Лудогорец сътвори чудо в Париж, ще играят в ЛЕ

"Лудогорец" постигна престижно равенство 2:2 при гостуването си на френския гранд ПСЖ, с което си осигури място в елиминационната фаза на турнира Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец сътвори чудо в Париж, ще играят в ЛЕ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравявам Лудогорец , това си е сериозен успех ! Не исках да взимам отношение по въпроса , защото за мене само Левски е най - велик , но не мога да допусна , че некакви от под земята критикуват и обиждат , който и е било за собственото му мнение ! Не селендурско , но и пълно примитивно е да обиждаш някой , защото бил левскар ! ! !

ДО 1-КЪДЕ И КОЛКО БЪЛГАРИ ВИДЯ В ТОЗИ ОТБОР?ЗАТОВА НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР!!!

абе, хейтърче, а ти колко французина видя в псж-то, а? е, за такива като теб няма да имаме не само бг отбор, ами и бг нация!

Браво. Само така. Аз съм си левксар, НО преди това съм българин. А Лудогорец играят, кога зле кога добре, но играят.

Най "критични" отново са сини и червени.Отделно,че Йовов снощи отнесе хиляди псувни и се изложи пред всички. Лудогорец още в началото обяви,че се надява на точки само от Базел,без претенции от Арсенал и ПСЖ.Когато Луд. падна с шест гола в Англия всички ревнаха .Снощи Базел падна с четири у дома!!!Стопляте ли,че Арсенал е голям отбор,че на този отбор ПСЖ вкара два гола в Англия и ,че Лудогорец не му позволи да си играе играта и да го победи?ПСЖ са били винаги класи над нашите,бяха и снощи и затова равенството е постижение за нашите. Лудогорец не се изхвърляха и винаги говореха с уважение за всички в групата.Ако оплюваме Лудогорец кого да хвалим ,ЦСКА-София ,Левски или Монтана?

Лудогорец е български проект,направен от игла до конец от български бизнесмени -братя Домусчиеви,които вече завинаги са в златния летопис на хилядолетния Разград,заедно с римски император,легендарен турски паша и всеотдайни учители-възрожденци -колкото до националността на футболистите-коментарите за това са злобни,детински и смешни-в Арсенал е имало мачове да няма и един англичанин,даже треньорът им е французин

Доста слаба група, Арсенал позагря за следващата фаза. Браво на нашия отбор, че не се остави, момчетата играха с хъс. Ако повечето в този отбор бяха българи, 100% щяха да се откажат и да паднат.

Ето това е разковничето на Лудогорец. Тука голям брой хора критикуват състава, не били българи, бла-бла. Като че ли има в света професионален отбор от световна величина само с местни играчи. Само да ви каже батьо ви, ако в Лудогорец играеха повече българи, щяха да падат и никога нямаше да имат такива успехи.

Ами поздравления за "Лудогорец" сътвориха чудото и спряха ПСЖ!!! Сами си го направиха!!! Сега се питам, дали не можеха и повече?!

ИЗНЕНАДА ГОЛЯМА!!!!!!!!! След като се класират на пролет да играят в Лига Европа, значи класирането им е заслужено!!! Чудя им се на ПСЖ какъв шанс пропиляха да са първи в групата и да играят евентуално с по-поносим съперник в следващата фаза!?!?!?! Иначе е явно, че Арсенал и ПСЖ са с много класи над Базел и Лудогорец, но в един мач всичко се случва!!! С оглед на резултатите на Лудогорец в групата, класирането им за следващата фаза, но в Лига Европа е напълно заслужено!!!

на кого му пука за некви ритнитопковци

Ами като не те интересува не чети!

ако случат на треньор ще станат ебаси якия отбор...но явно и собственика им дреме щом не търси подходящ.

Все акъл давате бе. А ако те попитам какво си направил в живота си, сигурно ще кажеш, че шофьорската ти книжка е най-голямото ти постижение.

Какво му е на треньора като бият.

Бият !?

Ако някой беше казал, че ще имаме футболен отбор продължил напред дори и в Лига Европа след групите на Шампионската лига и тенисист достигнал до топ 10 преди 5 години ... имаме много способни хора в България, които в комбина с правилните чужденци постигат чудеса. A Христо Йовов да ходи да се снима - той си знае как, но с такива синия отбор е за никъде.

