”Дунав” загуби от ”Лудогорец” в зрелищен двубой

"Дунав" (Русе) записа трета загуба от началото на сезона в Първа професионална футболна лига, след като загуби с 3:5 от отбора на "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - ”Дунав” загуби от ”Лудогорец” в зрелищен двубой | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да залага на Кишеру в ШЛ, а не да пуска най-опасния си голаджия по 5 мин накрая.

И с Кешеру и без него Лудогорец няма шанс да победи,но разликата е,че ако играе Кафу и отбележи гол ,ще си вдигне цената и ще бъде продаден за пари,с които могат да се издържан пет отбора в нашата първа лига,а Кешеру е на възраст и не стоят така нещата при него.По същата причина играят Владо Стоянов,Вандерсон,Мисиджан и Натанаел. И още нещо,хора които са допуснали клуба им да бъде ограбен и умъртвен,не трябва да дават акъл.Да си гледат селския вожд и си пеят песничката колко обичат ...

А от ръководството на Лудогорец се оправдават за загубата си от Арсенал,че у нас няма силни отбори за да играят добър футбол,но щом загибиха от Левски и за малко от Дунав,как ли ще играят с Арсенал?

Ми как, като в Лондон...

визда се неистовата омраза на т.н. БГ футболни запалянковци.Колкото за двубоя с Арсенал като влезе Дунав в ШЛ тогава ще дискотираме. Колкото за играчите в клубен отбор не е важно кои от каква националност е./случйно Мехмед да не е англичанин.../Ами на стсдиона българите викали ,,българи юнаци,,..ами това е БГ отбор бе хора и защото в чужбина заминаха стойностните хора от БГ,които не могат да търпят нашата простутия.. На симпатичния отбор на Дунав пожелавам да за здрави и все така да играят.Русе заслужава да има добър отбор и дано има и стадионче.Не съм от Разград но селекцията на отбора за нашите условия е отлична.както и управлението на отбора. Хора сменете си най после манталитета.Радвайте се на живота и не завиждайте.Бил съм спортист и знам че в спорта има победи и загуби..както в живота...

Така е,бил си спортист и затова разсъждаваш така,но тези келеши които пишат, дори не са платени, са гадняри по рождение и така ще си умрат.Те дори на стадиона не са стъпвали.

За мача с Арсенал лудите най-добре да си изкарат болничен лист,все пак служебната загуба е само 3 на 0

Бравоооо! Днес имаше в отбора цели ДВАМА българи, преди няколко дни бяха 100% чужденци.

И голям смях беше в Англия като играха срещу Арсенал,където публиката викаше "българи юнаци".

Не съм гледал мача.. Наистина ли Лудогорец са слаби и Дунав е по добрият отбор. Как би изглеждал мача игран на стадиона в Русе.

не ме интересуват,но гледах мача. дунав бяха по добрите. всичко се правеше лудогорец да спечели.

Кире, Арсенал идва и ще ви пръсне бройлираните трътки!

Арсенал пръска Лудогорец. Черно море пръска Кенефа. Аз избирам първото, а вие? Ръководството на Кенефа окраде парите от ШЛ навремето и сега мястото им е в клоаката, напълно заслужено! Да бъдат бити от ЧМ, Пирин и Монтана, когато съдията свири 50 на 50!

Nexus-Много си прост ВАНКАААА.Коментираш,за футбола,а го разбираш,като петел от камбана.И не можеш ли поне веднаж да не бъдеш толкова злобен,нищо ли добро не те съпътства в живота.Как живееш ти с тая омраза?.Има още няколко ,като тебе,в това число и Бонев,които сигурно и себе си мразите.