Блестящ Григор сломи Карлович и е на 1/4-финал

Григор Димитров изигра един от най-добрите си мачове за сезона и победи Иво Карлович с 6-3, 7-5 в двубой от 1/8 финалите на Мастърса в Торонто.

Обратно в новината

Коментари - Блестящ Григор сломи Карлович и е на 1/4-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И к'во от туй?! Пак си е със слаба психика или залози на черно тото...

TIREX

това е единствения спорт дето няма официален световен , европейски шампион. броят $ и точки булгаристански псевдо джурналист се бе изказал че четвърт финал на хасковския било повече от световна купа или шампион в който и да е друг спорт и пак 0:6 Седем пъти в решаващи мачове с огромен коефициен..помнители мача с Мъри води в решаващатта част с 2:0 гейма и 5на 2 сета и коефициента Мъри да победи бе 800 е Мъри победи. няма друг в тениса с толкова извадени мачове от залозите. най лесно е да залагаш срещу себеси...само в един мач кауна явно се прецака защото съперникът се отказа след като бе направил пробив.. та толкова за мошеника съдещ 15 годишно българче че публикувало снимка в сайта си без да му плати... Вън Мошеника от спорта!

Абсолютни глупости и халюцинации! Досега не съм чел по несмислен коментар! Върви да си упражняваш изкривените фантазии в друг форум! В тениса има финален турнир всяка година в Лондон, на осемте най-добри. На 4 години има Олимпийски шампион. Има Златен шлем за 4 последователни спечелени Гранд Шлема. Журналистът не е написал, че снощната победа на Григор е със стойността на световна купа. Просто е използвал епитета Блестящ! Аз гледах мача и наистина Григор игра почти безпогрешно! Какво означава - най-лесно е да залагаш срещу себе си ? Всички твърдения трябва да се доказват!

TIREX

тъй тъй Той Мъри ей така измислено с халюцинациии би..хасковското менте.

Леко, да не се задавиш с некоя плюнка, брат! Я сега кажи в кой съд се води делото и аз лично ще проверя. Ако се окажеш прав, ще ти се извиня. Ако ли пък пропуснеш да го споменеш или поне да посочиш къде е изнесена тази информация, ще допусна че си поредния мухльо, изявяващ се в нета.

Чети ми коментара по-добре!Аз не съм споменал за делото, понеже нямам информация! Ако е вярно, Григор не е прав! Аз коментирам само чисто спортната страна! А другото е работа на съда!

Обърках коментара!

До тук - добре! Поздравления!

Никой не те занимава! Много е простo - като видиш новина за Г. Димитров не четеш и не коментираш! Стига си тровил форума с негативните си флуиди!

Тъкмо бяха спрели да ни занимават с този "най-добър" незнайно в какво и пак почна да се лее. Намерете си други теми моля!

Къде си видял да пише, че е най-добър! Единствено може твърдо да се каже, че досега България е нямала друг мъжки тенисист с 4 АТП титли и да е достигал до топ 10 в АТП rankinga! Това са фактите! Дали ти харесва или не си е твой проблем!

Да, не ми харесва журналистическото превъзнасяне, възникналата страшна сензационност, дърдорене, лигавене и т.н. за събития които всеки вижда и може да ги оцени сам.

Скрий се някъде!

Много си постен в изказа

Браво Гришо!, Напоследък само те хулят , но ти все пак побеждаваш.В тениса конкутенцията е зверска , но ти се справяш. Сещам се за един наш скиор от близкото минало -Петър Попангелов .И него само го хулеха , но откакто се отказа май нямаме нито един топ скиор.

Аз наблюдавам Нишикори и Григор от 2012 г. Григор е много по талантлив от японеца. Нишикори печели мачовете си благодарение на това че прави много малко грешкi. Играе много просто, но играта му никога не пълни окото.Просто е като един Playstation. Сервисът много рядко минава 200 км. Григор ако играе така както с Карлович / силен 1-ви сервис и малко непредизвикани срещи има голям шанс. Дано!

Гришо, трябва да е като "камикадзе" , за да спечели срещу японеца...Hе ми се вярва , но му пожелавам успех !

Критиците на Григор са повече емоционално настроени отколкото реалисти: 1 - Не бил патриот и не играел за Бг! - Никой не пише обаче, че трябва да се инвестира за тениса в Бг, за да имаме по-голям избор от класни тенисисти, както е вСърбия или в Хърватия примерно. Ето сега ще играе на олимпядата! 2- Ходил с какички и затова се сривал. Да, но той влезе в топ 10, когато беше с Маша! Значи не е това причината! 3- Падал от силните! Да но в последните 2 слаби сезона успя да победи Мъри, Симон 2-пъти, Карлович 2-пъти и Чилич. Значи има потецял поне колкото тях. Никой от вас не слага вярна диагноза! Това е работа на екипа му!

Ти имаш повече шанс! Като те гледам как пишеш олимпиАда и си ми ясен. Смисълът на написаното от такива хора веднага ми убягва.

Приятел, намирам се в друга държава и имам проблеми с клавитурата! Понеже уважавам кирилицата използвам софтуер за транслация от латински на кирилица! Просто неточноста ми е убягнала от погледа! Дано да си толкова стриктен и педантичен във всичко, с което се захванеш!

Писах ти минус задачи грозните правописни грешки- иначе не е лошо да се четат остроумията ти!

.....задачи грозните правописни грешки.... трябва ли да те критикувам за това!