Ей, и никой не се сети да ме поздрави че ако не бях аз ....

Кой каквото иска да говори но Лудогорец е светлинни години напред сравнен с останалите наши отбори. Нека не забравяме и нивото на нашето първенство.

Така е защото В Лудогорец отива един човек който започва от нулата,влага собствени пари с цел да създаде клуб ,отбор и бизнес от футбола.В този клуб се е дало за да може после да се вземе ,а другите като ЦСКА и Левски се дават за да се вземе от тях каквото е останало от преди. И точно тези хора плащат на клакьори и хейтъри да лаят против Лудогорец.Точно на тези хора Домусчиев им пречи и го оплюват.Точно тези хора пречат на развитието на футбола,както попречиха на развитието и на държавата.

баш собствени лол

До ХМ. Уважаеми съфорумец, явно не разбра иронията. Левски наистина вкара втори гол, но в собствената си врата.

Прав си, съфорумецо. Прости ми невежеството, знаех само, че са вкарали един редовен гол.

Не се чувствай виновен. Когато пишещите тук се уважават взаимно има шанс нещата в България да се оправят а оттам и футбола.

Две участия в груповата фаза: 1 победа; 4 равни; 7 загуби 11:29 г.р.

А на Уефски статистиката в груповата фаза как е?

Признавам си, че очаквах след съботното фиаско на ПСЖ срещу Монпелие да си го изкарат на Лудогорец снощи, но останах изненадан. После погледнах срещу кого им е следващия мач на "парижани" и установих, че имат дерби срещу водача в Лига1 Ница, та ми се струва, че вчера са поспестили сили. Има ги във футбола тия неща, успех на проекта в Лига Европа, за добро или лошо националния коефициент се поддържа само от тях в тия постни години.

Ако беше гледал мача, вместо да коментираш на голо, щеше да знаеш, че ПСЖ не само не "поспестиха" сили ами се скъсаха да тичат и да нападат. В един момент публиката започна да ги освирква, особено Ди Мария, и тогава играчите на ПСЖ започнаха и да се изнервят. Имах чуството, че играят финал за ШЛ, а не мач почти без значение за Лудогорец. Ей това много ме накефи, как ги изпотихме и инзервихме французите. За това дори и не ме е толкова яд за изравнителният им гол. Лудогорец направи голям мач и с помощта на сърцатата си игра, а и на шанса разбира се, стигна до един престижен резултат.

много коментари, файда йок. Мача свърши, който отпада отпада, другите продължават. Времето тече, другите мачове наближават, събирайте хейт, ще ви е нужен.

Браво,все пак БГ отбор?!Макар,че ПСЖ изтърваха 10 гола!Но без късмет наште отбори не стават!Учудващо Моци бе супер,а Дяков пълен смешник както и националния!вратарчето е най-добрия!И веднага Думосчиев-Най добри биле????

Моля някой да ми помогне да намеря филма за втория гол на "Левски" когато игра в шампионската лига.

Търси го в сектор "Фантастика".

Радвайте се на успеха на Лудогорец и не пускайте злобни коментари против софиянци.

Ъ, тия от ПСЖ тото ли са играли, що ли?! Мислех да викам за по-белите, то пък т'ва бяха футболистите на ПСЖ, да не повярва човек, пък френския футбол ми е антипатичен, та ми беше скучно. Гледах до 2:0 за Арсенал и после се загуби смисъл, голеада не се очертаваше тъй като ПСЖ-ари правеха всички възможно да не вкарат гол, въпреки че тотално надигравха на ходом делиорманци.

Ако продължат ще изкарат повече пари от тото. Общо взето си написал глупост след глупост. Поне да беше прочел някоя книга.

Всъщност ПСЖ продължават дори и да паднат. Но няма логика да пускат гивеч на наш отбор.

пич ти си по неадекватен дори от Йовов снощи. Срам ме беше, че съм левскар от снощните му изяви. Ако ПСЖ са искали да се кълчат на терена със сигурност нямаше да имат 15 чисти положения и две или три греди. По-лесно е да вкараш топката във вратата или уцелиш тополите, отколкото да нацелиш греда. Посрания вид на треньора и Тиаго Силва показва нееднозначно дали са искали да победят. Отдруга страна мача имаше повече смисъл за ПСЖ, отколкото за Лудогорец особенно след 0-2 до 16минута в другия мач. Да си първи или втори в група на ШЛ са две много различни неща.

