ЦСКА официално привлече португалски халф

Португалският клуб "Беленензеш" официално обяви трансфера на Рубен Пинто в ЦСКА, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА официално привлече португалски халф | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милионите да си ги плаща който ги е крал!Лупи и Титаните! Вие не плащате на комшията си вересиите нали?

А ЦСКА на вересия ли се купува ?

Е те това е истински български спортен клуб на армията ! Само колумбиец липсва ! Евала ! ! !

добре де нека подписват ама кога ще си платят задълженията убу откраднаха името на цецка задигнаха и имотите ме 30+ милиона КОЙ?Кой?

Да си ги плаща задълженията,който ги е крал бе? Лупи да си ги плаща! Ти плащаш ли на комшията ти сметките?

И Меси, Суарес и Неймар да дойдат, пак няма Литекс да стане ЦСКА.

" Боби Михайлов и Лечков са ВИНОВНИ за състоянието на футбола в България и затова че НЯМА Български футболисти !!! Преди 20-25 години когато те играеха, в Българското първенство изобщо НЯМАШЕ чужденци. Но затова пък националния отбор беше силен. А сега в отборите играят по 9- 10 чужденци, а българите са един или двама.... Това вече не е БЪлгарско първенство по футбол, а някакво първенство между ЧУЖДИ отбори, които играят по българските стадиони...

""Боби Михайлов и Лечков, или да направят Футболното първенство да бъде НАИСТИНА Българско- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с поне 7- 8 българи( истински българи, а не негри, платили ПОДКУП за да вземат БГ гражданство и да играят в Европа), ИЛИ да си подават ОСТАВКИТЕ и да се махат. Българския спорт е с участието на българи !!! Ако искат да правят някакъв БИЗНЕС, нека си правят, но да махнат името Български. Също така, Държавата и Общините трябва да си вземат обратно Всички стадиони и Бизнесмените ( докарващи чужденци ) трябва да плащат НАЕМ, както всякакви други ФИРМИ... Ако ще гледам футбол на някакви негри и араби, по- добре да гледам нещо друго.... Негрите и арабите може да ги ползват да гледат как се избиват и единия умира, а другия остава жив... ""

Браво! За А окръжна ще пасне супер,защото там играе ЦСКА!

И аз питам какво стана с младите български момчета които играх под ръководството на Христо Янев . Май някой разби всичко набързо ?

Португалец- какво общо има с ЦСКА ???? А комшията си купил нови френски гуми. А оня дет продаваше царевица си купил трактор и комбайн.... При комшията сигурно има повече българско, отколкото в ЦСКА в момента.

Кво стана с младите български таланти, където спечелиха геройски купата и ЦСКА се гордееше с тях???

У-вол-не-ни-ееееее......

честито и Наздраве!

Като гледам емблемата сигурно става дума за ЦСКА 1948 :)

Ако искате да имате уважението на медия, спазвайте основни правила при информирането. ЦСКА е клуб в несъстоятелност. В него ли ще играе Пинто ? Има "Литекс" преименован в "ЦСКА СОФИЯ" ! Бъдете точни и коректни ! Още повече, че ние, истинските цесекари, се дразним от злоупотребата с името на нашия умишлено ликвидиран клуб.

Какъв цесекар си ти бе рогати? Аре гледай си ченгетата и доносниците, крадците на държавни пари и кредитните милионери, мафиотите и мутрите при вас и тогава мучи!

Колко е лесно да гледаш се в чуждата паница, нали драги леФскарино? И да виждаш сламката в чуждите очи, правейки се , че не забелязваш гредата в своите! Ами то наистина никой леФскар или Джурналист не забелязва (ха-ха-ха) цирковете около собствеността на отбора си! Един път ББ и ДП подаряват акциите на абсолютно несъстоятелни хора и само това , че медиите са почти изцяло техни, ги спасява от разчекване на тема КАК и ОТ КЪДЕ? Сега пък същите тези акции, все едно са горещи картофи, отиват пак безплатно в някакъв подчинен на същата двойка, верен бизнесмен. Е, ще му се отплатят с някоя и друга тлъста държавна поръчка, но това си е в реда на нещата, не е като супер-престъплението един собственик на отбор да закупи втори и да ги обедини. Но тези неща не се забелязват от сините борци за истина и справедливост, нали? На тях най им влиза в работата ТЕ (???) да сочат кой е истинският ЦСКА и кой не е. Ами за нас, привържениците на ЦСКА такъв въпрос практически няма и то е видно за всички, освен за тези с черно-сини очила, които впрочем много им отиват, когато се правят на слепци относно собствеността на собствения си отбор. Но колкото и да рИват, има само един ЦСКА и няма никакво значение през какви съдебни процедури е минал, за да спаси името и отбора от тъмно-синята агресия на най-високо държавно-политическо ниво!!! Както няма значение за ЛеФски, че в един момент се е казвал Витоша, пък после се е сливал със Спартак, пък после са се нароили десетина ЛеФскита с откупени автентични имена и емблеми, като най-автентичната марка изобщо няма отбор!!! Или , може би сега ние, феновете на ЦСКА, трябва да започнем да тръбим и се пеним, че точно тази куха марка е автентичният ЛеФски, а отборът от Герена е някаква измишльотина на прехода?

Говежди, що не пуснеш некое доносче? Специалисти сте в това. Не си губи времето по форуми. Давай по същество. А между другото. Кой ви е собственик, че вече се объркахме? Чорни? Батков? Борисов? Пеевски? Русев?... КОЙ? И още. Колко ви станаха вече дълговете? 30? 40 милиона? Или повече? Айде и последно. Кога ще ги плащате? Наглостта ви няма край. Безплатен стадион, безплатен ток, вода и ТЕЦ, безплатен сектор А, безплатни данъци, осигуровки, трансфери, безплатни играчи и треньори, незаслужено участие в ЕТ, безплатни спонсори безчет... Айде стига вече! И вие ще говорите за морал?!?

Абе пишете за кое цска става въпрос, ве!!!