Бъдещето на Николай Костов на "Герена" може да зависи от крайното класиране на "сините" в шампионата, пише "Тема Спорт".

Макар преди няколко седмици Наско Сираков публично да обяви, че новият договор на Николай Костов и просто формалност и предстои да бъде подписан, то слабите резултати на тима могат да променят ситуацията.

Към момента Левски е на петото място и е напълно възможно и доста вероятно отборът да пропусне класиране за Европа, което ще бъде грандиозен провал, особено на фона на шампионските амбиции, които самият Николай Костов заяви преди старта на сезона.

Не е изключено Костов дори да не дочака края на сезона, ако слабите резултати срещу водещите тимо продължат.

Според "24 часа" неща са още по-сериозни, защото от Левски вече са готови със заместник на Николай Костов и дори вече са водени преговори с него.

Става въпрос за Станислав Генчев, който прави невероятен сезон начело на сензацията Крумовград. Неговото име бе свързвано със "сините" още преди година, когато бе ясно, че Станимир Стоилов си тръгва от "Герена".

Разбира се, и двете новини са в сферата на спекулациите, но с оглед резултатите и представянето на Левски, няма да е никаква изненада, ако се стигне до подобни рокади.