Григор Димитров победи и на двойки в Торонто

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за втория кръг на двойки на турнира от сериите "Мастърс" на твърди кортове в канадския град Торонто.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров победи и на двойки в Торонто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запореден път чета коментарите и се учудвам откъбе бе хора толкова злоба събрахте за да плюете така грозно по най добрия ни тенисист ,засрамете се и спрете нито сте на нивото му нито ще бъдете .Едва ли някой ще постигне толкова в този спорт колкото Григор .Истинските фенове винаги ще го подкрепят и уважават защото не всеки може да се докосне до тези успехи поне в нашата страна.

Айде стига и ти с изхвърлянията!!! Тоя не е Българин, не го ли разбра???!!! Ти учуди ли се, когато отказа да играе за Купа Дейвис?! Но за Олимпиадата се натиска!!! Пък и откакто тръгна по пътя на батковците си ники и валери, съвсем ни падна в очите!!! Айде по-спокойно и си пий 'апчетата, нали?!

Ау, на двойки?! Ела ме победи, Гришо! Аз сам ще падна!

Само отбелязвам, че 370-тия Шаповалов елиминира 15-тия в света Ник Кириос. Щото много рев падна, когато Григор трудно би 107-мия. При мъжете е много по-трудно отколкото при жените.

толкова време стои тази новина и плювачите още ги няма - за възмущение си е.

той май се отърва от оная противна чалгарка и пак тръгна нагоре

къде са плювачите с лайнометите и храчките към Григор

И аз не вярвам на вашите...!!! :::))) Да...!!! А успеха на Григор е наистина грандиозен - най-после изненадващо премина първи кръг на турнир...!!! :::)))

на кое място си в световната ранглиста, че не разбрахме?

БРАВО Гришо. Напред и НАГОРЕ

Я да се коригирате веднага - вие българи ли сте, че да се радвате на успехите на друг българин. Я се поучете от истинските българи веднага!!! Съберете храчки и плюнки, пийте английска сол, поемете въздух и ... газ с лайната по нашия тенисист. Амчи тъй де, по нашенски така се честити!

Браво !!!!