Синдик влезе в ЦСКА

Софийският градски съд обяви ПФК ЦСКА в неплатежоспособност и назначи Радослав Тонев за временен синдик.

Обратно в новината

Коментари - Синдик влезе в ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега ЦСКА ще излезе...в сандък...

Сега синдика ще каже колко пари се дължат и кой е собственик на ЦСКА.Гриша Ганчев не е собственик и не може да предлага варианти за клуба.Той гледа да се измъкне вече/заплатите почнаха да се бавят което е знак/, но друг да отнесе псувните.Вчера само Ники Кънчев си разбра защо е там.Четирите хиляди по трибуните,срещу една бира с двама трима клакьори ще скандират каквото им кажеш.

Да се закрива !!!Купите,медалите и други сувенири ще се изложат в музея на спорта на националния стадион в някоя витринка да ходят да си ги припомнят от време на време и това е !!Години на ред не се вземаха мерки срещу Лупи,безумното купуване на незнайни футболисти от стойчо,други пернишки титани и т.н.Сега се събудиха от летаргията и се сетиха !!!Да се закрива !!!

О да,син dick е в цска!

Влизай , излизай , затварай , закривай !

3ахарното петле - гномчо Mировянски изглежда нещо угрижено.

докато Левски си плаща дълговете не го чака същото

Джудже микренско ЦСКА не е лека жена ,искаш да я ползваш и да я захвърлиш

сесека е най-леката жена !!! доказвала го е многократно !!!

Не му се карай деееее!!! Той не е бил роден, когато новоизлюпения Латекс и Цецка си бъркаха по дупките на разменни начала.

кога ще си върнат дълговете с лихвите

Стотици пъти съм писал и казвал, че Видовден винаги идва!

Левски го чака съдбата на ЦСКА!

Закривай!

Не виждам защо продължавате да ни занимавате с някакви си третодивизионни отбори! ЦСКА вече е във В групата, каквото и да си приказваме, това няма да се промени, колкото и да виним Боби Перуката!

Трета дизвизия но сините св..е още Ви е страх - на снимката от последната Ви победа днес най виден е надписа "МРАЗИ ЦСКА" - по голям от левскарската тъпа главичка :):):)

огато на Запад, някой фалира, си тегли куршума, обикновено.Тука най-арогантно продължават да лъжат всички.

Днес фалира Цецка, утре Лески, в други ден останалите комунистическо- мафиотски отбори. Така е, не става само с кражби и далавери.

Фифа, "Левски" е създаден 30 години преди да слезнат партизаните от шубрака - я си гледай твоето отборче и не се занимавай специално с "Левски"!

А сега и на ЦСКА да се помогне непременно.