Димитров стартира с трудна победа в Истанбул

Григор Димитров трудно победи румънеца Адриан Унгур в три сета 7:5, 4:6, 7:5 на турнира в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Димитров стартира с трудна победа в Истанбул | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

старите,завяхващи красавици му вземат силите и мозъка,те му диктуват ,кога и колко,а като започне с по-младите момичета може отново да ни носи радост.

докога ще продължавате да ни информирате как трудно е успял да победи някои този антибългарин . повръще ми се като му видя името на тоя пумияр

да си мисля ли че всички плюещи по Григор са преди 28 място в света по нещо си или да еххх лоши хора сме това българите

изнервен и безпомощен, нещо пак мъчи нашето момче

Григор е българин и такъв ще си остане .Да трудно победи но все пак победи а на тези които не го харесват им казвам ами не го гледайте и не пишете глупости по негов адрес .Всяка страна уважава талантите си а вие тук се излагате като сипете помия.Аз вярвам в него ,уважавам успехите му и му желая още по големи занапред!!!!

Инна е особено българско име. А Григор разби мечтите на много българи , така, че си е заслужил отношението към него.

А ти чия мечта си сбъднал, че така злостно плюеш? Не може друг да компенсира личната неудовлетвореност и да ти носи само кеф.

Инна дето я прекараха двайосетИнна

В Монте Карло го чакат за автографи. Той отдавна не е българин. Не пишете, че е наша.първа ракета. Кога игра последно за и в България???

Да,поизмъчи се Гришо с румънеца което показва още един път че,в топ 200 играчите са почти равностойни! Надявам се в петък да е по концентриран и да победи по лесно! Гришо е българин! До името му винаги стои българското знаме! Проблем на менажерите е кога и къде ще играе...

срещу 194-я, ....а кво и ще е като му се падне 149-я в света, а?!?

Има лек спад в играта, но двубой с двубой не си приличат. Дано намери сили и да бие следващите мачове. Успех Григоре !!! П.С.:И да падне и да бие си остава най-добрия български тенесист в момента.

приятелю....тенЕс,такъв спорт няма,от мен да го знаеш.

Българин и тенЕсист е като "дървен камък". Оправи правописа, Българино!!! А отделно много Българи, не приемаме григор за Българин!!!

УЖАС - НЕ'АМ ДУМИ!!!!!! ТОЗИ ПРЕДИ2 ГОДИНИ БЕШЕ ЗА ЗАКУСКА, СЕГА С МЪКАААААА...........

Беше някаква мъка на корта, добре че румънчето издиша преди нашия... Че и ракета троши, Макенроу направо... B-) И сменете вече тази снимка, Григор не си ли пере дрехите, вчера беше червен.

Победата е историческа. Всички на летището да го посрещнем с бурни ръкопляскания и викове "УРА". По запалените да носят националното му знаме "червено и бяло" и да чакаме инвестиции от Княжество Монако.

Гришо вярвам в теб! С по-добра концентрация следващата победа! Успех!Бог е с теб!!!

TIREX

аналният бог...

се се каним да те питам - сакал си му, па не ти е дал ли? оти си бръмчиш се едно и също: ан-лен бог, ан-лна принцеса и темподобни г-зобръци? гришо ренди мадамите по домова книга, ти се го спрегаш за пендел. нещо не ще да е баш как си рекал...

След трудната победа идва лесна загуба...