Фиго и Бербатов организират звезден мач

Фондациите на футболните звезди Луиш Фиго и Димитър Бербатов организират благотворителен мач с участието на световни имена от спорта и шоубизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Фиго и Бербатов организират звезден мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ние да дадем парите пък те да ги дарят.

Щука

Ей, дребни душици, не спряхте да дъвчете израза "национален предател". Кого "предаде" Бербатов? Перуката и сие? Да ви имам и национализма и родолюбието в този контекст! В интерес на истината, на този мач бих дал 60 лева и бих го гледал с кеф, а на срещите на националния и 100 лева да ми дадат, няма да бия пътя да ги гледам. Засрамете се!

Бербатов да включи в отбора си пейките на които е седял през време на кариерата си във всички клубове.

Мите, няма да оплювам благотворителния ти мач и добрите ти подбуди! Ама ЗАЩО ПРИКЛЮЧИ СЪС ФУТБОЛА ПО ТОЗИ НАЧИН??? яЗЪК ТИ ЗА ТАЛАНТА, ЯЗЪК ТИ ЗА УСПЕХИТЕ, ЯЗЪК ДЕТО ИГРА В ТАКИВА ГОЛЕМИ ОТБОРИ. Не е файда да приключиш с панатинаикос. Не, че те мисля, ама можеше да бъде завършека на кариерата ти много по-достоен. надявам се, че не съм хейтнал. това е моето мниение.

ПАОК, момче! Панатинайкос е друг отбор. Дори е по-титулован, но това няма значение - явно е, че не правиш разлика. Което пък води до въпроса - кое пък толкова му разбираш на футбола, че се опитваш мнение да даваш?

добре де, приемам забелжеката. ама ти за нея се хвана нали? прав ли съм с това мнение?

Добре де. Защо оплювате един благотворителен мач? Какво лошо има в това? Бербатов и Фиго са достатъчно богати за да прибират "трохи" от подобни мачове, предназначени за лаготворителност. Защо винаги трябва да се оплюва? Срамота!