Джошуа нокаутира Кличко в зрелище на ”Уембли”

Антъни Джошуа спечели боксовия мач на годината! Британецът разби Владимир Кличко с технически нокаут в предпоследния рунд, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа нокаутира Кличко в зрелище на ”Уембли” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той на Кобрата бая лакти вкара и то много свирепи.

Ако на този световен Мач спектакъл този му казва зрелище, то тогава на неговата ТВОРБА ще кажеам ДРАСКУЛИЦА.

ПРЕВОД!!! Сори

Отдавна не бях гледал подобно нещо,достойни спортисти и атлети един срещу друг.Двамата бяха равностойни.Но Джошуа го победи с по-хитра тактика,като премина в активна защита и го изтощи физически.След което малко преди финала лесно го нокаутира.Такава тактика преди години възприе Мохамед Али срещу Джорж Форман и го нокаутира.Колкото до Кобрата ,Джошуа ще го направи смешен на ринга а ми се струва прекалено силно да се каже ,че Кобрата е атлет.

Оле, хора, английската мафия спря достойния Кличко. Победата му се изплъзна за секунди. Съдията пък спря по-рано мача. Всичко беше нагласено. Само аз ли го виждам това??? Достойният модерен тореадор има 64 победи, това не може да бъде случайно. Ако има реванш Кличко ще нокаутира Джошуа със сигурност.

Дискусията ти е на махленско ниво между кварталните гамени.

Брекзитът навира Покрайнската Киевска циганела в кучия гъз на..ЕСа ! Много символично!

ПУЛЕВ слушаи ме сега седи си дома и си налегаи парцала че резила ще е голем после

стой си в дупката анонимнико мазен.

от бой с един от двамата Пулев ще прибере някой и друг милион. с толкова пари няма да ти се налага да работиш докато си жив. значи да осигуриш бъдещето си е резил, така ли да те разбирам? убеден съм, че ти си готов и на по-голям резил от него.

Ааа, слушай ме сега: Стой си у дома и не пиши по форумите, че резилът с правописа ти е голям.

Изключителен мач ! Уважения и към двамата ! Победи младостта !

Кобра,не че нещо...пожелавам ти успех,ама ако се биеш с този искай от лефскарите назаем попа и катафалката...за всеки случай!!! :-) ХО ХО ХО

Брей, че сме пасмина и неблагодарен народ и вместо да бъдем благодарни на фамилията Пулеви, заради Кубрат и Тервел, които ни представят на най-високо ниво в този мъжки спорт, ние ги подценяваме и обиждаме, е не всички де, а само комплексирани форумни мишки, скрити зад мониторите си.

върви на ...аината си,бълхар

Абре каквото и да си говорим Джошуа брит мангал негър или нещо друго той си е як техничен бърз талантлив с усет товарен влак. Кобрата първо да потрае,че да не опетни трибагреника

Кубрат мачка и гази всичко подред, но и той е човек и има само една загуба, докато на Кличко пет пъти са му отвели плявата, така, че няма какво да го мислите нашия, не се знае дали и Джошуа няма да му куса попарата.

Удоволствие, Наслада! Да гледаш как някой кърти главата на майдановския хохъл! Браво Джошуа!

Кънчо и другите у-образни глисти. Малко по-късно ще ви сипя докато изквичите на умряло като Кличко. Снощи украинския "велик" шампион бил пребит от хлапака Джошуа. Слочаеност?...Не мисла, щото преди това един ирландски ром Фюри пак би Пичко. Дали Пичко ще иска реванш?

Кубрат Пулев безусловно е велик български спортист. Жалко, че е в безумен спорт като професионалния бокс, където основната цел е да нанесеш мозъчни увреждания на противника. Как не са забранили бокса все още? А са забранени боевете между животни. А ако някой убие противника си на ринга - какво става? Това си е предумишлено убийство!

Пулев ще ги натреска и двамата.Ще им строши пръстите и главите,само мускули без мозък не помага. Те затова нема да искат,за да не се изложат.Ще му паднат накрая.

Що ме караш да си сменя името, бе човек?

Беспорно Кобрата е най-добрият профи боксьор в тежка категория у нас. Дали обаче е на новито на тези двамата е съвсем друга бира. Срешу единия удържа 5 рунда. Ако се боксира с другия ще говорим тогава, сега тука да се пъчат някои пишещи алекови герои си е спекула.

А ние колко точно профите имаме .И то добри, че все ги забравям.Щото ако те заслуша човек ще си помисли че са цяла гилдия.А вслучая е един от един добри БГ профита.

