Артуро Видал: Грозният футбол победи

Грозният футбол триумфира във вторник вечер на "Алианц Арена", категоричен е халфът Артуро Видал.

Обратно в новината

Коментари - Артуро Видал: Грозният футбол победи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето Ариго Саки беше казал: Предпочитам грозна победа, отколкото красива загуба! И аз...

Ти па си много красив. Латино маймуна. И това същество си позволява коментари.

Не мога да разбера за какво е този рев. Футболът ни не бил красив. Аз се уча от Специалния и го надминавам. Той паркира 2 автобуса, а аз 5 и добавям и по някой трактор. Така се печели.

Не позна "хубавеца" Видал! От двата мача най-красивото изпълнение беше на футболист на Атлетико - гола на Нигес!? Колкото и да се пънеха скъпоплатените наемници в Байерн, никой не можа да направи нещо подобно, като юношата на Атлетико! "красивото" кюскане по топката и "красивите" грубиянщини на "хубавеца" Видал не помогнаха на Байрям Муняк!

И Видал е грозник, ама майка му си го харесва. Защо не коментира какъв бюджет има Байерн и какъв има Атлетико. Шебеци като него взимат милиони на сезон, но като се на-а-кат се плачат като ученички. Айде у лево, дано Атлетико напердаши и балеринките.

Ше ги напердаши, ама ман сити :) балеринките днес ще плачат

Важен е резултата бе, маймун :):)

ми гледай мача тогава по радиото бе...или само провери резултата след срещата,след като играта не е важна според теб!!!

Играта е средство за постигане на резултат, а не обратното... Щом няма резултат от играта, значи същата не струва!

Прав е.Целта на футбола е да е красив и атрактивен, за да радва хората по стадионите и тези, които гледат по телевизията.Да има красиви комбинации, технични отигравания, надиграване, голове.Атлетико Мадрид не отговаря на тези критерии и затова успешните им резултати над отбори практикуващи такъв футбол са загуба за футбола като цяло.Не може цял мач идеята ти да е да се браниш с 10 човека и да не допуснеш гол, това връща футбола в каменната ера на италианските катеначота и подобни грозотии.Самият факт че никой не помни рендетата,които излизат с цел да рушат играта а всеки знае за Пеле, Марадона, Кройф и Меси и красноречив какво искат зрителите от футбола.Никой няма да помни и Чоло с неговите 11 защитника освен феновете на Атлетико Мадрид ако вземе че спечели и финала с някой случаен гол.А и също много е дразнеща тази тенденция при треньорите да се правят на много атрактивни и да градят имидж с разни ръкомахания и маймунджелъци по време на целия мач.Предпочитам отборът им да играе атрактивен футбол отколкото да гледам през 30 секунди ръкомаханията на Чоло или как налита да бие съдията.Байерн е много по-стойностен отбор от Атлетико Мадрид.

Пълни глупости... футболът е игра, следователно въпрос на победа и загуба... като играеш срещу очевидно превъзхождащ те противник, очевидно не тръгваш да го надиграваш, защото в 99 от 100 случая ще загубиш, а му дебнеш слабите страни... за справка - не съм фен на никой от 4-те, които бяха на полуфинал...

Атлетико е на финал, а Видал да духа супата.

Байерн са още по-грозни.....както и ДЖувентус. Двата най-отврат отбора. Viva Барселона!

Играе се според това какъв футбол играе противникът. На тики-така'та такава е цаката. Симеоне да не е луд да играе отворен футбол.

На тоя червеният картон му е задължителен в първата минута за неприличен външен вид и обществено опасна грозота,могат да го пускат след 22,когато децата са заспали

Ако става въпрос за грозота от този видал по грозен шебек няма.И защото съдията не го изгони затова е лош-.А червения му картон беше задължителен

които са гледали мачовете атлетико,не може да не са забелязали какво се случва след 66 мин. особено когато резултата е в тяхна полза! значи...то ритания,то схащания,то изпускане на топката преди изпълнение на тъч,то връзване на обувки,спорове със съдията,вратарят(Oблак) вече го обърна на къмпинг залягайки след всяко докосване на топката... и какво ли още не,...а и разбира се специалистът чоло,дето е наказан за "втората топка" на терена!!! за съжаление,думите на Bидал,че"Грозният футбол триумфира" са абсолютно верни!

абе тия па не им ли писна да се хвалят сами.. играели били най хубавия футбол и съдията ги е ощетил.. ми да се научат и да вкарват хубави голове и няма да отпадат.. да вземем да им изпратим няколко циганки, че е много грозно да се хвалиш сам себе си..

Тоя ако иска да предложи оценка за художествено изпълнение - като в худ. гимнастика или ски скоковете.

май само мача м/у Тотнъм и челси беше по-грозен....футбола го превърнаха в ритане независимо къде,блъскане,дърпане и тичане....това няма нищо общо вече с този спорт но и съдиите са виновни,че допускат такава игра...особено този читак колкото мачове съм му гледал да свири толкова пъти е свирил за испански отбори,даде несъществуваща дуспа и гол от засада а колко фалове не отсъди и на двата отбора за картоните не иска и да говоря но силно се надявам на финала да се срещнат с реал и тогава ще гледаме най-големия сеир,че и там са едни мотики начело с Пепе та ще е голям кеф

Съдиите са най-малко виновни. Не виждаш ли какво театро разиграват футболистите. При най-малкото докосване започват да се търкалят и квичат като пребити. Как да види че някой дърпа друг за фланелката като е зад гърба му. Трябва да се променят правилата на футбола и да има видео повторение и тогава съдията да взема решение. Както е в тениса и донякъде в ръгбито.

Привърженик съм на Байерн от години. Определено в двете срещи Атлетико заслужаваха повече победата. И в двете срещи момчетата на Чоло знаеха за какво са на терена. В първия двубой Байерн ги нямаше на терена. Гуардиола направи от великия Байерн едно жалко подобие на Барса. Практикуваната тактика от Барса изглежда като вълшебство, но не от Байерн. Това не е футбола, изповядван от баварците от десетилетия. С тики-така - нейде до тука !!! Радващото за баварците е факта, че Пеп се маха!

... еи, гринго... забрави да добавиш, че... ти си наи-красивия... сиганин...

Руиз

Толкова груб футболист е този Видал! Довчера игра за Ювентус, днес за германците, утре за марсианците. Грозен или не, Атлетико надигра Баварския "гранд".

Не видях "красивия"футбол на Видал и компания, но видях непрекъснати оспорвания на съдийските решения и неспособност да признаеш загубата. Иначе, картината ми напомня същите сълзи и сополи на баварците след финалния двубой с Челси преди две години.

Този касапин щеше да откъсне главата на централния защитник на Атлетико при подаването към Левандовски за втораия гол. А и без това, на няколко пъти си заслужаваше втори жълт картон. Човек преди да говори за другите, трябва първо да разгледа собственото си поведение.

Да ти имам прическата !

Байерн, Гуардиола, и красив футбол. Този младеж нещо е препил и говори глупости.

Тоя се е взел много на сериозно! За мен Байерн играеше красив футбол, когато спечелиха Шампионската лига с Юп Хайнкес. Сега само мъчат топката! И заслужено отпаднаха!

Като говорим за грозни неща, Байерн има едни от най-грозните футболисти, начело с този мургав младеж.

По-груб отбор от атлетико мад. няма в испанския шампионат,само ингилизите могат да се мерят с тях по грубост....то и тренера им е такъв хулиган но ще видим как ще го обръснат сега за проявите му