Удар на Гришо влезе в престижна рубрика (видео)

Победата на Григор над световния Номер 2 Анди Мъри в третия кръг на турнира в Маями влезе във фокуса на вниманието и с един от ударите на българина в срещата.

Обратно в новината

Коментари - Удар на Гришо влезе в престижна рубрика (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, направил страхотен удар, победил най-сетне, браво! Но, казах преди, повтарям и сега - този палячо, подобие на Божинов, отдавна не ми е в кръгозора на любим спортист. Загърби Родината и това не се прощава!!! Да е жив и здрав, да побеждава и да си харчи парите в Монако, където живее, но да не се пише повече българин!!! Не плюя тениса му, както други правят, а просто заявявам, че това тъпо момченце за мен не съществува със своите житейски недоразумения. България няма нужда от такива като него и другия палячо Божинов.

Е това е братле, това е най-добрият ни тенисист на всички времена, ако не ти харесва - стани ти по-добър.

човека е недоволен от липсата на национална принадлежност у Григорий... не е отрекъл успехите му, понеже трябва да си олигофрен - колко БЪЛГАРИ сме имали в топ 10?

добре григоре! даваи бе момче,можеш!!

Скромен, като Гунди! Любимец, като Гунди! Талант, като Гунди! Недолюбван, като Гунди! Прославил името на България, като Гунди и Стойчков! Мургав и расистки обиждан от завистниците - Като Гунди! Висок и елегантен, гъвкав като пантера и отскоклив - като Гунди! Дано съдбата му е отредила по-добър жребий от този на Гунди! Това момче обединява българите по света в едно! Няма друго място където да срещнеш и да поговориш за каквото и да било с българи от София до морето и от Дунава до Родопите, от Норвегия до Нова Зеландия и от Русия до Англия , Испания, Франция и Мексико! Всички обединени от едно - обичта към родината и към едно малко момче което от пепеляшка се превръща в най-успешния български спортист, който ще носи знамето на България на Олимпийските игри в Рио де Жанейро!

++ Хм, че и в лице има прилика с него. Ама важното е жив и здрав да е, да се радва на живота и хорска злоба да не го застига!

глигор, довечера ще има награда.