Ивайло Петев: Трябва да играем по-смело

Старши треньорът на националите Ивайло Петев заяви, че предвижда някои промени в състава за гостуването на Италия в европейска квалификация в Палермо в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев: Трябва да играем по-смело | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът е стигнал до там, че нашият национален отбор по футбол, вече играе игра, която няма нищо общо с футбола. Поне с този от последните 20 години. Абсурд е, в цяла България да не може да се намери един централен защитник, който поне на теория да знае, как се играе на този пост. За крайните да не говорим, че там се иска, тичане, дублиране, покриване на некадърните централни, даже и умения да се хвърля тъч. А треньорът е за Гинес. Да се пробва в категория "най-много титуляри в европейска квалификация, които са с "треньорска контузия" в клубните си отбори". Лично на мен, надеждите ми за българския футбол загаснаха окончателно, като видях изпълнението, на Чочев, някъде около 43-та минута на мача с Норвегия. На дъгата на пеналта, на абсолютно чиста позици, макар и случайно му подадоха мека топка, с подходящ фалц. Вместо да скъса мрежата от волле, той я ряпна, като....., абе даже и не знам като какво.

до кога сте уците футболистите да играят по този нацин???од години сустя цирк.вземете трениор които мозе а не тези аматиори.това е селски футбол.вие преците на футбола.сус такива трениори да не се финансират клубове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ги обвинявате всички ами това ни е материала толкова си могат от такива като Норвегия е нормално да падаме като футбол сме от една черга с Малта Сан Марино и още някои подобни трябва с тях да се мерим това е положението а че нашите се мислят за професионални футболисти е просто голяма заблуда

Както и да играем, все тая...Някой да вярва в чудеса?

Преди години имахме един треньор, дето казваше: Ние излизаме и си играем играта, пък каквото стане. ТО обикновено ставаше загуба и резил. Докато няма мотивация и не се излиза за победа от първата до последната винута с ясни разбирания от кой играчм какво се очаква, така ще е - излизат и се шляят по терена 90 минути. Ако случайно стане гол-стане, ако не - падаме.

деер

Какво оттърсване?! Те нашите си казаха, че Италия ги мотивира повече от Норвегия ....Споко, тренер...

Футболистите са голо вода, треньора гол, а президента - чисто гол !

Този мач е за протокола. Батето беше казал: И да паднем и да бием ,пак ще се напием. За да бием трябва мотивация, а мотивацията я прави треньора, ако има такъв. Не трябва да играят Ивелин, Малката перука , Божинов и да се махнат от БФС цялото корумпирано ръководство. В БГ първенство трябва да играят българи, а реферите да не са подкупни.

"От 30 юни 2010 г. до 21 юли 2013 г. е старши треньор на Лудогорец (Разград). В края на 2010 г. Петев изкарва едноседмичен стаж в испанския Еспаньол" С тази "кариера" като треньор, по-добре да назначим Нешка Робева за треньор на националния, а Златка Бонева за президент на Българския "Футболен" Съюз! Ще постигнат по-добри резултати от тези сегашните!

деер

Ще фалират клубовете в София!!! Мацките ще останат на сухо....Въобще е кофти идея Нешка Робева да ги поеме....

ДАЖЕ, НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТЕ СЪБЛЕКАТ ЧИСТО ГОЛ!!!ТИ ОБРА НЕГАТИВИТЕ,А ПЕРУКИ,ОБИЦИ И ОНЗИ НЕ УСПЯЛ КМЕТ ОТ ГЕРБ ПАК ЩЕ СА ТАМ!!!!!!

На хората не им се коментира повече. Резултатите са ясни. Ясно е също и бъдещето ни в Блатото, в което ни натикаха первезните управници.

Казал си на играчите защо са загубили ама на нас не щеш да кажеш. Верно бе тайна е,не се сетих.Аз мисля че загубиха щот не могат да играят.Може пък да греша

Поредния наглец.Некадърника на перуката и плешивеца

Алоооо. Чалгосания псевдо - треньор!? Ами то и Ганкиното се играе смело. Ама нашите пишман футболисти, дори и това не можаха да направят. Всичко останало е без коментар.

кел файда тоз мач е за протокола...няма смисъл да го бяхте писали служебна загуба само път и пари ще пръскате сега...

+1 мачовете до края са протоколни нямат никакво значение, само пари ще пръскат. :angry:

ставаш, Петев,колко по добри треньори се провалиха.....