Стига бе и коментарно студио ли си гледал, зарежи! И тримата фена на Лудогорец ли сте в този сайт бре!? И аз се учудих от лежерния подход на ПСЖ, гледах до изравнителния гол на Кавани и смених от скука с презумцията, че мача свършва 2:1 за ПСЖ. После к'во стана, разиграха ли се парижани или пак разходхи и статични играчи без топка?! Като гледам резултата, едва ли.....

TIREX

гол от засада и не дадена дуспа . толкоз.

Много си зле. Толкоз!

Моето момче, правописа явно си го пропуснал в началното.

толкова сме зле.....не можем да приемем успеха на един БЪЛГАРСКИ отбор......толкова сме дребни.....не можем дори и да се зарадваме...........та нали с този успех ще се издърпат и другите български отбори

Така както подмениха футболистите в българския шамипон с бразилци, така ще подменят целия български народ с араби, африканци, афганистанци, пакистанци... "роми"...

Абе "нормален",те ЦСКА подмениха с Литекс ,че българите ли няма да подменят ? Може ли да си толкова прост и злобен.?Що си не седиш на е.ания г.з и не траеш?

Що съм "прост и злобен", щото не си затварям очите пред фактите и да викам "ура", докато затриват България. Установявам, че това "феновете" не сте хора и българи - вие "живеете" единствено с името на отбора.

Лудогорец заслужават поздравления, изпуснаха победа като гости на отбор борещ се за купата в ШЛ. Упреците, че били Бразилци а не Българи са смешни, нима Базел са само Швейцарци или Арсенал и т.н. А коментара на Христо Йовов отново доказа колко дребна душица е всъщност..

Добре де, защо пак агресивни коментари? играха мом4етата, направиха равен, срещу ПСЖ в Париж, в лига Европа са и това е. По добре да бяха паднали ли?

Не е въпросът дали са паднали и били. Въпросът е кой игра. Не е ясно, много.

Айде, софиянчета пак изпаднаха в нервни кризи след успеха на Лудогорец от град Разград.

Реално,ПСЖ са в пъти по-добри от Лудогорец!Нямаха късмет французите.От друга страна,нашите изтърваха победата,след глупава игра на защитата!

Лудогорец играха като равен с равен.

На моменти да, но като цяло ПСЖ бяха по-добрите, статистиката в края също го доказа. Иначе се радвам за успеха на Лудогорец, макар и само с 2-ма българи в състава.

БЪЛГАРСКИ,КАКВО ТОЛКОВА СЕ РАДВАТЕ.ЧЕ ЕДИН МУТРО ОЛИГАРХ СИ КУПИЛ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТ 15 МАНГАЛА ДА СИ ПЕРЕ ПАРИТЕ.ЗАЩО НЕ РЪКОПЛЯСКАТЕ И НА БАНЕВ,КОИТО СИ КУПИ ХОЛДИНГ,НА В.БОЖКОВ КОИТО СИ ИМА ХАЗАРТНА ИНДУСТРИЯ И НА ДРУГИ ПРЕСТЪПНО ЗАБОГАТЕЛИ ОЛИГАРСИ.ЕЙ ЗАТОВА ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО ПЛУЖЕЦИ И ОСВЕН ЛИГАВА СЛЕДА СЛЕД ВАС ДРУГО НЕ ОСТАВА.

Мъка ли ти. И ти си като оня антибългарин христо йовов. Стощи сигурно си бил в прединфарктно състояние. Написах името на Йовов нарочно с малки букви. Говедата поне 10 години ще събират калъфки на купи.

с мутроолигарха дето си купил отбор с "15 мангала" -да не би да е нещо по различно от мутроолигарсите и перачи на пари във висшата лига например или в отбора -дждуже ПСЖ които правят същото но умножено по 100 пъти и въпреки това не могат да се докопат до европйска купа през целият си живот.

Не , "тва" , има огромна разлика , но няма смисъл да ти обяснявам ( щом си плеснал тоя коментар )

Може би казваш, че Батков беше много читав бизнесмен докато ти викаше за левски?

Еми, "Боби" видя вече как става, сега той да купи един "национален" отбор от амазонската джунгла и африканската савана. "Бойко" пък да купи една китайска рота, да ни пази границата от мангусти и така...

