Мадридски финал в Милано, ”Реал” отстрани ”Сити”

"Реал Мадрид" ще спори с градския си съперник "Атлетико" за трофея Шампионска лига в повторение на финала от 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Мадридски финал в Милано, ”Реал” отстрани ”Сити” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се срещнат в спор за най-престижното европейско клубно отличие двата най-добри отбора в Европа. Това, че те са и най-добрите испански отбора е бонус.

Емблемата на на испанския футбол е Реал, както у нас ЦСКА.

У В група ли?А аз си мислих,че са в челото на Агрупа:))))))

За Реал съм съгласен, но за ЦСКА имам голеееми резерви. На първо място това е български отбор със съветско име, на второ в емблемата си съдържа сатанински символ и на трето понастоящем е тим от трета дивизия. Като прибавим към това и тъпотата на феновете му става ясно, че си в голяма грешка.

Асане, Не е лесно да си жител на психиатрията. Виждам, че това ти дава отражение. Сатанинските неща са само плод в главата ти в резултат на умопобъркването ти. Ти, драги ми Асане, си доказателство, че всички телюги са анадоски ментета.

Къне , сесека е единствено и само емблема на комунизма........комунизмът обаче вече го няма...съответно и неговото производно е крайно време да бъде затрито......

Това, че някой не харесва Реал не прави постиженията на отбора и на футболистите му маловажни!!! Никой не ви кара да харесвате Роналдо ама да го наричате слаб футболист и едва ли не късметлия си е чиста проба глупост !!! Вкарал е почти 100 гола в ШЛ и да не би да ги е отбелязал срещу някои селски отбори, а !?!?!? И що не ги е вкарал някой друг- нали отборите са същите !?!?!? Аз не харесвам Барса ама не съм сляп и още по-малко глупав за да оспорвам гениалността на Меси или перфектността на целия отбор при прилагане на системата тики-така !!! Айде противниците на Реал да го дават малко по- скромно !!!

имаше снимки мароканец хванал роналдо за дупето и го носи из басеина!писа се че роналдо има прятел!има логика да му е мек,освен ако си му го пробвал!

Заслужено класиране и на двата отбора.Реал с малко по-лек път, но-жребий...Време е Атлетико да добавят единственият трофей, който им липсва.Всички други турнири вече са ги печелили

Знаех,че реал ще продължат напред но не очаквах такава слаба игра на гражданите...те направо бяха дошли на разходка или.....май пак е имало някакви залози,изобщо не приличаше на полуфинален мач с тия разходки по терена но ще стане интересен финал въпреки,че се познават добре и двата отбора но си мисля,че дюшеците са така надъхани и наточили мотиките,че ако няма нормален съдия ще изкарат половината балерини в дълга почивка

Това реално са най-добрите отбори в Eвропа. Тази година купата съвсем заслужено ще е в Мадрид.

Атлетико ще разпердушини балерините. Преди 2 лета тези с поличките бяха побутнати зверски от съдията, но сега и той няма да ги спаси. Пък и матраците са значително по-класен отбор. Гелосания мургавелник е вече бита карта за футбола. Това му е последен сносен сезон. Най-много още един приличен да направи. Същото важи и за Меки анаболния стероид с прякор нискостебленият.

Е много интересно, още един финал дето мога спокойно и да не гледам.

Ами гледай тогава ЦСКА-Сл. герой, например!

Евала!! Дано вземат 11-та и ще се накефя яко!

Уредено ??!! Реал Мадрид са като ЦСКА и Левски в момента. ( Все едно някой партиен номенклатурчик- видял че Стоичков вкарва голове на най- големите отбори, и започва да урежда на свой роднина да го пускат и да вкарва голове в уредени мачове. И после се пише - по- голям голмайстор от Стоичков). Правят по 30 победи с уредени мачове. Но като отидат на Световното първенство и отборите им отпадат в началото. Реал Мадрид от 2000 до 2003 година имаха много по- добри играчи, а и повече на брой. Но въпреки това понякога губеха и от слабаци. А тия, ако е важен мач, го уреждат. Това е както ЦСКА от 80-те години на миналия век. Имаха загуби в първенството, но на Европейските турнири постигаха победи и срещу най- добрите отбори.... А и го видяхме Роналдо срещу България, как падат ако не е уреден мача.

атлетико пак сте налапа ме кия на роналдо!

... с тея плочки... мек... ще да е от неосъществените мечти...

роналдо е театрален субект и мястото му е на накоя сзена,вапреки че е слаб артист.смешник с касмет..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.