Английските медии отписаха ”Лудогорец”

Медиите в Англия отписаха с лека ръка българския шампион "Лудогорец" в групите на Шампионкста лига.

Обратно в новината

Коментари - Английските медии отписаха ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеално! Най-обичаме когато ни отписват! Те и през 94-та ни отписваха, пък.....Хора, ще има и загуби, но гответе се за големи изненади!!! Венгер казал "Не знам нищо за тях", а дали знае, че и ние не знаем нищо за него? Толкова се изложи в последните години, че е чудно как се задържа там.Франсе в Англия е все едно да имаш немски любовник, италиански войник или шведски готвач! Даже по-лошо. Така че да си мери приказките и да не се прави на Хелмут Шьон или Сър Алф Рамзи!!!!

Силно препоръчван на английските медии да се върнат съвсем малко по-назад във времето и да си спомнят за аутсайдера Исландия. Когато си с оголен зaдниk, не е много добре да пискаш, щото не се знае от къде ще ти го набият!

Английските журналисти изглежда още не са разбрали,че Уест Хям отпадна от Астра Гюргево след победа на румънците в Англия.

Остави Уест Хям и власите. Те не знаят, че ънличанските обори редовно ядат пердах от българските клубове. На нас ни е най-лесно с/у дърварите. И клубните и националните отбори си ги пердашим редовно в София. Пък и из мъглите пак ги гърбим. Аз съм сигурен, че ЛапаКурец няма да загуби от А-нал тук. Много е възможно и там да не загубят.

Лудогорец е известен в Европа под името "Лудогорец 18+". И знаете ли защо? За да разберете, вижте причината: Питали радио Ереван: - На кои български филми се слага надпис "18+"? - На тези, които са ги гледали повече от 18 зрители. Който разбрал - разбрал.

:))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))

Бързам да попитам, защото ми е много любопитно: А с какво са известни през последните 20-тина години в Европа българските ни отбори 50 000 + ?

Ти на под 20 години ли си или до вчера си се интересувал само от федербал?

Нещо не си го разбрал докрай. "18+" не е само за брой зрители, а и за тип любители, запалянковци, фенове, навиячи или както там искаш ги наречи. Все тая.

По броя на минусите ще преброиш тия 18 зрители :D. Уцелил си ги в десятката, но едва ли всички са тук. Хахаха. Лудогорец 18+!!! :D Велико! :)

Английските медии да го духат и да си поогледат собствения футболен двор не да плачат на чужд гроб.Имат един нещастен национален отбор на когото всеки средноевропейски състав може да им го начука.Няма как да бъде другояче тъй като те нямат собствени футболисти.Висшата им лига 90 % са чужденци.Да не говорим за Арсенал там от първия до последния са талибани.Не че ние сме цветя за мирисане но няма да приемем английските мизантропи и алкохолици да дават оценка за състоянието на орлите като самите техни отбори са гола вода

В нашата "Висша лига" само Лудогорец е с 99% чужденци!!!

Ми не виждам защо така се обиждате, напълно обективен е коментарът на журнлистите. Ако някой от вас сериозно вярна, че Лудогорец е нещо друго освен боксова круша за отбори като Арсенал или ПСЖ, много се радвам за тях. Изненади се случват, но рядко на клубно ниво. Пожелавам успех на Лудогоец и дано използват факта, че ще бъдат силно подценение добре.

Много се радвам за Лудогорец,а дали са аутсайдери ще видим накрая,от 5 години поне за мен за страхотна изненада и правят неща които други отбори наши не са правили,поне не сега,в миналото може би

За БГ отборите и футболисти е привилегия и голям шанс да могат да се конкурират с отбор играещ в Шампионската лига. На теория това е супер. Дано БГ футболистите имат хъса и амбицията да се развиват и догонват. Тогава ще видим и повече БГ футболисти в Европа и силен национален.

Май англичаните не знаят, че "Пилците се броят наесен" и "Не казвай хоп преди да си скочил", а и едни от Близкия изток казват "Я камилата, я камиларя...".

Че са аутсайдери са, какво да очаква човек като реакция. Но няма да е прецедент да бият едно хубаво някого, дано поне се задоволят със скалпа на ПСЖ а не на Арсенал (подкрепям ги от сума години :-)).

Важно е букмейкърите на какво мнение са .

Те и Исландия и Уелс бяха аутсайдери ама видяхме сакво стана.

що пък Лудогорец да не са "Балканските викинги"!? рунита разни и тем подобни бърсаха сълзи и сополи след мача с Исландия...а! фактите и статистиките говорят едно,но обикновено се гледа резултата след последният съдийски сигнал! успех-само това мога да кажа,па дано си "провлекът краката",че и други български отбори се похвалят с нещо подобно!!!

