Уволниха треньора на Холандия след загубата в София

Дани Блинд беше уволнен от поста селекционер на холандския национален отбор, потвърдиха от футболния съюз на страната, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха треньора на Холандия след загубата в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На холандите не им дреме.Те знаат че догодина първенство нема да има.Така че теа мачове са без значение

лалета бяха почти на нивото на локо пловдив или славия-напъло безпомощни, а иначе с огромно самочувствише.

Няма да го гледат и да му цепят басма! Да паднат така срамно след като уж владееха топката, уж натискаха, уж създаваха опасности, уж...ама уж! Крайф би се обърнал в гроба, ако ги видеше сегашните си сънародници. Че можеше даже и да завърши още по-зле, ако в началото бяхме вкарали първото положение! От четири положения - два чисти парцала, направо си е рекорд! Значи когато искаме, сме можели, а? Защо трябва винаги ножът да е опрял в кокъла, за да го докажем?

Треньора ли да вкарва голове?! Треньора ли да пази вратата, че първият гол си беше много баламски?! Ама е най-лесно да се смени треньора, не некадърните футболисти! То холандците кат' нас?!

Dobromir Dimitrow

Уф, правописа, граматиката... да се чете "треньорът"!!!

стана ми малко тъжно за холандците толкова им беше преповдигнато настроението рпеди мача... кръчмите пълни с оранжеви екзалтирали фенове а накрая подсмърчаха....

Забравяте, че бихме Португалия, точно преди да стане евро шампион ;)

Да имаш суперзвезди на световния футбол и да паднеш от отбор съставен от резерви в турската и руската Б група не е лесно. Уникален треньор - да му благодарим че сложи и 17 годишно дете за централен защитник. Браво на нашите за себераздаването. не сме печелили срещу голям отбор от края на 90те години (победата на Пеневата чета срещу Германия в София).