Люпко: ”Лудогорец” не е фаворит срещу ”Звезда”

Старши треньорът на "Левски" Люпко Петрович коментира предстоящия мач между "Лудогорец" и "Цървена звезда" от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - Люпко: ”Лудогорец” не е фаворит срещу ”Звезда” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той да не приказва много, защото като гост вместо да атакува некадърниците от Марибор и още там да ги беше развинтил реши да пази резултата нула на нула. Какъв беше този страх като гост.....и то от много слаб отбор, не знам. Пълен галфон. Да си трае и да си играе в А РФГ -ето.

А фекалиевци с кого играят ?

Люпко, Люпко тоз алкохол хептен ти е изпил мозъка. Днешните звездаши имат нещо общо с шампионите от 90 те години, колкото аз съм наследник на китайския император.

Разбрах, че по ЦСКА #2 щели да подкрепят Звезда, но не и от ЦСКА #1 :)))

... и той умря. Убиха го онези, които имаха комплекси от него. Всичко е заговорна игра, в която участват отговорни длъжностни лица. А, ние от старото ЦСКА ще викаме срещу Уефски, срещу Литекс, срещу бандитската група на улица "Цар Асен ІІ". Привърженици на ЦСКА, не се поддавайте на мизерниците, които ви убеждават, че Литекс е преродения ЦСКА. Жалко за такива като Стоичков ! Предателят си остава предател !

Люпко, откога дойде в краварника и ти изтрещя. Звездашите са същите селяни като ЛУд горец.