Истински бокс, между истински боксьори! Толкова за Кобрата. Кличко го изпусна между края на 5-ия и 8-ия. Не знам причината, но му бе в кърпа вързан. За първи път виждам в очите на Джошуа почти уплаха. Съвзе се и направи каквото трябваше. Силно му симпатизирам, но на този етап, негова победа над Уайлдър ми се струва много, много трудна.

едно голямо НО. Боксира се за България на мачове уредени от грманците НЕ от българска промотърска компания, които си взимат % и кинтите си остават там, а и нашото момче не е казало къде си държи парите у нас или другаде, ако инвестира къде инвестира и т.н и т.н.

Може би за теб щеше да е по-добре мачът да е организиран от германски промоутъри и Кубрат да се състезава за Германия?

По договор задължителен реванш има само ако Кличко беше бил. Антъни може да му даде реванш по свой избор, по-интересно за него е да оваканти IBF за да се бие с Уайлдър за WBC или с Паркър за WBO. Най-смешно ще е ако запази IBF. Едно змийче цапа гащите и се моли Антъни да откаже IBF за да се бие с Н2 в листата Такам.

Представям си, как ще квичите на умряло, ако Кубрат напердаши Джошуа. Аве вие българите ли сте, та го превъзнасяте този британски мангал.

Кънчо, дори от тези два реда се разбира, че през целия си живот си правил всичко по грешния начин. Просто нямаш елементарни умения за преценка, брат. Не мож различи бременна жена от уазка.

92 е прав Кънчо, ами АКО Антъни ступа Кобрата, какво ще пишеш тогава.

Това е бокс. Един дори и случаен удар може да промени развоя на мача, затова и Пулев има шанс. Вярно че Джошуа е буца мускули, но се надявам нашият да спечели

Пулев няма шанс. Няма класа. Искам световен шампион българин, но Пулев няма тази класа.

Абсолютно си прав. И аз считам, че Пулев няма шанс нито срещу Кличко, нито срещу Джошуа. Само недоумявам за злобата, която се лее от повечето форумци срещу него.

Колеги да направим подписка Пулоъ да не излиза срещу Джошуа, щото нацията ни ще намалее с 1 човек ... няма да е голяма загубата, но да го спасим, че онзи ще го убие, но нашия Кратунко няма мозък да прецени , ще се хвърли пак и ще му правим 40 дни след това..

В лудницата който докопа пръв бялата престилка, той бил лекарят. Затова всички там сте "колеги", нали?

Ivo

Пулъооо, гледай брат какъв немски и английски говори Клички. Ти си от толкова години там и немския ти е "една гаща плява"! Гледай и как загуби като истинкси шампион! Нито се зави с украинското знаме, нито взе да дрънка глупости "Ние украинците сме велкики!" Буахахахахха. Смешник!

Прав си, нашия е пълен тъпанар! Ако въобще се стигне до мач с Джошуа, нашия направо да си поръчва погребение ...

И какво общо има немския и английския с бокса? Вечно мрънкащи и плюещи комплексари. И едно време, когато Стоичков плещеше "един гаща плява", целият свят му се възхищаваше, а такива като тебе го плюеха. Кубрат Пулев е в топ 10 на всички класации в професионалния бокс. Да, не е първи, но когато ти попаднеш в топ 10 на която и да е световна класация, тогава говори за немски, английски и т.н.

Виж какви противници има Пулъо , дето не са играли години .... но като кацне на някой актуален боксъор и му пръсват задните бузи ..

EEeee мухлъо наистина си жалък.Веднага се разбира че не знаеш грам дори и български.Чувате ли се за какви неща се захващате въобще.Ти си пълен боклук сигурен съм,но вече и мнение дава

тва негро ше отвинти тиквата на кобрата

ПУлев да се скатава някъде, да се прави на контузен и т.н. защото Джошуа направо ще го убие ! Кличко му прости , но този ще го остави инвалид...ако въобще оживее след 1-2рунда! Пулев сигурно се е напикал от страх като е гледал мача и какво го очаква...

гледайте Mihai Nistor vs Antony Joshua почти набори, този мач е от европейско първенство и румънеца щеше да му откачи главата, ама там не си избираш противниците а и няма театър, това което правят за зрелище не е истински бокс а е просто театър за зрителите това обаче не означава че боксьорите не са добри, но няма нищо истинско а надуване на образ на един боксьор за пари с този образ ще се печели от реклами и какво ли още не, не само билети и pay per view, Михай Нистор не е красив, няма тяло, не е негър а е истински боксьор но няма да бъде световна звезда точно защото е само истински боксьор

Прав си ,румънеца е много добър.Дано се срещнат пак на ринга!Иначе за масите ,бокса е "хляб и зрелище".

