Григор Димитров отпадна на старта в Мадрид

След разочарованието от финала в Истанбул, Григор Димитров загуби и първия си мач на турнира от веригата "Мастърс" в Мадрид, съобщи Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров отпадна на старта в Мадрид | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и ще бъде ! А вие си плюйте нали това ви е работата на много от вас ви се иска да сте на мястото на Григор ама не кожени това ви скапва тотално!

Направи й дете, ако е това, което тя иска от теб, и си гледай работата.

са Григор Димитров,Кубрат Пулев,Валери Божинов - издъниха се и станаха за посмешище.

Типично по български. Един самозабравил се дриШльо.

ДО ТУК БЕШЕ С ТЕНИСА!!!БЪЛГАРСКА РАБОТА!!!

Тю, добре, че не заложих на него! григи, григи, отказвай се от тениса, не го владееш вече!!! Който загърби Родината си, пати!!! григо счупената ракета!!!

да превъзнасят това

Едва схванах какво иска да каже на интервюто му след резила в Истанбул - то бива да си палячо ама чак пък толкова. Близо 25 години съм живял в чужбина ама никога не съм говорил с чужд акцент(диалект) Брат ми от 30години живее в Америка,но си говори български все е едно никога не е напускал България(за 30г.си е идвал само веднъж)

Баце , проблемът не е в езика , езика го говори , проблемът е . че изказът му е като на бавноразвиващ... ( аз не му бях слушал интервю и се стреснах...) изключително нискоинтелигентно момче............

и кое е новината

Той е световноизвестен основно като партньор на други известни дами.

нагоре по стълбата която води надолу гризко

След този финал в Истанбул, кариерата на Григор, като тенесист приключи.

Как да приключиш нещо, което не си направил?

Ама драматично или просто типично загуби?

....това момченце отдавна трябваше да напусне корта и новините...

Не може една тоалетна да казва кой какво ще прави...

Федерер се отказа от турнира в Мадрид заради болки в гърба. И Григор може би трябваше така да постъпи. Играта на финала в Истанбул му вървеше докато не получи схващането на бедрата. Спомняме си, че преди 3-4 години той имаше доста проблеми от такъв характер. Трябва му известно време за да се възстанови.

....схванал му се е пилешкия мозък...

Григор Димитров е световно известен, а дали пада или бие си е негова работа. Тук пишещите ще си останем световно неизвестни независимо колко му завиждаме или му се възхищаваме. Това е положението.

Селяндура с третия клас,АЗ на един блъскач на една малка топка НЯМАМ ЗА КВО ДА ЗАВИЖДАМ.В студ и пек,иска не иска той е ГЛАДИАТОР.Служи за развлечение на едни тарикати.А тарикатите му дават кинти щото ТАКА ПРОМИВАТ ПОЛИРАНИТЕ МОЗЪЧЕТА НА СЕЛЯНДУРИТЕ КАТО ТЕБ "пас"-чо.

Неграмотнико, погледни си пунктоацията на писанието и после се подигравай на хората до кой клас са учили.

Човек не всякога може да бъде на върха или близо до него, но това не му дава право да се държи като простак когато губи! Явно освен тренировки по тенис родителите трябваше да поработят и по възпитание то му! Каунска работа!

Добро утро. Момчета, чудя се защо се занимаваме с въпросната персона - на г-на Григор? Върти ми се една мисъл в главата и искам да я споделя - ще кажете може да съъм прав, а може и не. Според мен нещата опират до следното - Тате от Хасково е разпоредил и момчето просто прави пари от залози срещу себе си. Защо разсъждавам така: Баща му е човек все пак специалист и пръв е прозрял, че 10-то място в ранглистата е върха в кариерата на момчето му. Т.е. от тук нататък следма надолу. Нормално е, но надолу с много пари звучи по-добре, от просто надолу.... Нали?

Силно се надявам Глигор да прочете това ,което пиша тук: -Глигоре,този спорт е за мъже! Този спорт е за мъже не само с чушка в гащите ами и с малко акъл в главата.Напразно останаха всички очаквания.Вече няма шанс да стане нещо от теб.Жалко!

