Гришо: Ставам по-добър с всеки нов мач (видео)

Първата ни ракета Григор Димитров разкри, че усеща как става по-добър с всеки следващ мач, който играе.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Ставам по-добър с всеки нов мач (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ само ,че гарджето си е наше ,но и много добре играе. Лично аз му желая успех и му стискам палци за Nr.:1

Колко злобни момченца. Григор е е супер! Успех Гришо!!!!

де да ставаше и по-умен!

Смятам, че вече никой не може да спре Григор. Той най-сетне започва да играе според възможностите си. Има възможности не само за номер 1, а и да стане легенда, като Федерер.

Поне 20 титли от ГШ го виждам да спечели

Посмали малко, Манго. Не е чак толкова велик!

Браво Гришка! Пък Николчето не я мисли... аз ще я разработя отзад та като се завърнеш да и диша ауспуха :)

Светът чу за него - чудесно. Заряза Маша - негова си работа. Ама да си бърше сополите на интервю - засрами се бе, Ганьо!

Значи, Надал може да си бърка в гъза цял живот, а нашият не може да си чопли носа, а?

Пак почна да излиза голяма смрад от най-най!

Задобрял е, няма спор. Прави по-малко непредизвикани грешки и сервисът му е по-добър. Психически също изглежда по-стабилен. Пожелавам му финал срещу Федерер и да го бие най-накрая.

Гришо, много се радваме, ама айде недей с тези изказвания гръмки, че да не стане като миналата година. Успех!

Охо! Червените поплювковци и тука са замърсили темата. Абе боклуци не бяхте ли същите дето казвахте, че когато беше след 20-място, че оттам само ще запада в класацията и повече няма да спечели турнир? Ами кво да ви кажа. Продължавайте озлобено да плюете, момчето си играе и си върви напред. Ама ми е чудно като стане 1, какво ще измъдрите за плюене!

"Червени" "сини", "комунисти" "демократи", "леви" "десни" , това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И червени, и сини.

Ти по-долу долен дето се пишеш Ив никога повече да не скверниш това име, защото си болен, а Григор е гении.

Ив, явно Гришо има страшни гени, така че вместо гений е станал гении, т.е. няколко гения го обитават. Ама и ти си един "гений"...

Нямате ли уважение към българския език?

..Че Григор си има талант и не е случаен е очевидно, лошо няма ......ама голямо ядене на сополи падна в това интервю ..... смръква сопола и продължава съсредоточен ....нещо сори..мори нямма

Дришльовците продължават да плюят...

Борбено е момчето, има хъс, но е средна ръка. Под добър и известен е с жените си отколкото с тенисал Не злобея, просто това е моята истина. Не е от най-добрите, няма ги качествата и няма да стане 2-ри джгокович

TIREX

и с мъжете основно е известен р. рашйд . млад швед още 3-4 "розови" сегашния уж тренер също мека китка..

Злобата на злобарите е забавна , когато няма никакво основание. Давай Гришо!

Злобата винаги е гнусна, с "основание" и без. Такива "душички" тровят себе си и околните, със смрад. Психическа.

каун е на принципа на махалото.След разклащане следва затихване и покой.

Какъв българин е тоя? Не се ли срамуваше от България? Този ли беше големия спортсмен, който чупи ракета, когато загуби? Психопат!

Ха, Макенроу навремето що ракети изпотроши ....

ако още един път смръкнеш и си избършеш носа с ръка ше повърна момче........ Вчера Истомин така те беше нагънал за 6:2 в първия сет, че жална ти майка ако не се беше контузил...затова давай малко по-скромно, хасковски селяндур

Eх много боли, че не е със синя кръв сиреч- Софиянец.

... говoри се за сополи... не за кръв...

Ако, ако , акоооо.... то и ако Джокович не се беше контузил на финала на US Open 2016 Вавринка щеше да има сериозни проблеми.... Това е спортът! Няма жал! Напред продължава този, който не само играе добре, но е и здрав! Успехът е съвкупност от много фактори и за това е трудно. Успех на Григор в турнира, а и през годината!

TIREX

и само дето сме гледали мача видяхме че Истомин се контузи но никъде по медиите в булгаристан и дума няма за контузия..смешник е кауна.

Мускулните спазми в двата бедрени мускула не са контузия, а се дължат на недостатъчна физическа подготовка. С други думи по-слаб беше Истомин от Григор.

на коя ли поляна са те правили гражданинооо..нещастник