нашият г-нПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД да си стои вкъщи. може само да говори нищо друго.

Кобра , тренирай бате че си е ебало майката ...

нашият да гледа и да учи ама много да се учи и на бои и на възпитание и уважение към противника .А за нашите журналисти бъдете реалисти и не говорете глупости ПРЕУВЕЛИЧАВАИТЕ че нашият юнак е ............ок

Имам един въпрос към чок разбирачите тук...защо Джошуа, като е толкова як би се отказал да смота Пулев за 2-3 мин и да не се отказва от пояса на IBF? Нали Пулев е лесен ?

Защото МУ ПАДА РЕНОМЕТО,ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ГИ ГЛЕДА ,ЗАЩОТО Е НИКОЙ. А пояса ще го вземе без бой. Защото трябва и акъл . А нашиО се бие по заведенията и показва простащината си. Изложи се по света тотално. И не месете ,,най добрия боксьор в България" в бокса .Жалко за бокса и България в този случай.

Ааа ето дойдохме си на въпроса...нагласен мач за пари...а нашия не генерира пари

Пулев да изгледа този мач и да се научи как трябва да се действа когато противникът му навежда над 100 пъти глава. Как пък един ъперкът не вкара нашия измислен "герой" Само галеше торбата с лой по темето.

Абсолютно ... онзи му се навеждаше през цялото време и нито веднъж нямаше ъперкът...

Не знам авторът на тази статия какво е гледал, аз видях следното - в 5-ия Кличко беше в нокдаун и Джоушуа можеше да го довърши за секунди, но спря да се боксира и само го гледаше... Сякаш спазваше инструкции да се изиграят поне 10 рунда заради публиката и заради шоуто. Като влязоха в 11-ия АЙ просто си свърши набързо работата, която не му позволяваха да свърши далеч по-рано... Това видях аз и това разбрах от този наистина много красив мач.

Що не пишеш тогава всичко, Боксьоре?

Абсолютно точно приятел. Той спря и се подложи на ударите на Кличко.Който разбира от физиология на човека ЩЕ ВИДИ КАК Джошуа СЕ НАВЕЖДАШЕ СВЕТКАВИЧНО ЗА ДА ОТБЕГНЕ УДАРИТЕ /ЗА ТОВА Е НУЖНА ДАРБА -ПРИМЕР Майк ТАЙСЪН/ а ,,няма " сили да смачка Кличко. Шоуто бе за хората дали пари и за промоутърите пак за пари. Сляп да си ще видиш разликата. Кличко бе повехнал физически от възрастта си. При тези тренировки ,които не са лесни на тази възраст не правиш сила и мускули ,а се топиш.Метаболизъмът е друг на по стария човек. А Антани МЛАД ,СИЛЕН ДИСЦИПЛИНИРАН И НАЙ ВЕЧЕ ИМА ДАРБА ЗА БОКС,КОЯТО НЕ СЕ УЧИ А СЕ ДАВА ОТ ГОСПОД. Това е . Кличко знаеше ,че ще падне ,но взе пари. Пари и акъл НИКОГА НЕ СТИГАТ. Не послуша брат си да се откаже и загуби. Нормално за всеки човек. Амортизация.

Смятам че редакторите опростяват нашият език -иската да са интиресни и модерни с жаргонитге си. Зрелище на вместо СПЕКТАКЪЛ на гигантите. Беше перфектен бокс и един трябва да го сдпечели - често с КО. В бокса това се казва или КО или техникески КО -паразил? Те бяха равностойни до еден удар който въведе акцията до ТКО. И Антъни хвалеше противникът си -не е българин

Всички химици са в недоумение...Как в петия рунд Пичко се изправи след нокдауна и към края на рунда 41 годишния "тинейджър" Пичко имаше повече въздух от Джошуа? Хвала на съвременната химия!

Нагласена работа...личеше си от километри

Дано това просто нигерийско мюсюлманско говедо го тръшне Деонтай Уидер.Показа нулив респест по време на английският химн.Британец :) Поне Кубрат независимо от всичко се гордее че е българин!

Ако някой го е грижа за Кобрата, по никой начин да не допуска да се бие с този Джошуа. Различна бира е това и няма да свърши добре. Майната им на парите. А ако обединят поясите, Уайлдър ще е човека - не се съмнявам изобщо в това.

