Григор започна с убедителна победа на ”US Open”

Григор Димитров стартира успешно участието си на Откритото първенство на САЩ, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Григор започна с убедителна победа на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарди - 55-ти , е победил някакъв 386-ти в ранглистата напълно анонимен 18 годишен американец! Гришо ще го отнесе. Въпросът е да съхранява сили за по-трудните следващи мачове.

ранкинга само и си мисли, че това е единственото от значение :-)))) Всички франсета са много подвижни и борбени ще му се о.ути .утката на григор срещу 55-я

Играят не на червени, а на твърди кортове.

Пожелавам успех на Григор! Той е наша радост!

Обичам тениса и съм подкрепял редица тенисисти, дори и да не са българи - Стефан Едберг, Пат Кеш, Андре Агаси, Роджър Федерер и др. Магията е в тениса, а не кой какъв е. Григор като българин, разбира се че ми е тръпка, но пък и играе добре. В противен случай нямаше да стигне, макар и за кратко до 8-мо място в ранглистата. Това за жалките българските стандарти и мизерия е нещо невиждано и недостигано до момента. И скоро няма да бъде повторено. Или се радвайте, или пък не, това си е ваша работа. Григор не ви е длъжен с нищо. Така го чувства, така го прави, а и не виждам какво толкова лошо е направил. В Синсинати, след полуфинала с Чилиш си беше глътнал граматиката, толкова беше разочарован. Автографи ли да раздава..... Иначе, успех му пожелавам на US open, пък каквото стане.

Като изключим последния турнир достигането на 2ри кръг в турнир от шлема си е успех. Всяка победа си е радост за феновете му и дано изненада приятно, но определено французите не са му удобни съперници.

Спокойно, напоследък си ги бие Франсетата, фаворит е. А до хейтърите, Григор си е Българин, кръвта вода не става. Просто е млад, наперен и прави човешки грешки, но това не променя фактите.

пак ще стигне до никъде.Само перченето му е голямо.

Жалки хейтъри, които не се свенят да плюят. Вижте жалкото си живуркане и помислете за психическото си здраве. Григор не го мислете. Съперникът му е 77. Съперничката на Цвети е след 200, но тя победила по-убедително. Радвайте се и на Григор и на Цвети, но се запознайте справилата на ATP и WTA и тогава коментирайте.

Мой приятел беше в Синсинати да гледа и подкрепя Гришо . Около 30 българи агитка , българи юнаци , Гришо победител , скандиране в подкрепа ... нашия без да ги отрази , при опит за автограф все едно са невидими . Гриша , ако четеш това , знаем млад си известен си , ама малко уважение бре )))

Е тва ако е така, вярно има много да учи наш Григор. Дано се научи.

Мой познат го беше "засекъл" на летище някъде в САЩ.Гришо се отнесъл арогантно и грубо с него.

От името на гражданите на Монако поздравяваме мосю Грегори с победата. Той си е от Монако, някаква грешка има в текста, че е българин.

Дали и организаторите на турнира се бъркат, защото под името на Григор и в телевизионните предавания, и на уеб сайта пише " BG"?

Скоро ще се усетят и те, че мосю Грегори от няколко години вече не е др. Григорий. Така е с всеки нашенец, който се е самозабравил на запад. Първо започва с развален български език, после се прави, че не забелязва свои сънародници, купува жилище из Западна Европа, най-голямата гъзария е да е в Монте Карло, огражда се с високо платени дами, и - сбогом Българийо!

Въобще не беше убедителен нашият юнак. Имаше страшен късмет. Световно неизвестния испанец правеше двойни грешки в най-важните моменти

Авторът да научи правилно използване на сегашно, минало и бъдеще време (имам в предвид последното изречение).

А ти имай предвид, че се пише "имам предвид", а не "в предвид" :P

Убедителна беше само първата половина на първия сет. После бая се поозори.

трябваха му повече от 2 часа срещу някакъв неизвестен играч от топ енстотин. А същия този анонимник колко го накара да тича....григораки не е тичал толкова за цялата година. Дано Шарди не го направи луда калинка.

Мноого има още да учи! Играе, но няма да стигне далече с такава игра. 1. Прави много и с нищо непредизвикани грешки и то срещу по-слаби противници 2. Все още играе хлапашки, не като мъж 3. Липса на достатъчна концентрация - пример Надал и Джокович. Ще изровят земята но не дават точка! Това са истинските играчи!!!

а ти тенис треньор ли си или кой си номер си в световната ранглиста?

Няма нужда да си световно известен треньор, за да виждаш очевидното. Ако не беше взел 3-тия сет, нямаше и мача да вземе.

подкрепям го Гришо, но му липсва концентрация. трябва също да работи много за сервиз, това е половината от тази игра. Също така прави много непредизвикани грешки, не следи съперника какво прави има много рутина да трупа. Иначе играта му е на високо ниво но е непостоянна ........... Трябва му добър треньор тактик и ще пожъне големи успехи ! Това се казва градивна критика, не е обидна, а е полезна.

Който ми каже, че Гришо ще прескочи още един да се чувства поканен да изпием поне една каса бира и още нещо ( ако може да го понесе). Хем ми се иска да го подкрепя, защото е нашето момче, хем зная, че тази година не е неговата. Направо съм раздвоен.

Айде успех!