Ганчев внесе документите за емблемата на ЦСКА

Гриша Ганчев внесе необходимите документи за участие в търга с тайно наддаване за вещите и имуществените права на обявеното в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Обратно в новината

Коментари - Ганчев внесе документите за емблемата на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тия крадци не се спряха .Такива като тоя ограбиха България и продължават. Обявяват фалити и продължават да мамят че правят нещо.

Помак комунистическа подлога си ти, ама другите са си направо техни рожби.

Много неприятна личност е тоя Гриша Ганчев... Много!!!

Солидарен.Всичко до което се е докоснал ГГ е фалирало с цел облага за него и щета за държава и кредитори.Последно авто завода край Ловеч което е чиста врътка свързана с фалита на КТБ която е ортак на ГГ.И всичко това пред очите на държавата , с подкрепата ѝ в лицето на ББ , мълчанието на останалите политици които си взеха парите и лихвите от КТБ и разбира се за сметка на не власт имеющите вложители.Този отбор тази емблема не я заслужава.Той е като ашладисана пръчка на стеблото на Литекс ,докато ЦСКА 1948 е посаден от чисти цесекари.

По добре да си ходи да лови риба.

Тъкмо спестил от завода за коли...

Като участник в търгове с тайно наддаване ще се опитам да обясня нещата от моята гледна точка и въз основа на моя опит. 1. Участниците са точно ДВАМА! - Гриша Ганчев и Домусчиев/Божков. 2. Идеята на такива търгове е едната фирма да е бушон. Т.Е. плаща задатък и обявява висока цена, която 99% трябва да спечели. Следващата фирма предлага например 20% по-ниска цена от тази на първата и третата фирма предлага близка (но по-висока) от началната цена. За неразбралите три от подалите заявка за участие са всъщност ЕДИН човек. И пак за неразбралите: 1. Фирмата бушон предлага 3.5мил (плаща 160 000лв. задатък) 2. Фирмата след нея предлага 2.8мил (плаща 160 000лв. задатък) 3. Фирма 3 предлага 2.2 мил. (плаща 160 000лв. задатък) 4. ФИРМАТА на другия участник в търга предлага 2.5мил (плаща 160 000лв. задатък) Какво се случва. Фирмата бушон се отказва (губи задатък от 160к лв.) Фирма 2 е с най-висока предложена цена и печели търга. Фирма 3 и се връща задатък. Така ако вземем цифрите по-горе 3те фирми печелят търга с общи разходи от 2.8мил + 160к (задатъка не се връща при положение, че се откажеш) - 2.96мил. Фирмата на самостоятелния учасник и се връща задатък, НО губи търга. ----------- Ако фирма 4 предложи 3 мил., фирмата бушон печели търга, а на останалите 2 задатъка се връщат. Както казах участвам редовно в търгове за автомобили и това е честа практика, прилагана както от акционера (с цел да се предложи по висока цена), така и от хора играещи на партия. Който разбрал - разбрал ... другите да продължават тЕре - мЕре - грух - пръц - му - бу - ту - тра-ла-ла

Благодаря ти, че ми разясни схемата.

Коцка, добре си го описал, ама какво става ако другата фирма не поиска веднага да ѝ се върне задатъка?

Колко много бой ще ядете в Русе, хахахах!!!

Тайно наддаване,бреее!Чейнджаджиите пак ще си играят на тука има, тука нема...

Абе кво става с Great Wall. Да не слагат емблемата на ЦСКА. Или дет се вика откъдето дошло, там и отишло. Литекс моторс де.

Логото на Great Wall може да седи от задната страна на надгробната плоча на Хибридна Цецка.

ГГ може и да не спечели.Везните клонят към ЦСКА 1948.Голяма изненада очаква Микрето.

Тайно спечелил! Литекс не е ЦСКА! И с емблема и без емблема пак ще ги бием! На "Герена", "Васил Левски" и на луната ако поискат!

А колко плати на ,,отговорните лица,, за да е такава смешна сумата...държавата на мафията.

питай Боко

Една торбичка царевични пръчици - първи път...

E, браво, за това ли беше всичко с фалита на цска, само да не се платят 30 милиона и един да го купи за няма и 2 милиона?!

Тоя, освен за далавери, за друго не става! Последно подтвърждение - фалитът на автомобилната му компания!

Е все пак е борец ,а не индустриалец. Има разлика нали?