Евала на Лудогорец ! А на тези, които говорят че нямало българи в отбора: а бе мишоци в любимия ви левски /живеещ на на стари лаври/ само български футболисти ли играят? Ей това злобата от липса на какъвто и да било успех е лоша работа!

Антоне , зарови се някъде

Лудогорец са велики, а йовов да върви на на майната си, помня как в един мач в Пазарджик преди много време публиката на Хебър скандираше йовов ку...о, е сега се доказа че това е точно така

Едно е да купиш отбор и да се хвалиш с успехи, друго е да оправиш държавата, народът да е добре, да има раждаемост, оттам вече спорт, че футбол, шампионат, че шампионът да се представя добре в Европа. А, това тука е залъгалка за малоумници, каквито очаквано са 80-90% от футболните "фенове".

Не може всички да станат лекари или ядрени физици или каквото се сетиш. Футбол може да развива човека развива футбол. За политиката се сърди на политиците. А, между другото, що чиниш във футболен форум като не си запалянко?

Не казвам Домуза да стане лекар, казвам умните хора да не се оставят да бъдат заблудени от зеления парцал, който им развяват пред очите, че да не забелязват геноцида и унищожението на българския футбол, спорт, държава, народ.

Кой каквото може, а ти я си оправи първо леглото и после давай акъл..

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!НА ПРОЛЕТ ПАК ЛУДИ МАЧОВЕ !!!!!!!

Бе, нещо не могат да ме развълнуват успехите на бразилския футбол. Вълнуват ме колкото успехите на Астана, там треньорът също е българин.

ли са лайногорци?Невероятен късмет извадиха,че ПСЖ направиха сума ти пропуски.За парите които се харчат от гелосания по тези негра това е нищо.

толкова си могат ПСЖ в момента....лудогорец къв му е проблема-те си играят играта

Колко лескари пукнаха от завист и злоба след този мач ?

Що само левскари, бе?

И цесекари също-:)))

Голям си комплексар, с провинциален манталитет или просто си "червеношийка". Аз съм левскар и се радвам на успехите на "Лудогорец" - радвам се на всеки български отбор (независимо колко българи има в него). Защо трябва да бълваш помия?! Ако си "червеногледец" - то точно червените викаха за "Арсенал" срещу "Лудогорец", а левскарите подкрепяха "Лудогорец" - големи сте фурнаджийски лопати, когато идват макар и малки успехи!

А пирдопчани колко?

Пич, не историята печели мачовете във футбола, головете ги печелят!!! Не ги разбираш нещата, а просто завиждаш!!!

Добре, че няма много българи в отбора иначе нищо нямаше да постигнат Лудогорец Разград.

Когато фактите говорят и боговете мълчат!!!

Прав си за фактите. 7 български отбора са играли 1/4 и 1/2 финали в евро турнирите,лудогорец не е сред тях.

Dobromir Dimitrow

Има един виц за такива отбори, които цитирате, че те приличат на картофите - най-хубавото им е под земята:):):) И има още една приказка за такива като Вас - че почивате на стари лаври!!! И като се вижда сегашното дередже на Лески, а кои ли са другите, че цска-то вече го няма, е просто смешно да се позовавате на стари успехи отпреди десетилетия!!!

Да де, само че тогава форматът беше съвсем друг - стигането до 1/4 и 1/4 финал ставаше след много по-малко мачове. А те можеха да са и срещу не толкова силни противници, тип "Базел" или някой друг отбор от тая категория.

Колко Лескари получиха инфаркти след този мач на Лудогорец?

Колкото и цецекари

Христо Йовов трябва да се срамува че е българин. От къде намерихте този урод. Тоя излъчва само злоба завист и простотия - ебати простака то май всички левскари са настроени повече от злобно към Лудогорец но е факт и тази година ще станат шавпиони. Не били българи ами то футбола вече е такъв всички големи Барса Реал ПСЖ челси ама всички са така ами левскарите да си намерят спонсор и си купят та те не копуват ли ами нямат пари и злобеят та злобеят Те вкараха с цигането един гол на Челси и празнуват годишнини ами като нямат друго 17 на 1 егати. Да се сърдят на себе си Наско и Мъри направиха отбор но злобабарите ги изгониха Такива легенди като Йовов са за боклука Легенди в Левски са само ГУНДИ И НАСКО СИРАКОВ другото е самозванец и боклук.ЕВАЛА ЛУДОГОРЕЦ

Прогнозираха по голям шанс на Базел, но Арсенал ги разсмя. Лудогорец, вярно чужденци, приличат на бразилски отбор, но Владо Стоянов и Моци са бели и играят най силно. Дерменджиев се държи като добър европейски треньор. Ако замине някъде, не виждам кой треньор може да даде подобен резултат.