не е изключено "Маша" освен Head да му е давала и разни забранени хапчета... Сривът му след това е показателен. Все пак - добре е, че печели срещу трудни противници.

Е, поне една добра новина за днес. Желая му успех и в мача с японеца и да излезе най-после от каръка, който го беше налегнал.

КОГА Е ИГРАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА Е ПЪРВА РАКЕТА, Г-Н ТЪПАНАР? МНОГО ЧЕСТО СЕ ПОДМОКРЯТЕ, СЛЕД 1-2 НЕГОВИ ПРОМУШВАНИЯ ДО НЯКЪДЕ... ЗА ГОЛЕМИЯ ТЕНИС ТОЙ СЕ ПРОВАЛИ ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ГРИШО Е ПРОВАЛ ЗА ПРИМЕР КАТО НАДЕЖДА ЗА ГОЛЯМ ТЕНИС...КАКВИ МОКРИ СЪНИЩА СЪНУВАТ УПРАЖНЯВАЩИТЕ СЕ ДАМИ В ТАЗИ АРИСТОКРАТИЧЕН СПОРТ СИ Е ТЯХНА ФАНТАЗИЯ...

Скрий се някъде!

Фен за месец не се става или си му фен или не дрънкай глупости и просто се скрий.Който не уважава бг талантите просто да замълчи.

Григор се отърва от оная алчна дърта чанта и пак тръгна нагоре, браво на него.

Явно не си гледал мача! Дъртата чанта беше на трибуната!

Да като го гледат гаджетата играе много добре. Трябва да си намери някое дето е достатъчно свободно да го гледа постоянно.

ГРИШО, НАПОСЛЕДЪК МНОГО ТЕ КРИТИКУВАМ, ЗАЩОТО ДАВАШ ОСНОВАНИЕ С ТВОИТЕ КОФТИ ИГРИ. ЗАЩОТО МОЖЕШ ПОВЕЧЕ!!!!! Е, ТОЗИ ПЪТ. Б. Р. А. В. О!!!!!!!!!!!!! ПРОДЪЛЖАВАЙ В ТОЗИ ДУХ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА РАЗМАЖЕШ НИШИКОРИ!!!

Григор ще да е нахлузил някоя канадка, за да е с такова възродено вдъхновение и желание за игра.

Нина Добрев :)

Не един от най-добрите мачове за сезона, а един от най-добрите в кариерата. Гледах мача и не съжалявам. Не бях виждал нашето момче да прави толкова малко непредизвикани грешки, толкова да е навито и концентрирано и толкова положително настроено. Явно новият треньор въвежда новости (забелязахте ли че не взима 2 топки при сервиз?) Браво, Гришо! Това е пътят! Успех, момче, че като теб малко се раждат в нашата България! П.С. Каките могат да почакат:)

е сега каките може да се редят на опашка вече - >шварценегерката< може и да я заменят с някоя друга нова звезда

браво на григор!!!сега е ред и на нишикори!!!успех гришо!!!

До хейтърите. Запомнете повече от изявите на Григор защото ще дойде време ще разказвате на внуците как си спомняте , че България е имала тенисист стигал до топ 10.

Тц, тоз няма да го споменавам докато не направи стойностна победа.

абе като цяло съм фен на гришо ама за момента май повече са му успехите като играе на двойки с пениса , а не с тениса

Напротив, никой няма да се сеща за него след залеза на кариерата му.

плювачите да се задавят сега

Гришо пак взема да мачка......

Gugnelid

Пръдльовците по-долу нека поздравят момъка, аз лично съм изненадан, защото Карлович е много тегав противник със страхотен сервиз и често излиза на мрежата, където ръстът му помага заради големия обхват. Така че браво на Григор, това е голяма победа!

до тука беше, до 1/4 финалите и най-много 1/2 финали...така е бил винаги , но - и това е успех за него и за нас !

е и какво от това. тои поне до полуфинал стига ,а ти и до бусманци не можеш да стигнеш

Cтигал съм и до с. Cтаропатица - Bидинско...:)))

Време е да строши някоя хилка Глигорчо.

някоя лелка, не хилка, това искаше да кажеш, нали?

"Блестящ Григор..." Браво на момчето, но като пишете за него сякаш забравяте българския.

Хайде сега да Минем БЕЗ ЕУФОРИЯ. Добре - победи. Да продължава така. Че и Мъните в този Турнир никак не са малко. Еуфорията да я оставим за Олимпиадата.

Последните проблясъци на една не изгряла напълно звезда

Букмейкърски игрички.

"известен с прозвището "Доктор Иво".. Доктор Иво не е прозвище. Др.Иво Карлович има диплома за медик и специализация !!!

Дай достоверен източник (не линк, а ключова фраза).

Това твърдение не е вярно - то е измислица.

Даже в хърватската Wikipedija това Dr. Ivo е посочено само като едно от няколкото му прозвища. Ако беше наистина дипломиран медик, че и със специализация при това, хърватите с гордост биха го посочили в статията за него - то би било феноменално.

"д-р", а не "др." "др." означава другаря

"...следващия кръг ще играе с японската звезда Кей Нишикори, съобщи БГНЕС." "с" или "срещу" Висоцки има една хубава песен на тая тема - "Наши чехословацкие друзья забили нам шайбу" - нещо в тоя смисъл.

Григорчо , бре, какво ти стана! Айде сега и япончо и ти ставам фен за месеца!