Сензацията е факт: Тайсън Фюри спира с бокса

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че прекратява своята спортна кариера, предаде АФП, цитирано от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Сензацията е факт: Тайсън Фюри спира с бокса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха тия ако напишеш нещо дето не им харесва, не закъсняват и 10 мин да го изтрият. А да си актуализират новините ги мързи да гледат! Представям си ги зад компютрите...всеки се забил във фейсбук и си бърка в носа.

Абе Дир, много сте мързеливи. Или мазохисти. Или да се цъкат постове е по-важно от това да не се излагате? Верно, че Бай Мангау си смени мнението пъти за седмица, ама последното е, че няма да се отказва. Давайте малко по-чевръсто при преписването...

На ринга...

Липсва ви втората част от новината дир-чета. "Ха-ха, мислите, че ще се отървете от мен толкова лесно!!! Тук съм и ще остана. Най-великият току-що ви показа какво представляват медиите", написа световният шампион.

Абе айде си оправете статията, ве!!! Другите медии не се излагат така!!!

Чакаме следващото опровержение.

Пореден блъф

позор за бокса !!

бялото им показа тъмната страна

Стана веднага известно, че човекът се пошегувал с един ред съобщение в twitter... Веднага след това опроверга и каза, че се пошегувал, но някои журналисти вече спят....

Един истински "шампион" не би постъпил така ! Аз лично съм му фен , но....

Доказа, че е просто най-добрия в този спорт! Оказа се, че може да набие Кличко, дори и като приема кокаин!? Какво ли щеше да стане, ако не приемаше? Сигурно трябваше да се изправи едновременно и срещу двамата Кличко....

дрогирал, нямаше да бие и мен :):)

Не но аз ще те пребия!

Не се е дрогирал, "целувал се е" .... Кокаинът е забранен в бокса само по време на двубоите, извън състезанията няма забрана. Имаше такава забрана в тениса (там се състезават непрекъснато), но известен тенисист се оправда (по съвет на Надал), че бил се целувал със сервитьорка в Маями, която била се насмъркала.... и WADA приеха оправданието.... За всичко си има начини... пък Кличко просто въобще не го проверяват, заради "свободен" от допинг-проби договор с Германската Боксова Федерация...

Актуализирайте си новините. Току-що Фюри обяви, че не спира с бокса.

Хубава работа, ама циганска...

Тотални глупости. Шампионските титли са на Фюри и никой не може да ги вземе ей така. Те стават свободни и за тях се спретват двубои при това за всяка титла отделен двубой. Т.е. За да идат при Кличко 4 титли трябват 4 двубоя, които той да спечели.

choko73

Да, прав си. Идеята тук е, че на Клинчко му дават шанс да изиграе 4 мача за титла без значение на изхода на всеки един от тях, което е 4 хонорара! Ако се решаваха всички в един мач и го загуби???

И кой ще даде пари за прекратяване на кариера? От какъв зор? Нито ще спечели титлите нито ще вземе пари. Откъде се пръквате такива умници бе?

Мафията в бокса го оправи.Мафията на Кличко.

в професионалния бокс май няма много много изненади ми се струва.

Най-великият смешник при тежките. Жалка картина е този циганин. Добре се отказа, че голямо дърво щеше да гризне ако имаше мач.

С една дума, Фюри сипа един хубав чирпак ла.йна в кацата, дето Кличко лъжливо и безчестно, старателно събира "мед" през годините.

Незнам умишлено или без да иска Фюри скрои доста добър номер на Кличко! Сега Кличко трябва да се бие срещу Джошуа или Уайдър!Той години наред бягаше като дявол от тамян да не се срещнат защото и двамата са доста добри биячи! Може би и Кличко ще се откаже?!

Това вече ще е истински цирк :-), но едва ли. Дори и като губещ, той ще изкара повече от евентуалния си съперник.

И как години бяга от Джошуа примерно? Ти наясно ли си кви глупости плещиш? На колко години е Джошуа, че Кличко да бяга години от него? Кличко от повече от година не е Шампион. Как бяга? Не преби ли Кубрат, Поветкин, Дженингс, Чар и т.н. И междувременно Кличко има вече договорен мач с Джошуа. явно голяма беганье е паднало? Щях да ти кажа че си кретен, ама модератора ще вземе да ме изтрие и затова ще си затрая ;))))

Всичко е нагласено, за да не се срещне с Кличко и да не загуби. В договорът има клауза за реванш. Фюри няма как да се измъкне от нея и да спре с бокса, освен ако му вземат титлите заради допинг. Тъй като, ако го хванат с нормален допинг хората ще кажат, че е бил Кличко нечестно - нещата се обръщат към кокаин-а. Няма как някой да откаже 2-3 милиона отгоре за още един мач с Кличко, но да вземеш милионите и да паднеш пред собствена публика е малко тъжно и не му прави чест. " най-тъжното нещо, в което е участвал в живота си са били боксовите мачове" - това не може да го каже един боксьор, а един шоумен.

този шоумен е световният шампион по бокс. това което си написал са глупости. тои може да се откаже от бокса без да го хващат с кокаин.

Една "подробност" - Кличко яде бой от Фюри.

Мач Кличко -Фюри беше нагласен ! Идеята беше да има два мача за да се нагушат с милиончета два пъти , а не един ! Ако Кличко беше набил Фюри още първия мач , щяха да вземат парички само веднъж . Кличко можеше да смачка смешника Фюри като муха ! Класите им нямат нищо общо ! Така ,че прецакания е Кличко ! Фюри беше наясно ,че втория мач шеше да яде як пердах и затова реши да не спази уговорката и да остане "непобеден" световен шампион по бокс .

Една "подробност" - на Кличко цялата му кариера е "нагласена" по тертипа на Лансармстронговата и на други "леген(д)и".

Какво може да се очаква от един ирландски циганин. Да, такъв е по произход. От тези цигани са произлезли доста боксьори, както и от нашите цигани.

Не е циганин. Получава се подвеждане от значенията на думите в английския. Тия са там някакви техни катунджии, които, обаче, не са цигани.

Евала! Пак развали кефа на организаторите на това фиаско.

Циркът е пълен. Прибраха се едни милиони и сега се отказва да не яде бой. Тоя бокс е пълен ташак.

Нищо, продължаваме напред... ;)