Антъни Джошуа: Тренирах в мрака, за да блесна

Антъни Джошуа каза, че неговите 13 седмици от подготовката му са го вдигнали на съвсем ново ниво преди битката с Владимир Кличко на стадион "Уембли" в събота.

Обратно в новината

Коментари - Антъни Джошуа: Тренирах в мрака, за да блесна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очертава се титаничен сблъсък! Силно се надявам и вярвам, че Джошуа ще победи, и ще спре мераците на Кличко за ново изкачване! Само не знам нашия на какво се надява, излизайки срещу такива угаснали звезди и ветерани. Нивото трябва да се поддържа, а не само да се правят мачове за статистиката. Въпреки това, стискам палци на Пулев, той е най-доброто, което имаме за момента.

Силно се надявам да не позволят на Пичко да се "контузи", заради многото заложен кеш...щото после айде връщай тия пари от 90 000 билета и т.н. Кличко не пропуска да се "контузи" на последните си срещи. Сега ще му останат само прегръдките като оръжие, ама един път да не успее да прегърне Джошуа и ще изпадне в дълбок сън, който ще се окаже най-зрелищният нокаут за 2017г.

Антъни се пени, но така ше го ошамарят, че и на него ще му хареса.

Да ви имам превода

Каквато си снежинка ако спрат тока на уембли щее мн добре за теб че ще си невидим поне .успех на Кличко дано пребие този тъмнозелен джошуа

Ето това е истински боксов мач с истински атлети, а не като оная пародия с онзи дебел, американски пенсионер, която се опитват да пробутат Пульовците!