачестилите информации, като тази с това "помпозно" заглавие и "драматургично съдържание" го приемам, като Вулгарно Будалкане и Обида - не само за ЦСКА, но и за Футболната ни История. Може би Някой/и трябва да се Засрами от това.

Хубаво е на село, биеш с по 11 на нула.

Сигурен съм, че ако и вие играехте срещу такъв непретенциозен отбор като ФК Сарая, също щяхте да се радвате. Даже много повече. Щяхте да се хвалите колко сте добри. Факт е, че ЦСКА са отпадали от слаби отбори, както и Левски, но при Левски това се е случвало повече пъти.

догодина ще играем в Б група с говедата

Още тази година ще играем с тях. 2 мача - огромна аудитория, силен заряд, ТВ права и 2 победи. За купата.

Иде ред на абонатите да ги изкожим пак и отново. Айде милиционери, и собственика ви шопар нема да ви спаси

Я по-тихо там, от долната земя! Додрапаха до 16 финали и вече ...ари дайте ни Крейзифорест...ц ц ц... Преди да се докопате до мач с професионален отбор, ще се споминете по естествени причини.

Въпреки сериозната двугодишна криза в "Левски", все още статистиката срещу червените е положителна за синия отбор. Явно си мераклия да си оправите статистиката, но първо трябва да преодолеете "Ботев Ихтиман" - гледайте си първо отборите от Вашата черга, а после, евентуално, ще имате шанс да си избивате комплексите срещу сините.

Смешко ...

ЦЕЦКА жъне успехи из Пазарджишко!!!!! На умряло куче....!

в отбора на кмета играят попа, даскала и полицая, а червените тикви да бяха си взели поне некадърника Бербо....

БРАВО поне правят така че футбола става все по популярен в селата!

какво порно стана футбола. да преместиш водещ отбор от А-група вьв В гр. заради някакви си рушвети за лиценз. простотията царува.....

Ех, не е леко на говедата. Ще бият Пирин ... Някога

Евала уе екзекутори! Мачкате яко! Всички селски грандове треперят от вас!

След още един кръг за купата, може да се срещнат с Левски. Това ще е добра проверка на силите.

Кво ме интересуват аматьорите? Тея още ритат свински мехури по поляните.

Ооо интересува те скъпа интересува. Вазелина приготви и 100чо по кубето целуни! 9000 на стадиона в група В в провинцията .... 900 на подуянския обор в мач от А група ... В София ... ИНТЕРЕСУВА ТЕ !!

И на теб ще кажа, въпреки простащините, които пишеш. Въпреки сериозната двугодишна криза в "Левски", все още статистиката срещу червените е положителна за синия отбор. Явно си мераклия да си оправите статистиката, но първо трябва да преодолеете "Ботев Ихтиман" - гледайте си първо отборите от Вашата черга, а после, евентуално, ще имате шанс да си избивате комплексите срещу сините.