Пиронкова сгази Стивънс и отива на 1/8-финал

Българската тенисистка Цветана Пиронкова се класира за 1/8-финалите на "Ролан Гарос" за първи път в кариерата си, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Пиронкова сгази Стивънс и отива на 1/8-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един, който неистово мрази Григор!!!!!!!!

Явно много народ е държал, и вярвал на Григор, че толкоз разлютени коментари се просмукват из форума за Пиронкова (Да е жива и здрава и още успехи да постигне!). А защо де не запомним Григор, като човек допринесъл да се спомене няколко пъти повече с добро името на България, "навън". Що се отнася до загубите - той си е най-потърпевшият от тях.

Няма ли да се прехласвате пред дупето Гришо ?

Какво друго освен БРАВО на нашето Момиче. А то Изненада след Изненада и все Хубава. До където и да стигне в този Турнир, за мен това е Великолепно Представяне, макар и признавам неочаквано за мен. А може и още да има. И дано да е така. Да е Жива и Здрава Цвети и да ни Радва така.

"Простаците....": Сигурно имаш предвид себе си, защото и ТРИТЕ сестри Малееви са били в десятката, че и до тройката. Постигнатото от Ю.Берберян с трите и дъщери едва ли има аналогз в световния тенис. Това не е ли повод за уважение ??

Колега, не се нерви на онзи нещастник, дето обижда на "простаци". Изказва се неподготвен и според мен това е изказване на майка му или на баща му , както виждаш никой друг не защитава Дришо, щото няма балъци ...

Браво, Цвети, гордеем се с теб! Измиваш срама от онзи палячо Григор. Той и без друго не е българин отдавна. Живее в Монако, не играе за Родината от години, унижи София с неявяването си на турнир, организиран специално за него. Прекалява със саморекламата си, с акцент върху контакти с известни жени - въобще, повтаря убедително другия палячо в спорта Божинов. За мен Григор е затворена страница.

А ти кой си?!

Поне не съм Ганьо като теб - ти си и ще си останеш Ганьо, в най-смешния и нелеп вариант. Не забравяй мускалчетата и главата лук в дисагите си.

браво на цвети!!! мощна не амиии по газище ще ги надмине оня змеиове венусите

Да,да...простаците забравят бързо,затова да ви напомня.В историята на световния тенис е имало само един българин,който е бил сред най-добрите десет на световния елит.И до края на живота ви (простаци плюещи срещу него) друг такъв няма да има.А най-вероятно никога повече българин няма да влезе сред първите десет!

Ами няма да има , защото този дето величаеш също се оказа простак и вместо да си хледа професионашния тенис се хвана с разни курвен...тии и си пропиля таланта и късмета! Но това е типично по български! Не се става така голям спортист , трябва много труд , лишения и ПОСТОЯНСТВО!

Запомни си думите големии умнико. Колкото до това което пишеш, всички сме му стискали палци и сме се радвали. Обаче, светна, блесна и изгасна. Толкова. То си е за него. Ако така го устройва, жив и здрав да е. Нито аз му изкарвам неговите, нито той моите пари. Това, че беше номер девет, никой не може да му го отнеме или оспори. Но и това, че не е тоя които беше преди е факт, нали.

И да допълня, защото ти явно си "специалист " в тениса-скоро имаше анкета между 34 от най-големите тенисисти, и твоят идош Дришо взе първо място по Надценяван тенисист ! Колегите му ги преценяват що за птица е, така , че не се изказвай неподготвен , ами прочети малко отзиви за него от наистина специалисти !

Всъщност и трите сестри Малееви са били в десетката - Женската де. Даже в тройката са били.

ами да го прочете написалия първото съобщение и да не си мисли, че Дришо е най-великия . Най-великия е по пропадане и излагация ! В цялата история на тениса няма такъв женкар, всеки сериозен и успял тенисист си има семейство, сериозни и отговорни хора са!

Простака е наистина Дришо -изкара някой лев и хайде да живее в Монако - ама кой живее там ... Там наистина са много богати и известни хора, повечето тенисисти си живеят в съраните, а нашия фуклъо ... С тази игра скоро няма да може да си плаща разходите там и ще го изгонят като мръсно коте

Хаха, майката седнала да защитава синчето по форумите....чак и злобее, как нямало да има друг като него. И аз се надявам да няма, такъв тотаджия в световния тенис втори няма. Дано го хванат скоро от АТП и го изхвърля от тениса до живот.

Браво за коментара ти , аз също смятам , че единствено майка му защитава синчето си Дришо ! Но проблема си е техен, излагацията също !!!

Абе сгазила... направо я е заковала, Пиронкова :D! Браво на момичето!

Браво Цвети. Пожелавам ти успех и срещу Радванска. Интилигентна и скромна. Професионалист. Как да не се възхищаваш на такъв човек. Не като оня дри..шльо, които си помисли, че целия евят е негов

Браво миличка!Когато трябва ти винаги си го правила!

Браво Цвети, само така! Продължавай да мачкаш!!!

на Цвети !!! :)

Браво, Цвети ! Онзи кухавелник Гришко да гледа как се бори момичето и да се учи !

Григор , кой ??

... браво на цвети...

Никоя сериозна дама няма да търпи наш Григорчо ! Да не говорим , че има сериозни слухове за сексуалността му !!!

ЗА сексуалността на Григор е вярно , минал е на левия бряг и това с тези мацки е блъф и реклама !

Истина е, че Григор е на левия бряг и не виждам защо някои слагат минуси ... Това не е забранено , разбира се, но не е мъжкар, както се мъчи да се покаже-вижте ми лимбичките, походката ...