Демирева шеста на Диамантената лига в Париж

Олимпийската вицешампионка на скок височина Мирела Демирева завърши на шесто място на турнира от Диамантената лига в Париж, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Демирева шеста на Диамантената лига в Париж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С болки не можеш да дадеш добро постижение, а ако не си национал, докторът направо ти казва, отказвай се.

ай ся, все ги боли нещо нашите звезди, все едни контузии като опре яйцето

Браво за медала, важни са резултатите, а това че с оглед на цялостното представяне излиза че медала е бил донякъде на късмет няма значение...

Не беше на късмет. Просто показа по-здрава психика. Доста топ спортисти не успяха да реализират пълните си възможности на тази олимпиада, а тя успя.

Е, не е като Ивет Кольо-Лалова, дето няма и един олимпийски медал, но е медийна звезда! Така е, който не си плюе сам в сората и не иска да прави св-рки на силните на деня! Или родителите му не са от разбойническо-селски произход, сиреч са врагове на народа! Медиите си го разкатават, дори да не се е представил чак толкова зле, а за медала - 2-3 реда, няколко минути медиййно време и... толкоз, ай ся, нали не е от наш'те...

На олимпиадата в Атина Ивет, беше 4-та на 100 и 5-та на 200 м. Ако не беше контузията 1 година по-късно щеше със сигурност да стигне и по-далеч. Стана европейска шампионка през 2011 , а тази година е европейска вицешампионка на 100 и 200 м. Демирева постигна голям успех, но в сравнение с рекорда на Стефка от 209 см, нейният личен рекорд от 196 см иъглежда посредствено. Тя извади късмет, че конкуренцията не е голяма в момента. Пожелавам и да продължава да се развива и да има успехи.

Това провокацийка ли е?Щото ако го мислиш ... Не си добре. Всъщност ,тренирал ли си нещо от леката атлетика?Като дете, да речем?