Коментари - Челси спъна Тотнъм, Лестър е шампион на Англия! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С всички уговорки и мащаби,но подобни неща вече се случват в цял свят-в България подобен феномен е Лудогорец

"Лисиците" надхитриха всички тази година в Премиер лийг, начело с всички предварително сочени за фаворити за титлата в Англия! Това само в Англия все още може да се случи от големите първенства в Европа! Браво! Честито! Заслужиха си я с отборния дух, борба и игра, напук на всички специалисти! Футболът от старите години (преди да потекат милионите и милиардите пари) още е жив! Това е тръпката от едно време, когато не се знаеше всяка години, кой ще е шампион! Не напразно в Англия най-много на брой отбори са ставали шампиони на страната си независимо, че първенството им датира вече на три века!

Искрено се радвам за Лестър! Но трябва да признаем,че в последните кръгове доста отбори,които нямаше за какво да играят се хвърлиха за тях-Суонзи им легна,УБА скочи срещу Спърс,а сега и Челси.....

Голем разбирач си брато. Еваларката.

щото лондонските дербита за лесни независимо от позициите или свансеъ играе за нещо от два месеца насам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много неприятно отборче е това Лестър.Такива отборчета обикновено драпат да не изпаднат до към края на сезона а публиката им се радва когато някой бранител изчисти топката в тъч със сватбарски шут.Сега какво ги чака-разпрпдажба на половината отбор в по-големи клубове където те няма да могат да се наложат и след 2-3 години поевдното изпадане.

Може и така да стане, както пишеш, а може и обратното - да си напазаруват силни играчи и пак да играят силно. Тия хора с много труд и малко късмет си изживяват мечтите - колкото и да ти е мъчно. Опитай се да свикнеш с това или мисли за нещо друго ...

а ти си мнооого жалко парче !

Такава груба игра отдавна не бях гледал.А ритането на противник без топка, нарочното стъпване на ръката на противник от страна на играчи на Тотнъм и без реакция от съдията, направо ме хвърли в потрес.

...отиват директно в Шампионска лига като аслани...

Честито на Лисиците! Не вярвах, че ще устискат до края, но успяха. Ето защо английската висша лига е най-силното, и гледано първенство. Браво Лестър, Браво Раниери!

Английският футбол се превърна в някаква уродлива форма на американски футбол......ритане дърпане за фланелките,скачане с двата крака в противника а и саморазправа на терена вече е нормална картина....ако това се нарича футбол по-добре да изменят правилата и да приобщят ръгбистите към тях....ще видите на това европейско първенство какво представлява английския футбол

ти не знам какво първество гледаш, но в англия се получава директен червен картон за неща които в европа не се свирят като нарушение даже, не знам кога си видял някои да се саморазправя на терена, освен ако според теб директния и бърз футбол и малко симулации е ид саморазправа. повечето играчи не са англичани така че нивото на енгланд като национален отбор няма много общо ч пл или цл. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радвам се за Лестър и най вече за треньора им. Раниери показа с тоя малък тим, какво значи да си голям мениджър. Много удари под кръста в последните няколко двубоя, най вече неадекватния рефер който изгони Варди, преди два кръга за симулация, поне за мен беше така. Малко ме боли и за Тотнъм и за Почетино, защото той също направи много силен отбор, но победителя може да бъде само един. Честито на лисиците.

Разбира се, че Челси имат загуби на Стамфорд бридж от Спърс, но последната е през 90та.

...сиреч, 92-а се създава Висшата лига, демек нямат победа откакто е създаден формата, точка по въпроса Ф.А.

Честито на Лисиците.....обаче искам да попитам как така Челси не е загубил мач на Стамфорд Бридж от Спърс...."в историята си"..... Или в Премиер само?

И ЗА КВО ШЕЙХОВЕТЕ ПЛАЩАТ ТАКА ЯКО НА ЛУЗЪРПУЛИТЕ , МАНАФЧЕСТЪРИТЕ И ФРЕНСКИТЕ СВОДНИЦИ ?:))

Кои шейхове плащат на Ливърпул или на Ман Ютд?Нещо май си се объркал......

Шейховете са едно , ама защо не провериш какво е king power . не че умаловажавам успехът им . напротив . желая им още успехи . но малко ме съмнява . има много корупция , както във всеки бизнес .

Еталона за пълна простотия-ЕДИН ДЕТРОИТ се изходи и за футбола.....явно бърка броенето на свинете в кочината си с броене на петродоларите :)))))))

Браво! Много обичам като един не-претендент отбор се бори с всички сили! Абсолютно заслужена титла!