Константинов: Показахме характер

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор Пламен Константинов бе изключително щастлив след победата над Холандия с 3:2 гейма.

Обратно в новината

Коментари - Константинов: Показахме характер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаш характер на плазмодио. Пази да не родиш от Бай Ганев.

Константинов, стига дъвка бе, ще си развалиш зъбите, а се отделя и много стомашен сок от който се пърди. По добре си играй с топките в джоба.

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ОТБОР И ТРЕНЬОР МОМЧЕТА ВЕЛИКИ СТЕ !!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!! ХВАЛА ВИ !!!! ДОСТАВИХТЕ НИ НЕОПИСУЕМА РАДОСТ !!! ГОРДЕЕМ СЕ НЕКА ВИ ВЪРВИ!!!!!!!!!!

Волейболистите ни, са мнооооого повече от милионите селяндури - некадърници - българя, които за нищо не стават ( особено изявяващите се по форумите ) Кога и къде българин или група българи , може да победи германец или холандец. Но във форумите, леле майко, българина е голем.

Алоооо антибългарино!!! Единствената държава която никога не си е сменяла името си от самото създаване е България! Най старата европейска държава е България!!! Когато България е имала държава, холандците и германците са били племена!!! Ние сме им показали на всички как се прави държава!!! Дали сме и кирилицата на света!! 1/6 от света ползва нашата азбука!!! А един немски генерал по време на втората световна война беше казал, че ако българите бяха колкото тях по население щяха да смажат Европа!!! Щяха да завземат цяла Европа!!! Признавайки българския войник за най дбория! Радвай се че сме малко население, и не сме колкото останалите, че западна Европа сега щеше да се казва България!

Хайде сега събуди се и виж, че живеем в 21 век. Остави тези приказки за едно време. Те няма да те нахранят и стоплят зимата. Сметни сега и от 1334г от създаването ни, колко години сме били под робство. Повече от половината. Няма такова робско племе да е търпяло толкова много да го мачкат. И сега продължават да ни мачкат.

Браво на играчите за силния дух и желание за победа, специално браво и на Владо Николов, истински българин и лидер на отбора! Браво и на треньора Пламен Константинов! За мен най добрия треньор който сме имали! Дано остане дълги години начело на състава, както беше САФ в Манчестър Юнайтед!

А сега гледайки регламента от сайта. За нас най-важния мач ще се окаже полуфинала с Франция!!! Пак с тях ще играем. На 1/4 бием Германия, макар и трудно. Другия полуфиналист ще е Полша. Холандците едва ли ще ги спрат. Италия се нахендри на Русия на 1/4ла след като загуби от Франция в групите и останаха втори. Така ние ще играем по всяка вероятност в Франция на полуфинала, тъй като на тях противника на 1/4ла им е лесен. България - Франция полуфинал. А другия полуфинал ще е Полша - Русия/Италия

Алоууу,коментиращите какво ви става? Все едно всички сте с по 10 ина световни и олимпийски титли! За мен добре играят момчетата!А като се има в предвид родният ни шампионат и условията в залите...! Здраве и късмет на волейболистите ни пожелайте и да продъжат да ни радват!

За съжаление, пичове, националите по волейбол бяха дотука. В другите национални отбори наистина властва колективният, екипен дух - камо дори и някой да се контузи, останалите ще го превъзмогнат, именно защото са отбор, а не сбор от индивидуланости. Докато при нас се разчита на присъствието на индивидуалности, които да "повдигат духа" на останалите. А когато тези индивидуалности по една или друга причина ги няма на игралното поле, идва т.нар. от Мичмана "балканско отчаяние"...

Иска се и малко ум,хитрост и математика,а не само игра.За съжаление е така,но след като регламента го разрешава не е срамно.Германия нарочно изгуби срещу нас и срещу Холандия.Направиха си две добри тренировки и ще бъдат срещу нас в сряда с целия си отбор без контузени.Ние имаме двама контузени , без които отбора не е същия.Затова и в сряда Германия ще ни отстрани от турнира.Преди време Бразилия го направи това и то пак срещу нас.Нарочно изгуби от нас,за да се срещне с по-слаб противник.За съжаление нищо не носи това...че ние играен ферплей...играем си нашата игра и т.н.Трябва да се променим малко в това отношение.Всички останали го правят,защото накрая е важен резултата! Остава да се надяваме,че в сряда ще направим , (тоя път) истинска сензация и ще победим Гермабния?!

защо сензация германците сме ги тупали навсякъде и имаме положителен баланс срещу тях

Това характер, да не е кретенска форма на предишния български дух?

аве ти малоумен ли си бе?

Много е прав даже. Ако бяха показали характер, трябваше да ги смачкат с 3:0, а не да изпадат в смешна ситуация, когато се контузи Салпаров. Изглеждаха като неориентирани момченца, а холандците правеха точка след точка. И не ги изкарвайте богове, когато още нищо не са постигнали. Нека отидат поне на финал, тогава подскачайте от радост.

Прост народ, слаба държава..