Да имаш Интернет и да се оплакваш в Интернет, че не можеш да гледаш Сити-Барса... егати тъпотиите... как се оправяте в живота, не знам...

Ако телевизорът е 65 инча, а мониторът - 23 и няма как да ползваш HD-то, вероятно има известна логика... :)))

Има достатъчно ХД стриймове в днешно време, връзваш ПЦ-то с Тв-то и ...спи градът.

А бе да ама да стриймваха повече и мачове на отбори без някого от топ 4, сума пъти най-интересното е баш там. Че и в чампионшип понякога....

И аз отписах англичаните на европейското - ама стигнаха осминафинал!

Те много направили! От фаворити за спечелване - на осминафинал. Да им завиди човек.

Исландия ги изхвърли-именно аусайдера!!!

Да не плачат после обаче :D

Аз пък ще кажа на английските медии, че Арсенал и Ливърпул са най-дънещите се отбори в Европа, така че всичко може да се очаква от тези два отбора - да бият всеки и да паднат от всеки.

само 5 КЕШ и 3 купи на УЕФА, ама, наистина големи издънки са тия бездарници Ливърпул... ама, къде са тръгнали с лудогорец да се сравняват :)))))))))))))))))))))))))

какви са международните успехи на Арсенал, че не мога да си спомня...

тук няма утсайдери. Топката е от женски род и всичко може да се очаква. ЩЕ БЪДА НА СТАДИОНА

На кой стадион? В Разград ли?

Уникално е как за 3 години, един нищо и никакъв отбор, отвя постиженията на левски и цска...

Което не се постига с пари, са постига с много пари! Друг е въпроса от къде са и какви са.

С ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ-МОЖЕ БИ,НО ЗА ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НЯМА КАК

Откъдето са и парите на Шейх Мансур, или на Чорни. Върви ги питай!

А що - парите на Чорни или Черепаха да не миришат на маргаритки?!

Лудогорец си заслужи правото да играе в ШЛ, отстранявайки по пътя си шампионите на 3 европейски страни! Пожелавам им да излязат от групата!Останалите могат само да кажат добра дума за тях или да замълчат, защото "великите" Марибор бяха изхвърлени от ЛЕ от някакви азербейджанци! Няма ги ХИК и Заглембе в групите на ЛЕ! Така че по-полека с глупостите колко "подпирани" били Лудогорец от съдиите в България!

В интерес на истината азерите наливат много пари във футбола, купуват бразилци на килограм, като познай кого в момента. Карабах и те се класираха, отстранявайки швеци, така че изобщо не са толкова слаби.

И колко да са велики Марибор, като не можаха да бият Левски? А като гледам са били Азерите.

За първи път пиша коментар тука.почнаха и в уефа да говорят за български футбол. Не ви ли е приятно като бием сърби и черногорци и т.н. Наред. Школата на клуба още не е почнала да дава, българските футболисти за нищо не стават, какъв ви е проблема че играят чужденци. Как да се конкурираме тогава? В англия колко англичани играят? И полседен въпрос: Когато Чорни изсипваше пари в Левски беше национален проект така ли?!?!

Чорни изсипваше пари в Левски и ядрото на отбора беше от българи. И в ЦСКА да го беше направил, пак щеше да има голям успех. Проблемът с Лудогорец, както и с Литекс преди е, че са без фенове в градове, където няма футболна култура. Левски е Левски и без Чорни, Лудогорец ще е нещо без Киро Гела, както и Литекс го няма без Григор от Микре.

Само разбирачи и родолюбци тука! Г-н Левскар, в титулярния състав на Арсенал има ЕДИН англичанин(справка wiki), в разширения състав (35 футболисти) - 9!!! Какви глупости дрънкаш?!Футбола отдавна не е това, което беше през 80-те години на миналия век

А Вие като имате фенове що не си спасихте отборите от финансовите кризи и що не сте в Европа ?Гледам на мачовете ви много фенове идват по 3- 4 000 , а В Разград къде нямало фенове пак толкова.

Българските отбори 10 години нищо не правят, един път се класират и умираш от желание да ни бият с някакъв разгромен резултат от порядъка на 8:0

Докато в цял свят ще гледат Барса - Сити и Байерн - Атлетико, примерно, у нас драгият зрител ще има възможността се наслаждава пряко на лудогорец - Базел...

Не ги гледай, като не ти е интересно. То и през 94-та на никой не му беше интересен мача Германия-България, ама ко стана......?!

Нямам никакво намерение да ги гледам... просто ме е яд, че и аз изпускам истинските отбори заради... това нещо.... :(

Те и миналата година медиите от Острова отписаха Динамо(Загреб), но Арсенал си тръгнаха с празна кошница Динамо (Загреб) Арсенал 2:1