Стоев: Очакваме един празник с носталгия

Наставникът на Левски Стойчо Стоев сподели очакванията си от специалния мач срещу Юргорден, посветен на 50-годишния юбилей от първия мач на "сините" в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Стоев: Очакваме един празник с носталгия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hосталгия по кое? Yспехи ли имате в евротурнирите? Bелики футболисти ли сте дали на родината ? Cлава ли сте донесли ? какво ...?"Bеличието " ви е създадено в подземията на дс и платената журналистика - хартиени тигри !

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Търсят се и тука (като при волейбола) балъци да напълнят касите на "големите" клубове! Страшна излагация - докъде я докарахме!

Колко сте тъпи и прости това левскарите и цесекарите.И колко хубави имена сте си измислили самите вие.Говеда и свине.Супер!!

Е как така 50 години....ами нали са на 101 години . Значи 51 години са играли на село.

Промяна, вместо Юргорден, идва Антверпен!!!

А вие може да спретнете едно мачле с ФК "Скала-1923" - Бов, ама догодина! Щото за тази приключихте с футбола!

ОТБОРА ОТ "В"ГРУПА-ЦСКА ВИ НАПОМНЯ,ЧЕ ЩЕ ИМА ПАК БОЙ НА ГОВЕДАТА ОТ КВАРТАЛ"ГОВЕДАРСКИ" СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ,НО ТОЗИ ПЪТ НЕ ШЕСТ ПОРЕДНИ,А СТО И ШЕСТ!!!

Кофти, а чорбарчета?!?! Когато харчехте пари на версия и в резултат на това биехте наред, а ние се гърчехме в безпаричието и търпяхме унижение след унижение, ви беше кеф! Е сега палачинката се обърна!

Стефко , кога тия нещастници са биели наред , бре.......))))))

Стефане , пак ли ти бе , малоумник профанизиран ( и недей да викаш по тия че тоновете злоба ще ти излезнат през аналите. Че всяка фибра от мизерното ти създание трепери от злоба,е пределно ясно , ама поне не цапай с комплексарската си злоба постове , посветени на нещо хубаво...........

Стефане , пак ли ти бе , малоумник профанизиран ( и недей да викаш по тия форуми че тоновете злоба ще ти излезнат през аналите. ) Че всяка фибра от мизерното ти създание трепери от злоба,е пределно ясно , ама поне не цапай с комплексарската си злоба постове , посветени на нещо хубаво...........

Ще ви се да играете в А група ама пак ще е А но окръжна! Какво да кажем повече за отбор, окраден от собствените си служители (Стойчо) който делеше комисиони с агенти за знайни и незнайни куци коне. И не само той. А Лупи който ви го налупи пак ще се измъкне...