Сега изведнъж Моци и Стоянов играели силно а до вчера казвахте че Владо нямал вече място в този отбор щото му вкарваха от където си искат и с лудогорец и с националния.

Винаги съм го подкрепял и харесвал. Всеки има колебания. Който се е занимавал със спорт знае, че спортната форма не е постоянна величина. Но перничанина е добър и като характер е мъж, а като вратар го видяхте и снощи...

Dobromir Dimitrow

Владо Стоянов е много добър врата, но си имаше спад в играта, какво да си замълчим ли?!

"Естествените" Ви отбори, не могат да си спрат топката.Стига сте дрънкали едни и същи изкуствени реплики.Всяко нещо си има начало.Естествено е отбора да няма история.

Къде намерихте този коментатор в студиото на бТВ екшън - Христо Йовов. Този убива с лекота всяко положително насторение с неговият скептицизъм и гръм незачитане на постиженията на Лудогорец. А Лудогорец е уникален отбор. Браво на соствениците, спонсорите, техн. и спортно ръководство. Направихте ми вечерта!

Страхотен Лудогорецццццц... Бравооооо бравооооо.....

Браво на Лудогорец, ако поне 5-6 отбора в България бяха на тяхното ниво, картинката щеше да е друга в "футбола" ни.

смотаняк нали се сещаш че за да има само един отбор който е на ниво в българия в момента не е нещо наред значи?Това е изкуствено,

Ти си анти българин, тъпанар души к.ра

Появи се един бизнесмен, близък до властта, наля много милиони в един посредствен отбор, почнаха да идват големите държавни помощи и визити на премиери и министри. Този отбор изведнъж стана най-добрия в България, а цялата конкуренция изведнъж изпадна в едни кризи.

Да бе, те сега изпаднаха в криза, че и Лудогорец е виновен! Кризата в нашия футбол не е от вчера. Трябва да са благодарн на Лудогорец, благодарения на техните резултати и без да са напрвили нищо ще им влезнат пари в касите от субсидии.

Примиери ,министри,???те ли вкараха голобе на ПСЖ ,Арсенал ???

И къде е чудото? Че на тия от ПСЖ им се откачиха краката да бият корнери които повече от половината бяха чисти голови положения и не можаха да си ги вкарат.Някой специалист сега ще каже ,,ама това е класата да можеш да си вкараш положенията'' Е да де ама класа е и това да не допуснеш да ти вкарат два гола от нищото и то пред погледа на цялата ти защита да не говорим че втория гол го вкара най слабият на терена Ди Мария. Ето това е чудото,друго чудо няма.

Все пак да си кажем, че за пореден път тия дечковци допуснаха изравняване, след като водеха!!! Ей Домусчиевци и треньора, как толкова лесни голове давате бре? Не ви е за първи път, по това си личи класата на отбора, ставате за смях, а можехте да биете, те се бяха били сами....

в последните мачове изтърват на косъм победата, явно не са узрели достатъчно да играят спокойно и с по-малко грешки до края на мача. Но от друга страна това е единственият български отбор, който ни представя в международен план в последните няколко години. Къде са Левски, Литекс, ЦСКА...точно никъде. Така че от тая гледна точка аз съм по-склонен да кажа едно голямо БРАВО! вместо да ги критикувам. Дай Боже да стигнат по-далече този път в ЛЕ отколкото предните пъти.

Бразилия има право да се радва за своите играчи. Това не е български отбор и кой каквото и да дрънка, няма как да припознаем отбора на Домуса за наш уважаван шампион. Няма как, защото по този начин се унищожава родния футбол.

Щото във Висшата лига е пълно с английски футболисти, нали ? Ама, люпиш семки и ги гледаш, нали ? Че даже имаш и любим отбор, нали ? Айде не се излагайте. Футбола отдавна е бизнес (за огромно съжаление).