Уолкът захапа ”Лудогорец”: Не им се играе с нас

"Лудогорец" се страхува от "Арсенал", но футболистите на английския клуб не бива да подценяват българите.

Обратно в новината

Коментари - Уолкът захапа ”Лудогорец”: Не им се играе с нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешник! Нека да говори толкова смело, но когато отборчето му играе срещу испански отбор!

Лудогорец НЯМА какво да губи! Това означава, че Арсенал трябва да са притеснени... Успех на българският шампион! ВЪРНЕТЕ СМУКАЧЕВ ДА КОМЕНТИРА БЕ!

ХАБЕР НЯМАШ ОТ ФУТБОЛ. ВЪРВИ ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ НЕЩАСТНИКО

Или истината боли и боде. И след сто години ще взимате калъфките на купите

Мдааа вие вкарвате, ама пак ще духате супата в Премиър шип.

Успех за арсенал и дано е с 5-6 гола разлика

Аз следя и поддържам Арсенал и се надявам наистина да не ги подценят. Няма да им е лесно въобще, от малкото, което съм видял от Лудоборец са всичко освен лесен противник.

Ти си ги подържай...но Арсенал нито ще спечелят Шампионската лига нито ще станат шампиони в Премиър шип.....просто последните 12г. толкова си могат.

Могат достатъчно, за да са най-приятни за гледане от всички. И достатъчно, за да са в шампионската лига без пропусната година от 20 ли колко години станаха - никой друг отбор в Англия не го е постигнал. И никой не им сипва стотици и стотици милиони за да ги бута напред, справят се сами.

Ясно е, че срещу Арсенал нямаме шансове и в двата мача. Така че аз ще се надявам да победим задължително Базел у дома, и така да се преборим за третото място в групата, и догодина в Лига Европа се борим до където стигнем. А от другия мач с ПСЖ каквото вземем ще е файда. Разбира се и от мачовете с Арсенал. Всяка точица ще е бонус, и в голяма полза, но пак казвам нашия мач е с Базел у дома, в битка за третото място. А разбира се ако откраднем нещо от Арсенал или ПСЖ и се преборим за второто място в групата ухуууууууу много добре дошло ще е.

Викаш "мечтите са безплатни". Ти стискай палци Базел да играят, както в Швейцария та да не напълнят кошницата на резаците, че както се и очертава стадиона ще е почти празен. Лудогорец през тази кампания в групите се представят доста по-зле, отколкото през предишната. Изпуснаха безобразно слаб Базел, а ПСЖ направо ги мина като бърз влак селска гара. Арсенал май са на нивото на ПСЖ, така че и там ще има 0 точки. Възможно би било да се измъкне нещо от тези, ако играят с 11 човека в малкото си наказателно поле, но пък Лудогорец нямат в момента вратар. Ония уцелят ли вратата е гол.

Е, ми.......циганче !

Заглавието по-скоро трябва да е че се гаври с Олимпиакос щом "дори срещу Олимпиакос" срещали затруднения. Ха!

Не обичам Арсенал, но искрено им желая успех срещу тия... :)

защото съм прозд, по-тъп, наи-хахо.

Усещам напълно обективната ти самокритика, но не виждам връзката... :)))

Психика на продажник....после що България била като разградена кочина.

Феновете на Тотнъм и Челси и те ще да са с продажна психика, защото те пък ще са против Арсенал... :))) А иначе съм съгласен, че за да подпомагат един частен клуб, държава и футболна централа разсипват българския футбол - резултатите на национала са доста красноречиви до какво води сегашният "модел"...

Англ. първенство не е нищо особено... 4-5 отбора за титлата и всички други да не изпаднат... В Премиерната лига Лудогорец няма да изпадне!

абсолютно, даже ще са в средата... на Лига 2 маже би, не знам ти какво наричаш хубаво първенство, но по принцип такова в което има 4-5 отбора които се боят за титлата се води са много равностойно, в повечето са 2, макс 3.

Мдааа особено си пролича на Европейското....най-нескопосания отбор на европейското.

Нали знаеш, че 80 процента от футболистите в Премиър лийг не са англичани...Доста неуместен ти е коментара

Прилив на енергия му бил дошъл. И от кви хапове?

разлика 4+ за Арсенал

Да, така е бате. Починете си, пийте по нещо утре вечерта, мачът е формалност. Пазете си силите, уикенда ще се играе с отбор дето може да му се произнесе името... (как обичат Лудите такава настройка у противника не е истина).

Защо да не може да се произнася? Такъв точен и благозвучен превод има на английски - Crazyforest! Като Нотингам Форест...

Английския е богат език, по скоро furious е прилагателното защото луда гора е не откачена, а буйна... Е има и още 40-50!

Били се затруднявали дори?! срещу Олимпиакос.. Че Олимпиакос да не са некое средноазиатско отборче бе? Да не говорим, че Динамо Загреб ви окъпаха миналата есен в групите.

Chefo77

Той и Роналдо така разправяше ...

Я па тоя... Лудогорец да не е Суонзи...!!! :::))) От Лебедите получили 2, а от Крейзитата може да са 4...!!! :::))) Дааа...!!!