От повечето коментари се вижда, за съжаление, колко станаха зле хората в България. Злобата и завистта обсеби болшинството от нас българите. Ниското самочувствие кара да се отрича всичко родно. Чуждото е винаги по-добро и по-успешно. Осъзнайте се! Спрете с тази злоба и завист. Имайте повече самочувствие!

какво самочувствие говориш колега? Колата, телефона, телевизора, доматите дето ядеш ти не са български, сиренето и кашкавала ти го правят със сухо мляко внос, даже и чесъна ти е от Китай. И накрая боксьора ти е на работа в германски клуб, тренира го чужденец.

Да но се боксира за България.Тойи тренъора на Кличко е американец,но никой нищо не е казал ,само всезнайковци тук.

Кличко е уникален спортист - на тая възраст се държа толкова време срещу много по-бърз и млад от него противник. Дано нашия толуп не излезе срещу Джошуа, щото ще го изнасят с линейка после. Едва ли ще може и да продължи напред след това.

Пулев да се скрие на село че ше го бият здравата ...

Днес всеки, който говори уж за Кобрата е украински глист и го прави нарочно, за да отклони вниманието от позорно пребития Пичко. Видя се какво може Кличко като не отложи мача, не подменя ръкавиците и не можа да приложи всичките си други цигански номера.

Това беше тотален цирк...и коментиращите тук явно си мислят, че наистина са гледали бокс. На Пулев мача поне беше ясен...сравнително добър боксьор срещу торба с кръв и лайна. Само един въпрос защо след като Кличко свали Джошуа, вместо да го пребие 3 рунда махаше около него като пеперуда за да се възстанови и да не би случайно да не падне. Цялата работа е да се създаде интерес за нов мач в който неочаквано ще победи Кличко...

И как Кличко падна 3 пъти в нокдаун с един десен апъркът...все падаше след удари по врата все едно се прегръщаха...

Прав си...това англичанчето ще му хвърчат зъбите ако играе с Пулев...той затова няма да играе....

Гошо, да се чуди човек що англичанина му отвъртя главата, след като така добре са си се договорили хората. Май по погрешка го удари толкова лошо, Гошо.

гледам мача и правя изводи и на база на мача на Кобрата с Кличко. Ясно се видя кой колко рунда може да издържи срещо кого и кой е краен победител. Фактите говорят всичко други са спекулации и криворазбран патриотизъм или фенщина.

Кличко да каже каква химия взима преди да е ритнал камбаната. Иначе видяхме "великия" му стил. А защо не прегръщаше Джошуа през цялото време? Защото главата му рикушираше от ъперкъти. Наистина изумително е като човек чете ще кажеш, че сме в Украйна

Компютърна симулация показа победата на Кубрат Пулев над новия световен шампион по бокс Антъни Джошуа. Видеото е качено в социалните мрежи преди година и половина, когато се обмисляше мач между двамата. Сега българинът отново очаква бой с Джошуа, като британецът вече е в качеството на номер 1 в света. Подобен род компютърни симулации показват завидна точност и предвидиха с малки разминавания снощната победа на Джошуа над Кличко, както и успеха на украинеца над Пулев преди време. Тогава компютърът показа победа за Кличко в два рунда, но Пулев издържа пет.

Компютъра "Правец" ли е ?

Изпиши в Гугул Компютърна симулация и сам, ще видиш. Има го и в Блиц.

за нащо момче след тоя мач няма и да си помисли за мач с Джошуа. Ще си остане далеч от звездите, макар и да го гонеше звездоманията сега ще си седне на дупето.

За пръв път се видя, че срещу тази типична атака на Антъни може и да се оцелява :) Освен това се видя, че след нея той е като дроб и не може да си движи краката от умора. Подцени Кличко и се хвърли в 5 рунд като за последно. Все пак младостта му помогна да не бъде ноакутиран. Бъзро се възстанови и пак опита тази атака, този път успешно, но и ъпъркета беше класика и ключов за целия мач.

Един компетентен коментар. Поздравление, за което.

Като направя съпоставка на двата мача, Кубрат да взима болнични ли какво и да не се явява на ринга срещу Джошоа.Никакъв шанс.

снощи се видя, че неслучайно двамата са на върха, освен сила демонстрираха и техника, която напоследък рядко се наблюдава. Показателен пример е, че дори след първия нокдаун в 11 рунд, Кличко успя да парира майсторски, т.е. почти автоматично, първите 4 от серията удари на Джошуа, преди да му падне гарда