Коментари - Матс Виландер предрече титла за Гришо в Мелбърн | Корнер.dir.bg
назад

Матс Виландер предрече титла за Гришо в Мелбърн

Матс Виландер засипа със страхотни похвали Григор Димитров и неговото представяне в мача срещу Давид Гофен, спечелен в три сета.

Обратно в новината

Коментари - Матс Виландер предрече титла за Гришо в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 18

Финал - Димитров: Федерер

Трябват му повече мачове, още е рано. Трудно ще мине след Надал и Вавринка/Федерер. И не за нещо друго, а за това, че срещу играч като Гофен е "кълбо нерви". Срещу играчи от този калибър си трябва да излизаш с кеф и настроение :)

Да не избързваме. Не казвай хоп преди да скочиш. Григор не знам дали вече има необходимото постоянство.

Или ще е нашият, или ще организират едно последно шоу Надал-Федерер за изпроводяк на швейцареца.

TIREX

цитат че българинът е способен да спечели титлата на Аустрелиън Оупън, предаде Гонг." никъде не Предрича титла.. ам от начални учителки заработващи надомно по разни сайтчета...

Скрий се, че си за резил. От началото на годината всички от голямата четворка инкасираха по една загуба, Мъри даже две, а Григор е все още непобеден, че и с титлата от Бризбейн и на полуфинал на АО. На всички вече е ясно, че оттук насетне Григор е в състояние да победи всеки!

TIREX

зависи от тото кефициентите още помним мача с Мъри 2на 0 трети решителен сет кауна води 5:4 и има сервис за мача коеф. за победа на Мъри тогава бяха 1:900 и Мъри победи..та толкоз за кауна и честност. 7 пъти 0:6 в решителен гейм с огромен коефициент..и никой друг булгаристански спортист нее получавал толкова помощ от държавата и в резултат даже не играе за т.н национален. на интервю кауна каза " че не се плащало"..

Този е баси каръка, винаги когато каже че Гришо има шанс да спечели турнир, той отпада още в следващият кръг. Дано този път се окаже прав...

Дотук беше... вашта хайтърската. Няма гювеч за вас повече. Григор ще стане не само шампион, ами и легенда, като Федерер.

Само не разбрах защо обиждаш човека, като пише, че иска Григор да стане шмпион? Не разбираш какво е написал ли?

Напротив не хейтвам, но явно не си ме разбрал... ще се опитам да преведа и да напиша по-подробно. Като човек който следи изявите на Григор от по-отдавна(не само сега когато е на гребена на вълната), казвам че Мат (който се явява нещо като разбирач и фен на Гришо), не се изказва за първи път така по адрес на Григор, и още следвашият кръг Григор си е събрал багажа. Така че този път се надявам наистина да е прав и Гришо наистина да спечели турнира. Незнам защо бих хейтвал, и не разбирам ако някой го прави, защо би го правил, за нещо което човека е постигнал с труд и само той си знае от какво се е лишавал. Стискам му палци да спечели поне 10 Гренд слема и да остане запомнен като един от най-добрите играчи в този спорт.

Явно по-възрастната Никол му е наляла акъл където трябва.

сипеха подигравки срещу Гришо и твърдяха, че победата му била случайна ?

Пак ли са те подгонили "путлерастите"? Сигурно си пропуснал обедният прием на хапчетата.

сипеха подигравки срещу Гришо и твърдяха, че победата му била случайна ?

Гришо ШАМПИОН!