Ивет приключва сезона със състезание в Турция

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова ще участва през уикенда на първенството на Турция по лека атлетика с клубния си отбор ЕНКА, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ивет приключва сезона със състезание в Турция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирише на мухъл а и от бг зоната ли е, че не плаща данъци тука, па и е дърта за всичко останало

Като чета коментарите, ми става мъчно. Затова не сме способни на нищо градивно, та ние се мразим и грабим едни други, НАС СИ. Жива и Здрава да си Ивет! Хич да не ти пука от Тъпанари. Положените усилия винаги се ценят, и е жалко за тези, които няма да проумеят това, което пиша.

Никой не омаловажава усилията и, респект към постиженията също...Хората се дразнят от постоянното лансиране на Ивет, дори и тогава, когато се е издънила тотално...И сложи си ръка на сърцето и кажи не е ли дразнеща с тая изкуствена усмивка, мен също ме дразни, впрочем...

Това е приятелски съвет. Вижте момичето от Варна, което спечели бронз. Просто си отиде в чудесния град, естествено и приятно момиче и продължи да се развива като спортист. А Ивет не спира да дава интервюта сякаш е взела златото. малко да се спре!

По принцип харесвам позитивните хора.Общуването с тях те кара да гледаш на света от по-добрата му страна, става ти леко като имаш насреща си такъв човек.Не знам защо като гледам и слушам Ивет Лалова не усещам тая лекота - не е нормално винаги да си хилнат като тиква.Не може при толкова големи очаквания на Олимпиадата, да се класираш почти последна и пак да ти е весело и да обясняваш какви велики дела си планирала за в бъдеще...И тоя стил на говорене, като на психотерапевт, обясняващ нещо на някой със сериозни ментални проблеми.Накратко казано Ивет Лалова не е позитивен човек, тя си е позьорка...

И хамалина го пребиха, ама той развяваше байряка и разправяше че само напред искал......

Харесвам Ивет Лалова и това което е постигнала. Но по въпроса за летните олимпийски игри- не съм съгласна. Та тя се класира ПОСЛЕДНА. Затова не бива да се отчита участието й като добро. Защото идва въпроса-а какво е лошо класиране?

Лалова щяла да тича докато и е кеф. Ами плащай си, тичай си. Кой ли ти плаща за да тичаш?

Толкова е малка разликата между първата и последната няколко секунди и другите бяха негърки с голями физически данни . Тя си е най-бързата бяла жена !!!