Въпреки очевидния провал на Гришо, той има огромен потенциал. Само трябва да намери себе си и може и номер 1 да стане. Дано бързо преодолее резила в Цариград(Истамбул)

Абе, много ми е интересно... Падна в първия тур още е прибра 10 000 евро от наградния фонд! Добре де, тия пари за тенис турнирите откъде идват?

От такси за участие, от билети и от телевизионни и други права. Всичко се плаща дори и мача да не струва.

А може бе преди 2-3 години достигна своя максимум, оттогава уверено върви надолу, докъде ще стигне - никой не знае, лошото е, че играе напоследък без интелигентност, без креативност.

К'о стана?

Когато играеш мъжки и побеждава- добре, Това ти е работата Григоре! Падаш ли - пак мъжката , не като дрисльо! За това те усвиркаха!

Така е, може наистина това да му е лимита. Може никога да не стане първи. Но беше в челната десятка на топ тенесистите в света. Я да видим в кой момент аз съм бил в челната десятка на каквото и да е...А някой тук? Иначе да - плюенето е лесно и забавно. Това го можем.

може никога да не съм бил в десетката, но не мога да уважавам талант, който не показва качествата необходими за шампион... щом е бил в топ 10 - значи може, а щом се дъни - значи е безволев дришко, който сигурно се е гушнал с букитата и да си продава бъдещето...

Я си гледай работата! Щом някой се изкаже критично и веднага изскача поредният адвокат с идиотските въпроси"Вие какво сте постигнали,та ПЛЮЕТЕ?"/Ама богат речник,видиш ли!!!/. Какво излиза? Всички трябва да са Нобелови лауреати,за да си позволят да се изкажат,без да дразнят чувствителните ушички на блеещите тупани като теб?

Не разбирам тия тъпи злобни коментари. Вие си плюйте колкото искате. Аз ще подкрепям Гришата.

И аз! Кой друг да подкрепи един неблагодарник, женкар и родоотстъпник? Що да не го подкрепя- момчето на 25г. все още не знае коя му е родената, не разпознава жената, която го обичаше истински (Маша) а и родния език забрави (веднъж на камерата напеса"I love you dad". Такъв човек е грях ако не го подкрепиш:)

Горд съм с Григор Димитров.Той е най-добрият ни тенисист.Не винаги човек може да е супер.Дано по-скоро да мине периода му на неуспехи.

Може да са му свършили ракетите - нали всичките ги изпочупи в Истанбул... а спонсора му може да е отказал да спонсорира новия спорт на Григор по "чупене на ракети".... аз лично не бих го гледал повече Григор как си чупи ракетите по корта... такъв спорт не ми е интересен...

Още малко и ще се моли да играе за националния отбор, идва това време..

В такива моменти идва някоя Златка или Николетка, за да доубият и малкото останала надежда. С психика и мислене, че това бил само пореден мач от един от многото турнири няма как да е напред в АТП тура.

Ha ha ha

Няма ли кой да викме...УУУУ ? Ами тогава аз съм сам...уууу (ъихичко)...

Колко ракети счупи,поне това го прави перфектно.

Насила хубост не става. Толкова може момчето. Но и така падат доста парички - не е като нас на заплатка, нали. Не може всеки като Джокич ...

a biaha drugi vremena i te obichah...

С четвърто отделение-толкова! Гледаме напред и нагоре!

Виц ли е? Всички тенисисти се молели да им се падни Григор ,така си гарантирали преминаване в следващия кръг. :)))))

Резил!!!

Ова кое о направи в Истанбул ясно показа че няма място сред в енисният елит!Абсолютно селска постъпка!!!

Вече е 34-ти. Леля Шерцингер вече е под въпрос. Да се ориентира към някоя бизнеслеля от Хасково

никой да не посмее да напада най-добрият тенисист на Хасково. Падна само защото Симон и Мъри са му приятели и не иска да ги отстранява толкова рано. Освен това има да харчи заработеният милион от миналата седмица

Пада редовно последната година, след като я няма вече Мария да го сритва по задника, за да играе на корта, а не да се лигави...